Diplom i musikk

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i musikk

LASALLE College of the Arts

The Diploma i musikk ved LASALLE er moderne i fokus, undervisning musikk som er relevant og verdsatt i dagens kultur. Det er en hands-on program som forbereder studentene for oppføring i den moderne musikkbransjen i Singapore og regionen. Over tre år, vil du utvikle instrumental eller taleteknikk, studere musikkteori, prima vista og gehørtrening og motta jevnlige ytelse muligheter.


Et unikt aspekt av programmet er det lagt vekt på å utvikle singer-songwriters, vil du også få erfaring i å komponere sanger. En typisk uke innebærer at du øver og opptrer i en rekke ulike ensembler, mottak små gruppetimer på den valgte instrument eller stemme, skrive sanger, lære om historien til musikk og bli veiledet av noen av de mest erfarne musikere og pedagoger i den region. Programmet gir muligheter for deg å utføre i studioer og ytelse arenaer, utvikle din individuelle tilstedeværelse på scenen, noe som er en avgjørende faktor i å bli en vellykket utøvende musiker.

For å forberede deg for oppføring i musikkbransjen, er pensum og vurderinger testet med industristandarder. Gjennom en progressiv struktur av moduler og vurderinger, vil du bli tatt steg-for-steg gjennom byggesteinene i musikalitet og ytelse for å bli trygge medlemmer av underholdningsindustrien.

I Nivå 1, Vil du dele mange felles moduler på tvers av vitnemål i School of Contemporary Music og School of Dance & Theatre. Disse delte moduler som mål å gi deg en omfattende grunnleggende kunnskap og forankring i de grunnleggende kreative prosesser, tekniske og faglige ferdigheter avgjørende for videre til nivå 2 og 3. Modulene også gi rom for diagnostikk og formativ undervisning for å sikre at du har gjort det riktige valget i Diploma i Audio Production.

I Nivå 2, Vil du bli utviklet i ferdigheter, kunnskap, problemløsning og i arbeidsmetodene. Du vil bli plassert i profesjonelt strukturerte prosjekter og produksjoner som reflekterer bransjepraksis. Ferdigheter og kunnskap er stadig brukt i prosjekter og produksjoner.

I Nivå 3, Vil du foreta moduler som kan inkludere selv utviklet / rettet studier eller prosjekter. Bransje plasseringene vil hjelpe deg å få en korrekt forståelse av de utøvende bransjer gjennom personlig engasjement i en foretrukket felt med en bransje profesjonell eller selskap. Disse plasseringene tillate deg å bruke dine studio og akademiske, forståelser og prestasjoner til de ulike forventningene til en viktig og krevende bransje. I samfunnet engasjement modulen vil du lære av non-profit organisasjoner eller samfunnsnytte ledede prosjekter der du vil identifisere samfunnsproblemer og problemer med sosial bekymring for valgt område av studien kan henvende seg til og / eller endre. Bruke ferdigheter og forskningsmetoder lært, vil du bli bedt om å være kreativ og effektiv i å foreslå løsninger på slike problemer og problemer.

Karriereveier: Konsert Musiker, Studio Musiker, sanger, låtskriver, komponist / arrangør, Product Specialist

relaterte yrker: Produsent, Musikk Anmelder, voice talent, Vocal Coach

Opptakskrav

Kvalifisering

 • Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå
 • GCSE / IGCSE
 • Singapore Integrated Programme
 • Høyere NITEC eller NITEC sertifikat

Bemerkninger

 • Samlet score på 25 poeng eller bedre i 4 GCE 'O' Nivå fag, unntatt engelsk. Et pass på engelsk på Grade C6 eller bedre. Alternative engelsk kvalifisering: IELTS 5.5 eller TOEFL IBT 71
 • 5 emner, inkludert engelsk (Grade A til C)
 • Fullført IP 4. årstrinn

Opptaksprøve / audition / PORTFOLIO & INTERVJU KRAV

Dette er en generalist-programmet dekker et bredt spekter av moderne populære musikkstiler som fokuserer på en grundig innføring i musikalitet inkludert ytelse, musikkteori og gehørtrening som forbereder studentene for oppføring i musikkbransjen eller videre grads studier. Studenter fra alle musikkbakgrunn kan skrive inn dette programmet med en audition for tre kontrasterende stykker, hvorav den ene skal være en original sammensetning av kandidat, hvis mulig.

Du er pålagt å delta på et intervju med en audition komponent for å demonstrere din kreative potensial. Du forventes å demonstrere en sterk kunnskap om musikken du spiller, samt en klar visjon for din egen musikalske fremtid.

Musikk Trening Forutsetninger

Tidligere kvalifikasjoner i musikkteori eller praktiske eksamener er å foretrekke, men ikke et krav for innreise til Diploma Programme. Du vil bli dømt utelukkende på din evne til å utføre under audition og intervjuprosessen.

Audition Krav

 • Teori / Aural: Fyll et musikkteori og gehørprøven fastsatt av School of Contemporary Music.
 • Praktisk: Present tre kontrasterende stykker, hvorav den ene skal være en original sammensetning av kandidat, hvis det er mulig. (Noter må sendes til audition panel):
 • To kontraster stykker fra en hvilken som helst musikkstil.
 • Ett originalt stykke komponert av kandidaten, hvis mulig. Dette stykket trenger ikke å være en polert eller fullkommen arbeid. Det bør imidlertid vise din kreativitet.
 • Velg brikker som viser frem dine tekniske og musikalske evner mest effektivt.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen