Diplom i kunst og håndverk

Hungry Creek Art & Craft School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i kunst og håndverk

Hungry Creek Art & Craft School

nivå 6

Totalt Aim

Å gi studentene mulighet til å avgrense og utvikle kunst å gjøre, yrke, forskning og presentasjonsteknikk. I løpet av året elevene oppfordres til å markedsføre og vise sitt arbeid. År 2, 3 og æresbevisninger studenter hver utstyrt med et studio plass til å fullføre sitt arbeid.

Lengde

3 år heltid, 30 timer per uke. Deltid alternativer er tilgjengelige.

Entry Kriterier

Studenter som tilfredsstillende fullfører Certificate i kunst og håndverk (Foundation) kurs er kreditert som har komplett år en av Diploma og akseptert i år to. Alle andre søkere må sende inn en portefølje av arbeidet i samsvar med standarden på det nivået som de søker oppføring. Skolen anerkjenner realkompetanse og oppfordrer studenter med tidligere erfaring, arbeid eller studier basert, for å søke på et avansert nivå.

store studier

maleri - Maleriet Programmet er rettet mot å innføre studentene til de grunnleggende aspekter av maleri gjennom bruk av ulike materialer og saksforholdet. Studentene vil bli oppfordret til å utvikle individuelle uttrykk og observasjons ferdigheter samt muligheten til å stille spørsmål ved sine egne ideer og konsepter. Maleteknikker vil bli praktisert ved hjelp av student akryl og oljemaling.

skulptur - Studentene skal lære å bruke både tradisjonelle og moderne skulptur teknikker, materialer og uttrykksformer. Programmet dekker en rekke materialer, inkludert leire, gips, tre, stein og metall. Senior studenter oppfordres til å eksperimentere med ulike materialer og prosesser, og å utvikle en individuell respons til 3D kunst å gjøre.

keramikk - Studentene vil bli oppfordret til å uttrykke seg i leire og utvikle tekniske ferdigheter og teknikker som er relevante for deres utviklingstrinn. Disse vil omfatte: leire forberedelse og egenskaper, kaster, hånd bygning, glass og en rekke skyte- og ovn byggeteknikk. Studentene utvikle en individuell uttrykksform og arbeide mot et kreativt og innovativt resultat.

smykker - Studentene skal få en god forankring i et bredt spekter av smykker ferdigheter. Teorien, ferdigheter, teknikker og materialer er utforsket med en fri tilnærming til både design innspill og utfall. Fleksibilitet til å integrere ferdigheter og ideer til andre disipliner er oppmuntret.

kjerne~~POS=TRUNC studier

livet Tegning - Ved hjelp av en rekke tilnærminger, skal studentene øke sin visuelle bevissthet, observasjonsferdigheter, forståelse av form og struktur; og utvikling av en individuell tolkning. Studentene oppfordres til å eksperimentere med ulike tradisjonelle og moderne medier for å bygge opp sin tegning og merke gjør ferdigheter. Student vil bli oppfordret til å holde en visuell dagbok.

Design (År 1 og 2) - En introduksjon til teorien om designelementer, tilnærminger til design og utvikling av ideer og den kreative prosessen. Disse vil bli undersøkt i en rekke medier og materialer som involverer problemløsning og teknisk tegning.

kunsthistorie - Historien om kunst og håndverk, inkludert pacific håndverket, New Zealand / Maori håndverk, moderne og gamle kulturer. Historien er studert via lysbilde og videoforelesninger. Programmet har som mål å informere studentens kreative prosesser. Studentene skal lære å forske kunst og håndverk emner og delta i praktiske øvelser.

Profesjonsstudiet (3 år) - Profesjonsstudiet dekker en rekke ferdigheter som kreves for å administrere en karriere i kunsten. Denne enheten dekker områder, inkludert: juridiske kontrakter (f.eks med gallerier og forhandlere), fotografere arbeid, portefølje forberedelser, utstilling og markedsføring, skatteregler, finansiering, regnskap og pedagogiske ferdigheter.

År 2

Det legges vekt på å utvikle og eksperimentere med ideer, teknikker, prosesser og utforske den kreative prosessen. Studenter fortsette sine studier i basisfagene og velge to store studier. Studentene arbeider tett med lærere til å utvikle sine evner.

År 3

Det legges vekt på raffinering ferdigheter og ideer og produsere en kropp av arbeid for slutten av året underkastelse. Hver student følger en individuell læring program utviklet i samarbeid med lærere, for å møte deres spesifikke behov og mål, er Studio eller workshop erfaring med en artist eller håndverker oppmuntret der det er aktuelt. Studenter fortsette med kjernen studiene og velge opptil to store studier. Studentene arbeider tett med lærere mot å produsere en kropp av arbeid for slutten av året underkastelse. Vellykket studenter er tildelt Diploma i kunst og håndverk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
16,000 NZD
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
New Zealand - Auckland, Auckland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen