Diplom i interaktiv media design

Fanshawe College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i interaktiv media design

Fanshawe College

Diploma i Interactive Media Design

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å være en artist. Den nye medielandskapet er moden med uendelige karrieremuligheter som vil teste grensene for fantasien, samtidig som det gir en kraftig og meningsfylt underholdningsopplevelsen til forbrukerne. Hvis du leter etter en karriere å skape magi, vil Interactive Media Design programmet gir deg kompetanse til å bringe din kreativitet til livet.

Du vil polere dine ferdigheter i databasert web design og programmering, 3-D, spesialeffekter, animasjon, spilldesign, effekter for film og video og design for print. Du vil ta kurs i design, koding, markedsføring og mediehåndtering og innlemme industristandard verktøy fra selskaper som Adobe, Maxon, etc., samt åpen kildekode-teknologier for web programutvikling. Du vil bli en dynamisk utdannet kunstner med den teknologiske know-how til å ta fatt på en spennende karriere. Du vil også få hender på, praktisk trening fra fagfolk, og har frihet til å skape dine egne visuelle og lyd mesterverk.

I tillegg, fordi vi vet at kreativitet kan komme i bølger på alle tider av dagen, vil du få tilgang til multimedieproduksjon lab med PC og Mac tilgjengelig for deg 24/7. Design din fremtidige karriere i dag, og være forberedt på å ha dine ideer kommer til liv.

"Fanshawe helt forandret livet mitt. Her møtte jeg de beste menneskene jeg noensinne har hatt i mitt liv og bygget sterke bånd med dem. På Fanshawe fant jeg min første mentor som hjalp meg å vokse opp som en koder. Fanshawe åpnet dørene i det interaktive mediebransjen. Og jeg kan ærlig si at mine år på Fanshawe er de beste i mitt liv! "

Ganna Mykhailova
Graduate, Interactive Media Design

Studieplanen

Interactive Media Design Programmet vil profesjonelt forberede studentene på et utviklende arbeidsmarked i digital media design, utvikling og produksjon, og gir omfattende opplæring i nye medieteknologier med vekt på web-applikasjon design, interaktive rike medier, og dagens teknologi for å utvikle brukbare, media -RICH nettsteder og applikasjoner. Læreplanen vil kombinere kurs i design, koding, markedsføring og mediehåndtering og innlemme industristandard verktøy fra selskaper som Adobe, Maxon, etc., samt åpen kildekode-teknologier for web programutvikling.

Annen informasjon

Studenter inn Nivå 1 av programmet i januar vil fortsette inn i nivå 2 av programmet i sommer Term og nivå 3 i høstsemesteret.

Læringsutbytte

The Graduate har sikkert vist evne til 1. fullføre både individuelle og samarbeidsinteraktive medieprosjekter effektivt.

 1. bruke beste praksis og verktøy for å designe og utvikle dynamiske, medierikt innhold. Tre. bidra til vurderingen av kravene til en interaktiv media prosjekt.
 2. bidra til utvikling, budsjettering, planlegging og profesjonell presentasjon av en interaktiv media prosjekt.
 3. utforme et media prosjekt (grensesnitt, navigasjon, grafikk, tekst behandling) med dagens beste praksis design og utvikling prinsipper, og bruke konseptuelle og teoretiske rammeverk.
 4. bygge effektive og dynamiske websider og / eller mobile applikasjoner.
 5. identifisere og analysere etiske og faglige problemstillinger som oppstår i et online-miljø.
 6. gjelder forskning og konseptuelle ferdigheter til å foreslå mulige løsninger for mobil / multimedia / Web utviklingsproblemer.
 7. bruke kreativ og kritisk tenkning teknikker i effektiv design, utvikling og implementering av en interaktiv media prosjekt.
 8. bidra til vurdering av de økonomiske, tekniske og kunstneriske suksessen til en interaktiv media prosjekt.

Opptakskrav - 2017/2018

OSSD med kurs fra College (C), University (U), universitet / høyskole (M), eller Open (O) strøm

ELLER

Faglig og karriere Inngang Certificate (ACE)

ELLER

Ontario High School Ekvivalens Certificate (GED)

ELLER

Moden Søker med riktig forberedelse

English Language Krav

Søkere som første språk ikke er engelsk vil være nødvendig å demonstrere ferdigheter i engelsk ved en av følgende metoder:

 • En Grade 12 College Stream eller universitet Stream engelsk kreditt fra en Ontario Secondary School, eller tilsvarende, avhengig av programmets Opptakskrav
 • Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) test med et minimum score på 550 for den papirbaserte test (PBT), eller 79 for Internett-basert test (IBT), med testresultater i løpet av de siste to årene
 • International English Language Testing System (IELTS) test med en samlet poengsum på 6,0 uten scorer mindre enn 5,5 i noen av de fire bandene, med testresultater i løpet av de siste to årene
 • Canadian Academic English Language (Cael) test med en samlet poengsum på 60 uten scorer mindre enn 50 i noen av de fire bandene, med testresultater i løpet av de siste to årene
 • En engelsk språk Evaluation (ELE) i Fanshawe College med et minimum score på 70% i alle deler av testen, med testresultater i løpet av de siste to årene
 • Fanshawe College ESL4 / GAP5 studenter: Minimum karakter på 80% i ESL4 / GAP5 Level 8, 75% i ESL4 / GAP5 nivå 9, eller 70% i ESL4 / GAP5 Level 10

Anbefalt faglig forberedelse

 • Grade 12 engelsk (C) eller (U) eller Grade 12 Dikter Craft (C) eller Grade 12 forretninger og teknologisk kommunikasjon (O)
 • 11. klasse eller Grad 12 Communications Technology (m) eller 11. klasse Introduksjon til Computer Science (U) og Grade 12 Computer Science (U)
 • Grade 11 Media Arts (M) eller (O) eller Grade 12 Media Arts (M)

Anbefalt Personlig forberedelse

 • Deltakelse i audiovisuelle klubber, fotoklubber, skoleavis
 • Interessen for lydopptak, videoopptak, foto og / eller produksjon av billedkunst

Søker utvalgskriterier

Der antall kvalifiserte søkere overstiger de tilgjengelige plasser i programmet, vil søkeren utvalgskriterier være:

 • Preferanse for fastboende i Ontario
 • Mottak av Application etter 1. februar (Etter denne datoen vil Fanshawe College vurdere søkere etter først til mølla-prinsippet til programmet er fullt)
 • Prestasjon i opptakskravene

Karrieremuligheter

Noen selvstendig næringsdrivende programmerere jobbe hjemmefra, kommunikasjon design studioer, dataprogrammer utvikling bedrifter, interaktive programvare utgivere, media produksjonsselskaper, eller informasjonsteknologi konsulentfirmaer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
60 uker
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - London, Ontario
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Canada - London, Ontario
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 2019
Canada - London, Ontario
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen