Diplom i mote

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i mote

LASALLE College of the Arts

Med fokus på utviklingen de asiatiske og globale moteindustrien, filosofi av programmet sentre på ulike og spennende kunstneriske praksis av de kreative næringene samt dynamikken i utvikling mote kultur i Singapore, og verden for øvrig.


The Diploma i Fashion er et treårig, praksisbasert program integrere tekniske ferdigheter, bransjekunnskap, designprosesser, og kreativ visuell kommunikasjon. Etter eksamen fra dette programmet, vil du ha en god kjennskap til moteindustrien og relevante, teknisk godt design ferdigheter. Programmet dekker et helhetlig understøttelsen av ulike områder i Fashion og fokuserer på mote produkt med komponenter i Tekstil design, markedsføring, styling og Art Direction. Denne unike blanding av fagområder er rettet mot å produsere dyktige, motiverte og entreprenørskap mote utøvere som bidrar til lokale og internasjonale merkevarer og driver den lokale moteindustrien. Du vil få mulighet til å studere med en mote lag som er aktivt engasjert i en rekke lokale og internasjonale initiativer.

Dette programmet tilbyr en streng læreplan som blander moderne kunstnerisk praksis sentrert på den asiatiske moteindustrien. Du vil ha en helhetlig erfaringsbasert læring erfaring som brudgom deg å være bransje klar. Gjennom programmet kan du også etablere et godt nettverk av alumni kontakter og viktige partnerskap med moteindustrien.

I Nivå 1, Vil du dele noen vanlige moduler på tvers av vitnemål og du vil også ta disiplinspesifikke moduler. De delte moduler som mål å gi deg en helhetlig forankring i de grunnleggende kreative prosesser, kunst og design grunnleggende, tekniske og faglige ferdigheter avgjørende for din progresjon til nivå 2 og nivå 3. De fagspesifikke modulene vil introdusere deg til kjernen kunnskap og ferdigheter som kreves som det første laget til fagområder.

I Nivå 2Vil du bli undervist tekniske og design ferdigheter som er spesifikke for mote med en rettet tilnærming, som oppmuntrer refleksjon og forståelse til å designe. Disse grunnleggende ferdigheter, som du tilegner seg gjennom gruppe og individuell prosjekt truser, er nøye justert til kravene fra designbransjen. Sammen med et tverrfaglig miljø der peer-to-peer læring og dialog oppfordres blant deg og dine kolleger til å maksimere læring, vil du spille en mer aktiv rolle i å utforske mulighetene for valgt område av studie med en høyere grad av tillit.

I Nivå 3, Vil du foreta moduler, som kan inkludere selv utviklet / rettet studier eller prosjekter. Du vil få i oppgave å løse problemer og velformulerte ideer gjennom en rekke truser. Det vil være egeninitiert industri plasseringer og / eller live prosjekter læring komponent utformet for å hjelpe deg i å få en nøyaktig forståelse av designbransjen i forbindelse med Fashion.

Karriereveier: Designer, Writer, Kjøper, Merchandiser, Stylist, motefotograf, Mønster drafter

relaterte yrker: Costume Designer, Accessory Designer, assisterende Designer, Trend værmelding, personlig shopper

Opptakskrav

Kvalifisering

 • Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå
 • GCSE / IGCSE
 • Singapore Integrated Programme
 • Høyere NITEC eller NITEC sertifikat

Bemerkninger

 • Samlet score på 25 poeng eller bedre i 4 GCE 'O' Nivå fag, unntatt engelsk. Et pass på engelsk på Grade C6 eller bedre. Alternative engelsk kvalifisering: IELTS 5.5 eller TOEFL IBT 71
 • 5 emner, inkludert engelsk (Grade A til C)
 • Fullført IP 4. årstrinn

Opptaksprøve / audition / PORTFOLIO & INTERVJU KRAV

Alle søkere er pålagt å ta en Admissions Test eller sende en portefølje og delta på et intervju.

Alternativ 1: Opptak Test

Opptak Test er kun tilgjengelig for søkere fra Singapore og i utvalgte byer i Kina, India, Indonesia, Malaysia, Vietnam, og Myanmar avhengig av tilgjengelighet av testplaner. Søkere vil bli varslet av de nødvendige materialer for å ta med seg for Admissions Test.

Etter Admissions Test, vil et intervju gjennomføres for søkere. Under intervjuet søkere er pålagt å dele sin motivasjon i å forfølge Diploma program at han / hun har søkt. For internasjonale søkere som har gjennomført den Admissions Test, vil et Skype / telefon intervju ordnes på et senere tidspunkt for de som har bestått Admissions Test.

Alternativ 2: Portfolio

Lag en portefølje som inneholder minimum 10 stykker av originalverket.

Merk hver arbeid som følger: (i) tittelen på arbeidet ditt (hvis noen), (ii) medium brukt og (iii) måned / år opprettet. Arbeidet ditt kan bli inspirert av en film eller bok.

Porteføljen din bør inneholde minst to av følgende kategorier: Malerier, tegninger, collager, plakater, skulpturer, digitale bilder (Photoshop, Illustrator, etc), bilder og / eller videoklipp.

Din portefølje bør bestå av verk skapt utelukkende av deg selv (ikke fra et fotografi, et magasin eller kopiert fra en reproduksjon av en annen kilde). Gi kunstverk som har nylig blitt gjennomført i løpet av de siste fem årene.

Under intervjuet søkere er pålagt å delta i en diskusjon om innholdet i sin portefølje.

Vi ser etter søkere som viser:

 • Villighet til å delta i ulike læringsmiljøer
 • En tilbøyelighet til å lære gjennom utforskning og eksperimentering
 • En stor interesse for å tilegne seg kunnskap om Visual Arts
 • God student dvs. tidsstyring, uavhengig, læring integritet, etc.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen