Diplom i hotellets ledelse

HELP University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i hotellets ledelse

HELP University

Folk reiser for forretninger eller fritid årsaker se etter en "home away from home" når de reiser. Derfor kan god mat og en sikker og fredelig innkvartering gå en lang vei mot å gjøre folk glad i å reise. Losji ledere sørge for at gjestenes behov blir ivaretatt ved å tilby fasiliteter som TV og trimrom, og gjør at alt er holdt i orden. Losji ledere arbeider i alle typer bedrifter, fra tradisjonelle hoteller til camping områder, vertshus, moteller, rancher og feriesteder. Losji ledere har mange forskjellige oppgaver i tillegg. De kan også tilby tjenester for forretningsreisende som bidrar til å arrangere konferanser og gi møterom og elektronisk utstyr.

HJELP CAT Department of Hospitality, som består av Senter for kulinarisk entreprenørskap og Centre of Hotel Management, utfører diplom programmer i kulinariske kunster og hotelldrift.

Bransjen arbeider for å sikre høy grad av tilfredshet for midlertidig plass til reisende i form av hotell, feriesteder, klubber, restauranter, cruise linjer, kontrakt catering, butikker, fastfood restauranter, suiter og boliger. Tradisjonelle roller er i front office, housekeeping, gjesteservice og salg.

Funksjoner

  • En unik tilnærming i undervisning og læring hotellets ledelse
  • Forbereder svært tilpasningsdyktige studenter for rask skiftende trender i serveringsbransjen
  • Gir høy kvalitet undervisning og læring
  • Undervisning utstyr med state-of-the-art teknologi
  • Svært erfarne fakultetet med påvist industrielle, profesjonelle og akademiske meritter
  • 60% praktisk trening + 40% ledelsen vet hvordan = svært dyktige og arbeidsføre nyutdannede
  • Små klasser for et bedre læringsmiljø

læringsstrategier

For fag som krever kjøp av ferdigheter, slik som restaurant og bar operasjoner, er en modulær metode for undervisning og læring vedtatt. For hver praktisk fag skal studentene lære teknikkene i et laboratorium, hvor de vil ha en mulighet til å forbedre sin effektivitet og effektivitet før du bruker dem i selve tjenesteinnstillinger.

Med en lav foreleser-student ratio for praktiske og teoretiske klasser, våre forelesere er i stand til å tilbringe tid med hver enkelt elev, gir betimelig tilbakemeldinger og legge til rette for oppkjøp og mestring av kunnskap, effektive ferdigheter og profesjonelle holdninger. En integrert bred "learning by doing" opplevelse, en opplevelse basert tilnærming, med en karriere-fokuserte læreplanen er vedtatt at studentene skal få praktisk erfaring. Som sådan våre studenter er opplært til å tenke kritisk, kommunisere effektivt og håndtere profesjonelt.

Studenter nytte av de mest omfattende og avanserte læringsressurser state-of-the-art og supporttjenester. Det er godt utstyrt kjøkken, trening restauranter, en mock-up front office og housekeeping suite. De er også introdusert til e-læring som en del av deres læringsmiljøet for å forbedre kommunikasjon og deling av informasjon.

Internship gir studentene hands-on erfaringskunnskap i relaterte bransjer. Dette gir dem mulighet til å sette deres læring i praksis. Studentene skal være i stand til å utvikle sine tekniske ferdigheter i et arbeidsmiljø og å lære ferdigheter av en tilsyns og ledernivå. Den forbereder dem også for fremtidige karrierer og forbedrer sin arbeidsevne.

Varighet av Study : 2 år og en 4-måneders utplassering

Intakes : Januar, april, august

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Malaysia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen