Diplom i lydproduksjon

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i lydproduksjon

LASALLE College of the Arts

The Diploma i lydproduksjon er en praksis-basert program som forbereder deg for oppføring i spennende og hektisk lydproduksjon industrien i Singapore og i utlandet. Du vil fokusere på alle aspekter av musikkproduksjon involverer lydstudio og lyd forsterkning disipliner, inkludert store teater og multimedieproduksjoner i de tre teaterscener på LASALLE.


Gjennom en progressiv struktur av moduler og vurderinger, blir du tatt steg for steg gjennom det grunnleggende lydteknologi og arbeids metoder for lydproduksjon. I tett samarbeid med andre utøvende kunst studenter blant annet fra Musikk, fungerende, Musical Theatre og teknisk og produksjonsstyring, får du unik erfaring i å sette opp og drive lyd for konserter og forestillinger, samt for opptak prosjekter i state-of-the -art studio på LASALLE. Gjennom dette hands-on, prosjektbasert program, vil du lære og finpusse de nødvendige ferdigheter for profesjonell plassering i denne spennende og dynamisk bransje. Mest lokale og internasjonale utøvere gi kunnskap og erfaring som du får tillit til å ta på bransjenivå prosjekter i en begrenset tidsperiode. Ved ferdigstillelse vil du oppgradere med nødvendig kompetanse til å gjennomføre et yrke i lydproduksjon.

I Nivå 1, Vil du dele mange felles moduler på tvers av vitnemål i School of Contemporary Music og School of Dance & Theatre. Disse delte moduler som mål å gi deg en omfattende grunnleggende kunnskap og forankring i de grunnleggende kreative prosesser, tekniske og faglige ferdigheter avgjørende for videre til nivå 2 og 3. Modulene også gi rom for diagnostikk og formativ undervisning for å sikre at du har gjort det riktige valget i Diploma i Audio Production.

I Nivå 2, Vil du bli utviklet i ferdigheter, kunnskap, problemløsning og i arbeidsmetodene. Du vil bli plassert i profesjonelt strukturerte prosjekter og produksjoner som reflekterer bransjepraksis. Ferdigheter og kunnskap er stadig brukt i prosjekter og produksjoner.

I Nivå 3, Vil du foreta moduler som kan inkludere selv utviklet / rettet studier eller prosjekter. Bransje plasseringene vil hjelpe deg å få en korrekt forståelse av de utøvende bransjer gjennom personlig engasjement i en foretrukket felt med en bransje profesjonell eller selskap. Disse plasseringene tillate deg å bruke dine studio og akademiske, forståelser og prestasjoner til de ulike forventningene til en viktig og krevende bransje. I samfunnet engasjement modulen vil du lære av non-profit organisasjoner eller samfunnsnytte ledede prosjekter der du vil identifisere samfunnsproblemer og problemer med sosial bekymring for valgt område av studien kan henvende seg til og / eller endre. Bruke ferdigheter og forskningsmetoder lært, vil du bli bedt om å være kreativ og effektiv i å foreslå løsninger på slike problemer og problemer.

Karriereveier: Studio lydtekniker, Live Sound Armering Engineer, musikkprodusent, Musikk Editor, Audio Video Systems Designer, Product Specialist

relaterte yrkerMusikk Anmelder, Electronic Music Composer, akustikeren

Opptakskrav

Kvalifisering

  • Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå
  • GCSE / IGCSE
  • Singapore Integrated Programme
  • Høyere NITEC eller NITEC sertifikat

Bemerkninger

  • Samlet score på 25 poeng eller bedre i 4 GCE 'O' Nivå fag, unntatt engelsk. Et pass på engelsk på Grade C6 eller bedre. Alternative engelsk kvalifisering: IELTS 5.5 eller TOEFL IBT 71
  • 5 emner, inkludert engelsk (Grade A til C)
  • Fullført IP 4. årstrinn

Opptaksprøve / audition / PORTFOLIO & INTERVJU KRAV

Dette er en generalist Programmet dekker musikk og lydproduksjon for live performance og innspilt musikk produksjon, musikkteori og gehørtrening som forbereder studentene for oppføring i musikkbransjen eller videre grads studier. Studenter fra alle musikkbakgrunn kan skrive inn dette programmet med en audition som demonstrerer deres tidligere erfaring i musikk og lydproduksjon.

Du er pålagt å delta på et intervju med en audition komponent for å demonstrere din kreative potensial. Du forventes å demonstrere erfaring med musikk og lydproduksjon ved å presentere to eksempler på arbeidet ditt via CD eller DVD, samt en klar visjon for din egen musikalske fremtid. Eksempler på akseptable CD / DVD innleveringer er opptak av musikkproduksjonen, originale komposisjoner innspilt og produsert av deg, eller DVD-video av en live performance hvor du var en integrert del av et levende lyd forsterkning produksjon.

Musikk Trening Forutsetninger

Tidligere kvalifikasjoner i musikkteori eller praktiske eksamener er å foretrekke, men ikke et krav for innreise til Diploma Programme. Studentene vil bli dømt utelukkende på deres evne til å utføre under audition og intervjuprosessen.

Audition Krav

  • Teori / Aural: Fyll et musikkteori og gehørprøven fastsatt av School of Contemporary Music.
  • Praktisk: Presentere to eksempler på arbeid i musikk og lydproduksjon. Studentene må være forberedt på å diskutere sin rolle i produksjonen og demonstrere en forståelse av de teknologiene som er involvert. (CD / DVD må sendes til audition panel)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen