Diplom i kunstfag

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i kunstfag

LASALLE College of the Arts

På LASALLE, vi har stor tro på at prosessen med å lage kunst krever anskaffelse og utvikling av sterke kunnskaper og ferdigheter i materialer, ledsaget av en refleksiv forståelse av denne kunnskapen som deretter kontinuerlig testet og utvides gjennom relevant praktisk anvendelse. Styrt med at troen, er undervisning og læring tilnærming for Diploma programmet jordet primært på et praksisbasert metodikk, med vekt på utviklingen av den enkeltes kreative prosesser og funn som er slipt av samfunnet engasjement prosjekter og en sterk forståelse i Art historie og ideer.


The Diploma i Fine Arts-programmet tilbyr svært forskjellige specialisms i disse fagområdene: Maleri, grafikk, skulptur, tegning, kunst Fotografi og Tegneserieromaner. Etter å ha valgt en av de specialisms, vil du bli trent og utstyrt med den spesifikke ferdigheter, teknikker, estetikk og historiske problemstillinger knyttet til det valgte disiplin.

Programmet vektlegger også en tverrfaglig tilnærming til læring, noe som gjør at du kan oppdage og etablere tverrfaglige metoder i utviklingen av deres gjerninger. Som Diploma Programmet er foreløpig segment av kunstneriske reise, mener skolen disse tre årene avgjørende, slik at du kan søke etter en unik kreativ stemme og å forstå bruken av materialer og kunstprosesser trygt, slik at du kan finpusse disse ferdighetene på et høyere nivå.

Etter eksamen, vil du bli utstyrt med en klar forståelse av din egen kunstnerisk praksis gjenspeiler kreativ forespørsel, engasjement og selvdisiplin, og i noen tilfeller, evne til å samarbeide med andre kunstnere fra andre fagfelt.

I Nivå 1, Vil du dele noen vanlige moduler på tvers av vitnemål og du vil også ta disiplinspesifikke moduler. De delte moduler som mål å gi deg en helhetlig forankring i de grunnleggende kreative prosesser, kunst og design grunnleggende, tekniske og faglige ferdigheter avgjørende for din progresjon til nivå 2 og nivå 3. De er også mulig for diagnostikk og formativ undervisning for å bekrefte at du har gjort det riktige valget av Diploma i Fine Arts. De fagspesifikke modulene vil introdusere deg til kjernen kunnskap og ferdigheter som kreves som det første laget til å Diploma i Fine Arts.

I Nivå 2Vil du bli undervist tekniske og yrkeskompetanse med en rettet tilnærming, som oppmuntrer refleksjon og kritisk analyse i dine praktiske arbeider. Dette vil gi deg betydelig forståelse og kunnskap som er spesifikk for Diploma i Fine Arts.

I Level 3, du vil foreta selv utviklet / rettet prosjekter som inkluderer tverrfaglige og selvstendige prosjekter. Disse prosjektene har som mål å stimulere til samarbeid, til å polere teknisk fingerferdighet og for å identifisere ditt område av interesse, relevante metoder og kunstneriske ferdigheter. Det er også en plassering modul for å hjelpe deg med å få en grundig forståelse av Fine Art næringer og for å bruke studio og faglige forståelser og prestasjoner til de ulike forventningene til en krevende bransje. Du vil også samhandle med non-profit organisasjoner eller samfunnet renteledede prosjekter som en del av Samfunnsengasjement komponent, hvor du vil utvikle en større følelse av ansvar, sammenslåing arbeid og personlige etikk.

Karriereveier: Assistant Art konservator og Restorer, Museum Gallery Assistant, Tegneserieromaner Artist, modell og Prop Maker, maler, grafiker, fotograf, Skulptør, Videograf, grafisk designer, assistenttrener i Visual Art, assisterende Art Teacher / Pedagog, Window display Artist, Layout artist, utstilling Designer

Opptakskrav

Kvalifisering

 • Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå
 • GCSE / IGCSE
 • Singapore Integrated Programme
 • Høyere NITEC eller NITEC sertifikat

Bemerkninger

 • Samlet score på 25 poeng eller bedre i 4 GCE 'O' Nivå fag, unntatt engelsk. Et pass på engelsk på Grade C6 eller bedre. Alternative engelsk kvalifisering: IELTS 5.5 eller TOEFL IBT 71
 • 5 emner, inkludert engelsk (Grade A til C)
 • Fullført IP 4. årstrinn

Opptaksprøve / audition / PORTFOLIO & INTERVJU KRAV

Alle søkere er pålagt å ta en Admissions Test eller sende en portefølje og delta på et intervju.

Alternativ 1: Opptak Test

Opptak Test er kun tilgjengelig for søkere fra Singapore og i utvalgte byer i Kina, India, Indonesia, Malaysia, Vietnam, og Myanmar avhengig av tilgjengelighet av testplaner. Søkere vil bli varslet av de nødvendige materialer for å ta med seg for Admissions Test.

Etter Admissions Test, vil et intervju gjennomføres for søkere. Under intervjuet søkere er pålagt å dele sin motivasjon i å forfølge Diploma program at han / hun har søkt. For internasjonale søkere som har gjennomført den Admissions Test, vil et Skype / telefon intervju ordnes på et senere tidspunkt for de som har bestått Admissions Test.

Alternativ 2: Portfolio

Lag en portefølje som inneholder minimum 10 stykker av originalverket.

Merk hver arbeid som følger: (i) tittelen på arbeidet ditt (hvis noen), (ii) medium brukt og (iii) måned / år opprettet. Arbeidet ditt kan bli inspirert av en film eller bok.

Porteføljen din bør inneholde minst to av følgende kategorier: Malerier, tegninger, collager, plakater, skulpturer, digitale bilder (Photoshop, Illustrator, etc), bilder og / eller videoklipp.

Din portefølje bør bestå av verk skapt utelukkende av deg selv (ikke fra et fotografi, et magasin eller kopiert fra en reproduksjon av en annen kilde). Gi kunstverk som har nylig blitt gjennomført i løpet av de siste fem årene.

Under intervjuet søkere er pålagt å delta i en diskusjon om innholdet i sin portefølje.

Vi ser etter søkere som viser:

 • Villighet til å delta i ulike læringsmiljøer
 • En tilbøyelighet til å lære gjennom utforskning og eksperimentering
 • En stor interesse for å tilegne seg kunnskap om Visual Arts
 • God student dvs. tidsstyring, uavhengig, læring integritet, etc.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen