Diplom I Profesjonell Konditori

Ashburton Chefs Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom I Profesjonell Konditori

Ashburton Chefs Academy

ACS3

Patisserie krever beherskelse av teknikk kombinert med fantasi. Våre intensive profesjonelle ferdigheter kurs vil lære deg de grunnleggende ferdighetene som kreves av moderne Pastry Chef.

Vår 20 uke Diploma i Professional Patisserie Kurset er en intensiv, faglig nivå program utviklet for å gi deg ferdigheter i moderne Pastry Chef.

Konditorer er alltid i etterspørselen i catering bransjen fra å jobbe i topprestauranter, lage brød, kaker og desserter i en catering virksomhet, eller gjør de delikate gledene av den klassiske konditori.

Bakverk og bakervarer krever en annen kompetanse fra arbeid som kjøkkensjef. En oppmerksomhet på detaljer, presisjon, tålmodighet og organisering er de egenskaper som kreves for å være en vellykket konditor. Dette kurset er utformet for å forberede deg for bransjen og er ledet av våre meget erfarne konditor Lærere som vil lære deg grunnleggende ferdigheter og teknikker som kreves for å mestre dette spennende håndverket.

Mens våre kurs innlemme den nødvendige teorien nødvendig, maksimere vi mengden av praktisk trening og mesteparten av tiden vil bli brukt på kjøkkenet.

HVEM ER DETTE KURSET PASSER FOR?

Typiske ambisjoner de som tar dette kurset er:

  • lansere en karriere som konditor;
  • arbeider i en Patisserie;
  • lansere en catering virksomhet;
  • strekker kokk ferdigheter;
  • personlig utvikling
  • Hvorfor velge oss
  • Ekspert undervisning av erfarne konditor veiledere.
  • Industrien anerkjent Patisserie kvalifisering.
  • Liten klasse-størrelser.
  • Gode ​​karrieremuligheter.
  • Kvalitet opplæring opplevelse.

Patisserie krever beherskelse av teknikk kombinert med fantasi. Våre intensive profesjonelle ferdigheter kurs vil lære deg det grunnleggende ferdigheter som kreves av den moderne Pastry Chef.

Kursinnhold

Vår Diploma i Professional Patisserie tilbyr hele spekteret av trening for å gi deg kompetanse til å arbeide som konditor i et storkjøkken, starte din egen Patisserie virksomhet, eller utvide dine kulinariske ferdigheter. Under veiledning av vår ekspert konditor Lærere vil du lære de grunnleggende teknikker og disipliner av moderne Pastry Chef, uteksaminert med selvtillit og ferdigheter for fremtidig suksess.

Du vil bli undervist i relevant teori for å forstå den underliggende vitenskap og teknikk, pluss at du vil ha nytte av vanlige Masterclass demonstrasjoner. Men dette er en intensiv, praktisk kurs og du vil lære ved å gjøre med rundt 24 timer i uken (i tillegg til teori) arbeider på kjøkkenet perfeksjonere håndverket.

Du vil like å jobbe i et hyggelig, moderne læringsmiljø med dyktige veiledere med lang erfaring som vil inspirere deg til å bli den beste kokken du kan være.

Ferdighetene du vil lære

  • Baking Science
  • Bread Baking
  • Viennoisserie
  • Cake Making
  • Custards / Sauser
  • Marengs / kremer / Fyllinger / glasurer
  • Classical Pastry
  • Kjeksproduksjon
  • Petit Fours
  • Souffle & frosne desserter
  • Gelatin Set Desserter
  • Kake og Petit Gateaux
  • Belagt Desserter
  • Dekorative medier

Typiske Oppskrifter

  • Croissant, Brioche, Viennoisserie, Håndverk brød.
  • Butterdeig, Choux Pastry, søte bakverk, mørdeig.
  • Genoise svamp, Scones, Sacher-torte.
  • Panna Cotta, creme brulee, sjokolademousse.
  • Karamellsaus, saus Anglaise, Créme Patisserie
  • Makroner, Biscotti, Pate sobel, Arnhem Kjeks
  • Tarte au Citron, Tarte Bourdalone, Mille Feuille
  • Sjokolade Herding Chocolate Coppeaux
  • Sjokoladetrøfler, ganache, pate de Fruits
  • Iced Souffle, Gateaux, fruktkompott, Praline
  • Ice Creams, Sorbet, Granita
  • Fransk baguette, stollen, Cannelés, rugbrød, poteter brød.
  • Petit Gateaux: Hasselnøtter dacquoise, Japanaise Melkesjokolade gelée, Jaconde, Finans, Paris-Brest
  • Rosa grapefrukt og basilikum tarte
  • Sjokolade Assiette, Schezwan ananas, Apple Mille-feuille, Carpacico ananas, Basil Sorbet
  • Sugar sentrum-stykke, sjokolade molding, Nougat Montelimar
  • Madeleines, tuile kjeks
  • Karamell iskrem, sitron sorbet, Pink Grapefruit granita, Brandy Alexandra
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
20 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
14,950 GBP
Information
Deadline