Diplom i smykker

Hungry Creek Art & Craft School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i smykker

Hungry Creek Art & Craft School

Læreplanen er utformet for å eksponere studentene til et variert, men henger sammen studiet for å gi hver elev kompetanse til å gå inn i bransjen, enten som en smykkedesigner, Produksjon gullsmed, og selvstendig næringsdrivende studio gullsmed eller å gå inn på videre studier.

Entry Kriterier

Vi tar imot studenter som er forpliktet til å gjøre karriere som gullsmeder. Modenhet og livserfaring er ansett som en ressurs. Søkere bes om å delta på et intervju, og tar med seg eksempler på deres kunst eller håndverket arbeid. Studenter som fullfører Certificate i Smykker godtas i år to av Diploma i Jewellery.

Programoversikt

Tekniske og praktiske ferdigheter - Rettet mot å gi studentene praktiske ferdigheter i en rekke teknikker og materialer som brukes i å lage smykker. Den er basert på smykkeverksted hvor studentene skal tilegne seg ferdigheter slik at de kan produsere arbeid som viser høye nivåer av teknisk spisskompetanse.

Smykkedesign Skills - Studentene skal være i stand til å utforske sine kreative prosesser i en rekke teknikker og materialer gjennom en rekke praktiske prosjekter som resulterer i original og moderne smykker. Studentene vil kombinere design ferdigheter med teknikker ervervet i løpet av tekniske og praktiske verksted ferdigheter klasser.

Computer Aided Design / tegning og rendering - Dette kurset vil introdusere studenten til en rekke av tegning og rendering teknikker, både tradisjonelle og datastyrt. Den andre års program vil lære studenten å gjengi ved hjelp av digitale teknikker. I tredje året vil bli lagt vekt på å gjengi som et designverktøy. CAD gjengivelser er i stand til å skrives ut elektronisk i 3D-modellering materiale.

kunsthistorie - Historien om kunst og håndverk, inkludert pacific håndverket, New Zealand / Maori håndverk, moderne og gamle kulturer. Historien er studert via lysbilde og videoforelesninger. Programmet har som mål å informere studentens kreative prosesser. Studentene skal lære å forske kunst og håndverk emner og delta i praktiske øvelser.

Design (Diploma år 1 og 2) - En introduksjon til teorien om designelementer, tilnærminger til design og utvikling av ideer og den kreative prosessen. Disse vil bli undersøkt i en rekke medier og materialer som involverer problemløsning og teknisk tegning.

Smykker Technology (Diploma år 2) - For å støtte de praktiske fagene, skal studentene lære teorien om teknikker, praksis og materialer som brukes.

Profesjonshøgskolen (Diploma år 3) - Profesjonsstudiet dekker en rekke ferdigheter som kreves for å administrere en karriere i kunsten. Denne enheten dekker områder, inkludert: juridiske kontrakter (f.eks med gallerier og forhandlere), fotografere arbeid, portefølje forberedelser, utstilling og markedsføring, skatteregler, finansiering, regnskap og pedagogiske ferdigheter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
16,000 NZD
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
New Zealand - Auckland, Auckland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen