Read the Official Description

En av New Zealands mest nasjonalt og internasjonalt tildelt skolene, Fungerer AdSchool som en simulert kreativ avdeling der den aksepterte valuta er ideer til print, film, programmer, spill, innhold og sosiale medier som folk legger merke til, kjærlighet, leke med og dele. Det er en kombinasjon av utfordring, hardt arbeid og moro som ikke bare har sett oss rangert på topp fem mest kreative reklame skoler på planeten, har det også sett våre gradienter jobbe som art directors og tekstforfattere over hele verden.

reklame

Yrke & Industry

Den Creative Advertising program forbereder studentene til å gå inn i kreative avdelinger av reklamebyråer ved å bevæpne dem med kjernen ferdigheter av kreativ problemløsning og hvordan du kan snakke om ideer til andre i en kortfattet og overbevisende måte; begge er livslang ferdigheter uendelig omsettelige over en rekke disipliner, særlig knyttet til kommersiell kreativitet.

Steder er begrenset, så dette ettertraktet kvalifisering er rettet mot bestemte mennesker som lengter etter å ha en karriere å gjøre noe kreativt. De bør være lekende, nysgjerrige mennesker som ofte befinner seg tenke på ting på en annen måte. De kan være trygg på sine evner til å ha ideer, eller litt mindre så, men en ting de må ha er en seig besettelse med å generere massevis av gode ideer.

Mens de fleste av våre AdSchool kandidater har gått på å jobbe som art directors og tekstforfattere, kan AdSchool akademikere også arbeide i:

  • Reklamebyrå kreativ avdeling;
  • TV / radio-stasjoner, kreative / promo avdelinger, bedriftens interne kampanjer / markedsføring avdeling, design konsulentselskaper / studioer, PR selskaper, og publisering;
  • Direkte markedsføring / salgsfremmende selskaper;
  • Freelance praksis (vanligvis etter noen år med etablering i etaten scene).

Course Outline

Vitnemålet starter med en introduksjon til grunnelementene i visuell kommunikasjon og teknikker for å generere ideer.

Da en rekke live-truser og konkurranse vil forberede deg til å arbeide effektivt og kreativt for å tidsfrister som du ville gjort i en handlefrihet med senior-reklamer og bransje gjester som gir innsikt underveis.

Et show med arbeider av studentene vil bli presentert på slutten av kurset. Dette tar form av en bransje Show som kreative regissører, er ledende kreative og siste nyutdannede personlig invitert til å vise din portefølje. Vi ser på showet som første springbrett til å sette opp praksisplasser - med de beste studentene som regel oppnå sine egne praksisplasser på natten.

Opptakskrav

Alder

Minimum 18 år

Forutsetninger

En evne til å demonstrere en unik og innsiktsfull syn på verden som vil oversette til muligheten til å lage gode annonser. Vi anser folk med bakgrunn innen kunst, design og / eller skriftlig, humaniora og samfunnsvitenskap og leter etter bevis på besluttsomhet, problemløsning, lateral tenkning, motivasjon, og viktigst, kreativitet.

Internasjonale studenter

Internasjonale studenter må være minst 18 år og ha en IELTS score på 6.0 eller tilsvarende.

Portefølje Krav

Fullføre en pre-intervju og fullføre en Creative Advertising Task Sheet.

Studier i Milano

Media Design School har inngått samarbeid med andre Vinner Design University, Naba Milano New Academy of Fine Arts (Naba Milano Nuova Accademia Di Belle Arti) i Milano, Italia, for å tilby våre internasjonalt anerkjente Creative Advertising program. The Masters i Creative annonsering på Naba Milano foregår over ett studieår, som begynner i oktober, og er instruert utelukkende på engelsk, slik at du kan finne ut mer om de nyeste og beste noen kampanjer som er opprettet av reklamebyråer over hele Europa.

Samt Akademisk Mastergrad fra Naba Milano, vil du også motta et sertifikat for ferdigstillelse fra Media Design School. For mer informasjon om å studere en Master i Creative Advertising i Milano, Italia, besøk Naba Milano nettstedet.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Media Design School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Juni 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
10,406 NZD
innenlandske studenter. International - $ 25,600.00 NZD.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Juni 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato