Diplom I Nettverkssikkerhet Spesialist

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom I Nettverkssikkerhet Spesialist

Centre for Arts and Technology

BEGRENSET ANTALL SCHOLARSHPS TILGJENGELIG FOR OPP $ 3000 etter først til mølla-prinsippet. Gjelder i dag.

Nesten hvert system, database, sosiale nettverk, e-nettverket, og Internett-server er kjørt gjennom informasjonssystemer som er lagret digitalt. Problemet med digital informasjon er at det er bøyelig, skjør, hackable, og åpne for tyveri, og på grunn av dette, er behovet for sikkerhet fagfolk forventes å fortsette å øke eksponentielt. Hvis du er en tech-tenkende person som elsker datamaskiner, nettverk og problemløsning, komme og bruke dine talenter til å trene for en av de raskest voksende yrkene i en av våre bransjedrevet Network Security opplæringsprogrammer i Kelowna, BC.

Nettverkssikkerhet opplæring Kelowna: sertifiseringer

Våre Network Security programmer rette flere sertifiseringsmuligheter for studentene på eksamen, inkludert: Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS), Microsoft Certified IT Professional (MCITP) på Server Admin, Enterprise Admin, og meldinger, CCNA, Network +, Security +, Linux +, LPI, CEH, og CPT.

Network Security ADMINISTRATOR SERTIFIKAT

Denne korte programmet lar deg starte din karriere som Network Security Administrator på bare ni måneder. Den dekker grunnlaget for nettverkssikkerhet som maskinvare og nettverk, systemadministrasjon, desktop support, nettverksinfrastruktur, nettverkssystemer, automasjon, data-og nettverksarkitektur. Skulle du velger, er dette programmet overføres til vår mer avansert Network Security Specialist programmet.

Senter for kunst og teknologi gir kuponger til Network Security Administrator studenter for MCTS, MCITP på Server Admin, og MCITP på Enterprise Admin sertifiseringer.

NETTVERK sikkerhet spesialist Professional Diploma

De første ni månedene av vår 18 måneders Network Security Specialist Programmet består av vår Network Security Administrator Certificate programmet, etterfulgt av avansert nettverkssikkerhet opplæring inkludert omkrets sikkerhet, operativsystemer, datakommunikasjon og nettverk, dataetterforskning, kryptering og hands-on nettverk utnyttelser, sårbarheter, og penetrasjonstesting.

Senter for kunst og teknologi gir kuponger til Network Security Administrator studenter for MCTS, MCITP på Server Admin, MCITP på Enterprise Admin, og CCNA sertifiseringer.

PROGRAM startdatoer

Det er fire starter innenfor kalenderåret: januar, april, juli og oktober. Mange av våre programmer har flere starter, men ikke alle studiesteder tilbyr alle fire starter og ikke alle programmene tilbys i løpet av hver start. For de mest up-to-date informasjon, ta kontakt med en Program Advisor.

SØKNADSFRISTER

Selv om senteret oppfordrer søkere til å sende inn søknader i minimum seks uker før programmere oppstart, med tillatelse, kan sene søknader fortsatt være tillatt. Alle søknader som mottas mindre enn seks uker før programstart krever plassbestillingen depositum betalt i sin helhet så vel som alle andre opptakskrav for å bli fullført på søknadstidspunktet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighet
18 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Jan. 2019
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen