Diplom I Kulinariske Kunster

HELP University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom I Kulinariske Kunster

HELP University

HJELP CAT Senter for Culinary entreprenørskap, Department of Hospitality, gjennomfører diplom programmer i kulinariske kunster. The Department of Hospitality er også gjennomfører Diploma i Hotel Management under Senter for management.

I Diploma i Culinary Arts, er studentene utstyrt med et solid grunnlag, ikke bare i kulinariske ferdigheter, men også gründer know-how. Som sådan, tilbyr programmet student 60% av læring gjennom praksis og 40% av ledelse kunnskap og ferdigheter. Nyutdannede av Diploma i Culinary Arts skal tilegne seg grunnleggende av de franske og kinesiske retter, og ledelse kunnskap for å møte utfordringene i karrierer i mat-relaterte næringer.

Funksjoner

  • En unik tilnærming til undervisning og læring av kulinariske kunster
  • Forbereder svært tilpasningsdyktige studenter for rask skiftende trender i den kulinariske industrien
  • Samarbeid med den prestisjetunge Birmingham College som fokuserer på kvalitet undervisning og læring
  • kjøkkenutstyr av høy kvalitet med den nyeste teknologien og benytte de mest effektive metoder
  • Svært erfarne fakultetet med påvist industrielle, profesjonelle og undervisningsbanerekorder
  • Godt planlagte trenings kjøkken som fremmer utforskning av matlaging teknikker, teamarbeid, kommersialisme og entreprenørskap
  • Fokus på fransk og kinesisk mat som ankere for kulinarisk utdanning
  • Totalt 60% praktisk læring + 40% administrasjon know-how = svært dyktige og arbeidsføre nyutdannede
  • Små klasser for et bedre læringsmiljø (praktiske klasser 1:12 og teori klasser 1:25)

læringsstrategier

En modulær metode for undervisning og læring er vedtatt for fag som krever kjøp av ferdigheter, eksempler er utarbeidelse av mat og bakverk, og restaurant og bar operasjoner. For hver praktisk fag skal studentene lære teknikker i laboratorium, etterfulgt av en mulighet til å forbedre sin effektivitet og effektivitet før du bruker dem i selve mat-tjenesteinnstillinger i senteret. Denne tilnærmingen er mer effektiv enn den tradisjonelle undervisning som gjør det mulig for en optimal fokus på teknikk, tilstrekkelig praksis på den delen av studenter og umiddelbar tilbakemelding fra kunder.

Med en foreleser-student ratio på 1:12 for praktisk arbeid, og 01:25 i teori klasser, våre forelesere er i stand til å følge nøye med hver enkelt elev, og gir rask tilbakemelding og tilrettelegging i oppkjøp og mestring av grunnleggende kunnskaper, effektiv ferdigheter og profesjonelle holdninger.

Opptakskrav

  • SPM / UEC / O-Levels
  • Minimum 3 studiepoeng med et pass i BM og historie eller tilsvarende

Varighet av Study

: 2 år og en 4-måneders utplassering

Intakes : Januar, april, august

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Malaysia - Kuala Lumpur
Studiestart: Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Malaysia - Kuala Lumpur
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen