Diplom i kunst og design (QCF)

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i kunst og design (QCF)

Kensington and Chelsea College

11

Bli inspirert og utforske din kreativitet med Kunst!

Vi tilbyr et bredt spekter av spennende og utfordrende kunstkurs i regi av en energisk og entusiastisk team av forelesere som er utøvende kunstnere og freelance kommersielle designere og fotografer. Enten du er nybegynner eller en erfaren artist, vil du være i stand til å utvide dine tekniske ferdigheter og bygge tillit i din kreative evne. Du kan velge et kurs fra mange kunst og fotografi områder, og studere enten om dagen eller kvelden. Du vil bli oppmuntret til å utforske materialer, metoder og teknikker i et bredt utvalg av både sertifisert og ikke-sertifisert kunst og design kurs.

Våre Kunst kvalifisering kurs gir en unik mulighet for de som ønsker å begynne sine kunstneriske karriere med en utfordrende og givende studietiden.

Kursoversikt

Dette nivået tre Kunst kurset er utformet for å hjelpe deg å bygge på og utvikle dine interesser, ferdigheter og forståelse av kunst og design. Det har konsekvent gitt elevene mulighet til å utvikle sine kunst- og designporteføljer for progresjon på videre og høyere utdanning og karriere i kunst og design. Kurset er prosjektbasert med en oppmuntring til å utvikle egne ideer og en satsing på utvikling av tegneferdigheter som et verktøy for kommunikasjon av ideer. Den UAL kvalifisering søker å sikre at studentene utvikler kunnskap, ferdigheter, forståelse og tillit som kreves for å arbeide selvstendig og å lede sin egen læring. Kurset består av 9 enheter som dekker en introduksjon til: visuelt språk, forskning ferdigheter, kritisk og kontekstuell bevissthet, materialer, prosesser og tekniske ferdigheter, ved hjelp av tegning, maleri, 3D skulptur, grafikk og fotografi. Ytterligere enheter utvikle og integrere kunnskap og ferdigheter med kulminasjonen av et personlig prosjekt og en utstilling. Endt kurs vil sette studentene i stand til å utvikle grunnleggende ferdigheter mot en karriere i kunst og design inkludert: visuell kommunikasjon, grafikk, illustrasjon, interiør og arkitektur, kunst og relaterte yrker, mote og tekstiler. Tidligere studenter har kommet bort på kurs på noen av de beste Høyskoler og universiteter i Storbritannia og senere karriere innen kunst og design.

Hva bakgrunn og kvalifikasjoner trenger du å bli med? (Inntakskrav)

Erfaringsmessig blir søknader fra et bredt spekter av bakgrunner, nasjonaliteter og aldre, med både britiske eller tilsvarende kvalifikasjoner og erfaringer. UAL er en yrkesrettet kvalifisering, anerkjent av flere og høyere utdanning Kunst & Design kurs som et alternativ til A-nivå rute, kan elevene få tilgang til kurset etter GCSE, AS eller A2. Alle søkere må ha en portefølje av kunstverk; et minimum av GCSE, i kunst, engelsk og matematikk klasse AC, eller tilsvarende, IKT og design teknologi vil være en fordel. Du kan være en søker med avanserte kvalifikasjoner og / eller arbeidserfaring, 19+ planlegger en karriere endre eller ønsker å oppfylle en ambisjon om å studere kunst, men trenger å utvikle en sterkere portefølje for et grunnkurs sted og universitet. Søkere uten noen formell faglig kompetanse, men med en enestående portefølje av kunstverk som skal gjelde. Hvis den blir godkjent vil de melde på enten en GCSE eller Funksjonelle Ferdigheter, engelsk og matematikk og jobbe mot å få et nivå 2 kvalifisering, minimum for universitetet inngangen.

Hva er progresjon ruter etter kurset?

Den progresjons ruter for elever er generelt:

 • Foundation Diploma i Kunst og Design
 • National Diploma
 • HNC
 • BTEC / UAL Utvidet Diploma
 • FDA Høyere utdanning
 • BA

Eksempel på tidligere studenter progresjon pathways:

 • Foundation Art & Design (Fine Art), (Fashion), (Design)
 • Interiør og romdesign
 • FDA Arkitektur og romdesign
 • BA Kunst og Critical Studies
 • BA Animasjon og Illustrasjon
 • BA Maleri, tegning, grafikk
 • grafisk design

Hvor vil jeg studere?

Du vil være basert i Carlyle bygningen ved siden av Chelsea Centre på Hortensia Road, SW10 OQS.

Hva er de anlegg og utstyr ut?

Den store dedikerte Foundation Prep studio plass er basert på et viktoriansk skolebygning med høye vinduer langs to sider, som gir mye naturlig dagslys, til en varm og komfortabel plass til å arbeide. Kunsten studio er en godt utstyrt plass med maleri og tegning staffelier, tegnebord, plan kister for lagring, skap og en arbeidsbenk og plass for skulptur / 3D-prosjekter. Vi har spesialiserte foto fasiliteter, inkludert et mørkerom, en reservert utskrifts studio for grafikken workshops. Undervisning og læring fasiliteter inkluderer en interaktiv tavle, datamaskin, dedikert oppslagstavle og ressurser skap. Det er en stor utstillingsplass / forelesningssalen i Chelsea bygningen for foredrag og en dedikert student restaurant / kafé. Vi har et velfylt bibliotek med datamaskiner for forskning og skriftlige arbeider.

Hvor mye trenger jeg å studere utenfor klassen?

Omtrent 10-15 timer per uke av uavhengige studier, forskning, journal.

Hvordan er kurset vurderes?

Kurset vurderes gjennom hvert semester, formatively med veiledere og peer tilbakemeldinger som svar på prosjektets resultater. Det vurderes også summatively i form av 8 stk, Units 1 & 2 tilbudet på UAL nivå 3 Award, Units 3-8 fullføre kvalifiseringen av UAL Diploma i Art & Design Nivå 3. Enheter 1-7 er gradert som et pass, Unit 8 er gradert som en Pass, Merit eller Distinction basert på kriteriene og bevisene gitt. For å fullføre kurset alle 8 enheter må oppnås.

Er noen av kursmateriell på linje?

Ja all kursinformasjon kan ses online på college intranett, moodle.

Hvilke bøker og utstyr trenger jeg?

Studentene vil bli pålagt å kjøpe en del utstyr, blant annet en A1 portefølje å holde flat kunstverk. Material gebyr på £ 75 vil gi en grunnleggende tilførsel av materialer for kurset.

Hva annet trenger jeg å kjøpe / Hva koster ekstra er det?

Det er en årlig studio gebyr på £ 75 for å dekke levering av en grunnleggende sett med moderne materialer i en klar plast Art Bin, blyanter, kull, spisser, gummi, børster, sett med akryl maling, kniv, A1 papirpatron, noen studio maling, utstillingsoppføringer og endelige utstillingskostnader. Reparasjoner, fornyelse og utskifting av utstyr og verktøy.

Hva trenger jeg å ta med til intervju?

 1. En portefølje av nyere kunstverk f.eks. Sketchbook (s), fungerer A1 / A2 på papir, malerier, fotografier, prosjekter, Design Technology arbeid, bilder av 3D arbeid, mote design
 2. Sertifikater og / eller kvalifikasjonsbevis
 3. Akademiske referanse eller kontaktinformasjon til en akademisk dommer
 • Campus: Chelsea Centre
<li><strong>Times:</strong> Ons-fre 10:00 til 16:00</li> 

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 3345; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline