Diplom i klær design

Copenhagen Academy of Fashion Design

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i klær design

Copenhagen Academy of Fashion Design

Sy

Programmet

Formål

Akademiet lærer klærdesign.

Gjennom hele programmet legges det vekt på utviklingen av studentens kreative kapasitet ved å gi dem en kunstnerisk og visuell følelse av rutine i den kreative prosessen kombinert med en solid og grundig grunnlag i de ulike fagområdene.

Ved siden av programmet vil studentene også få et innblikk i de mange aspektene og kravene til virksomheten gjennom besøk på messer, selskaper og hjelpe under moteuke, slik at de ikke er uforberedte når de går inn på arbeidsmarkedet. Programmet har en varighet på 2 år.

Etter ferdigstillelse har studenten fått kunnskap om prinsippene i designprosessen, konseptet og skape en sammenhengende samling kombinert med tekniske ferdigheter som sying og mønstring.

Scolastic år

Akademiet bruker rullende opptak for de toårige programmene som begynner i februar og august.

Klasser blir lært mandag til fredag ​​fra kl 9.00 til 14.30 timer. Og det scolastic året går fra tidlig februar til slutten av januar eller fra midten av august til slutten av juni.

Karakter og eksamen

  • Prosjektene innleveres ved hjelp av den danske 7-trinns skalaen, som oversettes direkte til European Grade Scale (ECTS)
  • Diplomer er på engelsk og karakterer er oppført både etter 7-trinns skala og ECTS-skala.
  • Etter fullføring får studenten 120 studiepoeng
  • (Vekten til de forskjellige fagene er vist i poeng på Diploma.)

Kunstneriske fag

Designprosessen, humørbrett, illustrasjoner-teknikk, motehistorie, tekniske leiligheter, presentasjon, trykkdesign og tekstiler. Disse ferdighetene utvikles kontinuerlig gjennom prosjektperioder, hvorefter hele samlingsporteføljer skal sendes til evaluering og gradering.

Tekniske fag

Patternmaking, konstruksjon, størrelse-gradering, draping og sying. Alle studenter må lage mønstre i standard og egne størrelser. Mønstrene i egne størrelser blir deretter sydd i stoff og tilpasset den enkelte. Ved kontinuerlig draping og montering direkte på kroppen, skal studenten tilegne seg grundig kunnskap om forskjellig morfologi og hvordan man tilpasser mønstre tilsvarende.

Utvalgte silhuetter fra samlingene blir deretter laget med de riktige teknikkene i de virkelige stoffene, slik at studenten kan videreutvikle sy- og produksjonsferdigheter.

Første. År / Basic

I løpet av det første året, de grunnleggende prinsippene i; Tegning, illustrasjon og tekniske leiligheter, langs sideutformingsprosessen og utvikling av humørbrett, mønsterfremstilling, syning, drapering og tilpasning / montering til menneskekroppen er anskaffet.

Kvinnens bruk er hovedfokuset, men også ytre- og undertøy er introdusert. Studentene må levere 3 fulle design-prosjekter / samlinger for evaluering og gradering. Fra hvert prosjekt er en full silhuett valgt for fabrikasjon i ekte stoffer laget med de riktige teknikkene. Klærne deles også inn for vurdering og gradering.

Andre. År / Avansert

Etterhånden som ferdighetsnivået utvikler seg, brukes mer avanserte teknikker i de ulike fagområdene. I år er det også herreklær, klær til tenåringer og barn. Selv om året er trykt og vil forberede dem på inngangen til arbeidsmarkedet, legges det videre vekt på videre utvikling og styrking av personlig stil, originalitet og talent i denne perioden. Videre er studenten opplært i å jobbe som en del av et lag på en samling, under en av prosjektperiodene. Studenten må levere 3 fulle designprojeter / samlinger for evaluering og gradering i løpet av dette året, uten å telle eksamen. Året avsluttes med en endelig samling, som presenteres foran og gradert av 2 profesjonelle eksterne sensorer.

praktisk

Studentene må ta med egne verktøy og materialer, som saks, pins, nåler og så videre. I begynnelsen av året vil en sjekkliste bli utdelt med de tingene som trengs. Videre er det nødvendig med en personlig lap-top med Adobe Cloud installert for programmet, da de vil bli brukt kontinuerlig i løpet av de to årene. Vi anbefaler å vente med installasjonen til studentene har mottatt student ID-kortet fra akademiet, da Adobe tilbyr studentrabatt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Danmark - Copenhagen
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Danmark - Copenhagen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Aug. 2019
Danmark - Copenhagen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen