Diplom i undervisning i utdanning og opplæring nivå 5 (cccu)

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i undervisning i utdanning og opplæring nivå 5 (cccu)

Kensington and Chelsea College

1

Lær hvordan å bli lærer på deltid pedagogiske kvalifikasjoner. Din undervisning karriere er i trygge hender når du studerer hos oss.

Våre resultater taler for seg. Suksessraten for de fleste av våre kurs er høyere enn det nasjonale referanseindeksen. Kursene tilbys med City og Guilds, Cambridge ESOL og Canterbury Christ Church University (CCCU)Disse ble gradert Utestående på CCCU nylig Ofsted inspeksjon.

Det er mange grunner til at undervisning er et stadig mer populært valg av karriere for et bredt spekter av dyktige og talentfulle mennesker. Undervisning er en av de mest givende yrker og gir deg muligheten til å samhandle med mennesker i alle aldre og bakgrunner, og tilbyr en fantastisk karrieremuligheter og utviklingsmuligheter i tillegg til konkurransedyktige økonomiske fordeler.

Kensington og Chelsea College tilbyr kurs som vil hjelpe deg å gå videre inn i undervisningen og utvikle dine ferdigheter for klasserommet.

Vi tilbyr undervisning kurs for de som ønsker å lære engelsk til høyttalere på andre språk eller for de som ønsker å undervise i livslang læring sektor. Alle programmer vil sette studentene i stand til å utvikle seg mot Kvalifisert lærer læring og ferdigheter (QTLer) og åpne porten til sysselsetting i undervisningen av voksne.

Kursoversikt

Studenter på dette programmet kommer fra et bredt spekter av undervisnings eller opplæring miljøer som politiet, London Ambulance Service, kommunale tjenester, private selskaper og National Health Service. Søkere fra en registrert veldedig organisasjon som lærer / opplæring i en frivillig kapasitet vil også bli vurdert på individuelt grunnlag. Hvis du allerede har en grad vil du studere til PGCE (Professional Graduate Certificate in Education). Hvis du ikke har en grad vil du studere for DET (Diploma i utdanningen). I år 2 de som allerede har en grad velge PGCE veien for deres programslutt klassifisering. De uten en grad ha en slutt på året 2 klassifisering av Diploma in Education.

Programmet tilbys gjennom Canterbury Christchurch University er et lært (behandlende) program med ukentlige klasser og er egnet for de som foretrekker å studere sammen med andre traineer i et mer tradisjonelt klasserom.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Ons 18:00 til 21:00
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
30 uker
Deltid
Price
Pris
8,500 GBP
Full Fee £ 2700; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline