Diplom i interiørdesign

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i interiørdesign

LASALLE College of the Arts

På LASALLE er Interior Design definert som det å skape engasjerende miljøer i og rundt eksisterende områder og strukturer. Dette innebærer design og planlegging av et variert utvalg av områder som spenner bolig, fritid, detaljhandel, F & B, kontor, helsevesen, gjestfrihet og institusjonelle områder. Programmet finnes som en uavhengig innstilling for læring, undervisning og utvide moderne romlig metoder for design og har som mål å være i forkant av interiørdesign utdanning og praksis regionalt og internasjonalt.


Læreplanen er basert på en rekke sentrale designprinsipper. Grunnleggende tekniske ferdigheter og yrkesrettet kunnskap forblir i fokus og støttes gjennom utforming undersøkelser, undersøkelser, eksperimenter og konseptuell tenkning metoder. Disse er undersøkt i et praksisbasert studio miljø hvor tradisjonelle tegne- og modelleringsteknikker, samt det siste innen dataassistert tegning og visualisering er slipt. Kunnskap om historiske og moderne design videreutvikler studentenes forståelse av design i det bygde miljø. Programmet er fortsatt følsom og relevant for bransjens utvikling og krav gjennom kontinuerlig linker med industripartnere.

Programmet er unikt, som den søker ikke bare å utvikle de tekniske ferdighetene til en student, men også for å supplere det faglige ferdigheter med en bredere kunnskap og forståelse av det bygde miljø uløselig knyttet til innen industriell design og arkitektur.

Programmet er stolt av sin praktiske ennå ukonvensjonelle tilnærming til Interior Design innen den asiatiske kontekst samtidig som regionalt og internt relevant til hva som er gjeldende i designbransjen. Studioet-basert miljø ligner 'design atelierer', fremme den pulserende utveksling av kommunikasjon, informasjon og ideer. Disse atelierer er tilrettelagt av erfarne medarbeidere, som kan skilte med et vell av anerkjente lokale og internasjonale erfaringer og kunnskap. Personlig faglig utvikling er innebygd i studio gjennom studiet hvor studentene blir utsatt for kravene fra næringen med kontinuerlig engasjement i lokale og internasjonale designkonkurranser, live prosjekter og utstillinger.

Med sine ulike markedssegmenter og nisjer, er sysselsettingen rikelig alt fra store arkitektoniske praksis til mindre boutique konsulentselskaper. Utdanningen du mottar på LASALLE konkurranse stillinger deg i fordelaktig lys. Nyutdannede har funnet plasseringer i prisbelønte lokale og internasjonale praksis.

I Nivå 1, Vil du dele noen vanlige moduler på tvers av vitnemål og du vil også ta disiplinspesifikke moduler. De delte moduler som mål å gi deg en helhetlig forankring i de grunnleggende kreative prosesser, kunst og design grunnleggende, tekniske og faglige ferdigheter avgjørende for din progresjon til nivå 2 og nivå 3. De fagspesifikke modulene vil introdusere deg til kjernen kunnskap og ferdigheter som kreves som det første laget til fagområder.

I Nivå 2Vil du bli undervist tekniske og design ferdigheter som er spesifikke for Interior Design med en rettet tilnærming, som oppmuntrer refleksjon og forståelse til å designe. Disse grunnleggende ferdigheter, som du tilegner seg gjennom gruppe og individuell prosjekt truser, er nøye justert til kravene fra designbransjen. Sammen med et tverrfaglig miljø der peer-to-peer læring og dialog oppfordres blant deg og dine kolleger til å maksimere læring, vil du spille en mer aktiv rolle i å utforske mulighetene for valgt område av studie med en høyere grad av tillit.

I Nivå 3, Vil du foreta moduler, som kan inkludere selv utviklet / rettet studier eller prosjekter. Du vil få i oppgave å løse problemer og velformulerte ideer gjennom en rekke truser. Det vil være egeninitiert industri plasseringer og / eller live prosjekter læring komponent utformet for å hjelpe deg i å få en nøyaktig forståelse av designbransjen tilknyttet Interior Design.

Karrierevei: Interiørarkitekt

relaterte yrker: Møbler Designer, Utstilling Designer, Stage Designer

Opptakskrav

Kvalifisering

 • Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå
 • GCSE / IGCSE
 • Singapore Integrated Programme
 • Høyere NITEC eller NITEC sertifikat

Bemerkninger

 • Samlet score på 25 poeng eller bedre i 4 GCE 'O' Nivå fag, unntatt engelsk. Et pass på engelsk på Grade C6 eller bedre. Alternative engelsk kvalifisering: IELTS 5.5 eller TOEFL IBT 71
 • 5 emner, inkludert engelsk (Grade A til C)
 • Fullført IP 4. årstrinn

Opptaksprøve / audition / PORTFOLIO & INTERVJU KRAV

Alle søkere er pålagt å ta en Admissions Test eller sende en portefølje og delta på et intervju.

Alternativ 1: Opptak Test

Opptak Test er kun tilgjengelig for søkere fra Singapore og i utvalgte byer i Kina, India, Indonesia, Malaysia, Vietnam, og Myanmar avhengig av tilgjengelighet av testplaner. Søkere vil bli varslet av de nødvendige materialer for å ta med seg for Admissions Test.

Etter Admissions Test, vil et intervju gjennomføres for søkere. Under intervjuet søkere er pålagt å dele sin motivasjon i å forfølge Diploma program at han / hun har søkt. For internasjonale søkere som har gjennomført den Admissions Test, vil et Skype / telefon intervju ordnes på et senere tidspunkt for de som har bestått Admissions Test.

Alternativ 2: Portfolio

Lag en portefølje som inneholder minimum 10 stykker av originalverket.

Merk hver arbeid som følger: (i) tittelen på arbeidet ditt (hvis noen), (ii) medium brukt og (iii) måned / år opprettet. Arbeidet ditt kan bli inspirert av en film eller bok.

Porteføljen din bør inneholde minst to av følgende kategorier: Malerier, tegninger, collager, plakater, skulpturer, digitale bilder (Photoshop, Illustrator, etc), bilder og / eller videoklipp.

Din portefølje bør bestå av verk skapt utelukkende av deg selv (ikke fra et fotografi, et magasin eller kopiert fra en reproduksjon av en annen kilde). Gi kunstverk som har nylig blitt gjennomført i løpet av de siste fem årene.

Under intervjuet søkere er pålagt å delta i en diskusjon om innholdet i sin portefølje.

Vi ser etter søkere som viser:

 • Villighet til å delta i ulike læringsmiljøer
 • En tilbøyelighet til å lære gjennom utforskning og eksperimentering
 • En stor interesse for å tilegne seg kunnskap om Visual Arts
 • God student dvs. tidsstyring, uavhengig, læring integritet, etc.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen