Les den offisielle beskrivelsen

Dette online deltidsprogrammet tar sikte på å forberede ingeniørutdannede, inkludert kommunale ingeniører, konsulenter og entreprenører med kunnskap, ferdigheter og kompetanser som kreves for en akkreditert forskerutdanning i vei- og transportteknikk.

Diplomutdanningen består av to deltidsmessige blandede læringsfaser (år), med fase 1 bestående av semester 1 og 2, der temaet er veibyggingsteknikk og nettverksadministrasjon. Fase 1 er ekvivalent med L9 Postgraduate Certificate i Road Maintenance Engineering & Network Management i trinn 2 (semester 3 og 4), fokus er på vei design og konstruksjon. Den generelle ytelsen bidrar til prisen. Læringen er en blanding av online forelesninger, workshops på campus og prosjektoppgaver.

Vellykkede kandidater kan gå videre til MEng-programmet (trinn 3) der en avhandlingsavhandling gjennomføres i løpet av semester 5 og 6.

vei-og-transport

Opptakskrav

Opptakskrav for trinn 1 i programmet er en andre klasse æresbevisninger BIng grad i Civil Engineering eller tilsvarende. Vellykkede utdannede fra Nivå 9-sertifikatet i Road Maintenance Engineering & Network Management kan overføre til trinn 2 i dette programmet.

Alle forelesninger, opplæring og praktisk arbeid leveres via engelsk. Det er svært viktig at studenter som ikke er engelsktalende har den nødvendige standarden på oppføring for å sikre at de får maksimal verdi fra sin tid på IT Sligo. Den nødvendige minimumskunnskapsspråket på engelsk som kreves for oppføring til IT Sligo er: 6.0 IELTS-poengsum for høyere grad.

Karrieremuligheter

Denne prisen (PgDip MEng add-on) er rettet mot å gi kandidater med de akademiske kravene til Engineers Ireland-akkreditering for status som Chartered Engineer. Dette vil gjøre det mulig for profesjonelle ingeniører å utvikle seg til eldre roller innen vei og transportteknikk.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
9,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato