Read the Official Description

Hunter TAFE tilbyr en unik Engelsk og vindyrking pakke. Du kan velge å gjøre kursene enkeltvis eller kombinert dem for en "pakke" som sparer deg for penger og garanterer deg en emisjon.

Pakken inneholder:

 • 18 måneders studie program.
 • Engelsk og Diploma.
 • Tilgang til prisbelønt Newcastle English Language Centre på campus.
 • Du kan jobbe mens du studerer.
 • Tilgang til vår nedsatte studentboliger.
 • Internship program tilgjengelig.
 • Velkomstpakke inneholder kinobilletter, ti pin bowling pass, studentforeningen medlemskap og mer!
 • Gratis flyplassen plukke opp (fra Newcastle regional flyplass).

Engelsk klasser (om nødvendig) - AUD $ 5000: 00 (6 måneder).

Diplom vindyrking pakke (18 måneder) AUD $ 18 000: 00

Semester 1 - engelsk klasser (om nødvendig)

Hunter TAFE er hjem til den prisbelønte Newcastle English Language Centre. Dette senteret opererer 51 uker i året med et komplett utvalg av studietilbud som er tilgjengelige for alle elever, også de på andre enn studentvisum visum.

Dette programmet vil kjøre i 20 uker for en rabattert pris NOK $ 5000 (AUD $ 250 / uke).

Programmet inkluderer:

 • Engelsk for eksamensforberedelser.
 • Cambridge First Certificate (FCE).
 • Cambridge Certificate in Advanced English (CAE).
 • IELTS forberedelse.
 • Generelle engelske nybegynner til avansert.
 • Engelsk for vitenskapelige formål.

Entry level for dette produktet er et minimum IELTS 4.5 eller tilsvar Vennligst merk: Vår English Language Centre kan vurdere engelskkunnskaper før innmelding.

Semester 2 - 4 Diploma of vindyrking

Kurset gir strukturert trening for mennesker som søker profesjonell karriere i vinkultur og vinproduksjon næringer som veiledere, nestledere og ledere.

Når du har fullført dette kurset vil du ha oppnådd kompetanse til å håndtere en vingård og en liten skala vingård. Kurset skal utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i vingården planlegging, vin drue produksjon, produksjon og evaluering vin, personalforvaltning, helse og sikkerhet.

Du kan også gjennomføre studier i og ledelse, vanning, kvalitetssikring og markedsføring og bedriftsledelse.

For å overholde NSW brennevin lover, må du være 18 år eller eldre for å gjennomføre enheter som inkluderer håndtering, service, smaker eller forbruk av alkohol

Individuell selvfølgelig koste: AUD $ 18 000: 00 18 måneders program.

Entry level for Diploma av vindyrking er Academic IELTS 5.5 eller tilsvarende.

Det er ingen formelle opptakskrav for denne kvalifiseringen. Imidlertid forutsetter kvalifikasjoner som en elev har nåværende eller tidligere arbeidserfaring hvor operative eller tekniske ferdigheter er allerede opparbeidet og produksjonsstyring ansvarsnivå eksisterer. Kvalifiseringen er ikke egnet for direkte inngang fra skolen.

Arbeid i Hunter region:

9/10 av våre studenter jobber deltid mens de studerer. Det er vintage arbeidsmuligheter gjennom de ulike vindistriktene i Australia og New Zealand, og de fleste studenter er vellykket ansatt.

Enten man jobber for å få praktisk erfaring, eller trenger en uformell jobb å hjelpe kundestøtte boutgifter, det er mange måter å finne arbeid som passer enhver situasjon.

Viner av Hunter Valley:

Hunter Valley viner er unike for regionen, takket være sitt klima, sin jord og opplevelsen av sine dyrkere og produsenter. Over 180 år gammel, er Hunter Valley hjem til over 150 vinprodusenter og kjellerdører. Berømt over hele Australia og verden, Hunter Valley viner har et unikt spekter av smaker.

OVERNATTING:

Vi kan pakke ditt studium med stedet overnatting på Hunter Valley Hotel Academy. Ligger ved inngangsporten til Hunter Valley Wine Country, er Hunter Valley Hotel Academy satt i ro på 200 hektar naturlig bush land. Vi ligger innen 15 minutter av Hunter Valley beste vinprodusenter.

Våre Deluxe rom har aircondition, og har et eget, TV / DVD, mini kjøleskap, safe, skrivebord og gratis Wi-Fi.

Kurri Kurri campus har en spesialbygd moderne vingård kan behandle opptil 50 tonn druer. Funksjoner inkluderer temperaturregulerte gjæringstanker, moderne prosessanlegg, fat lagring, laboratoriet og foredrag området. Kommersielle viner inkludert hvit, rød, glitrende, ørken og sterkvin er produsert og tappet under Hunter Institute etiketten.

Kurri Kurri campus har en liten vingård med både hvite og røde varianter. Utstyr for vingård vedlikehold holdes på campus og er støttet opp med verkstedfasiliteter.

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
18 måneder
Heltid studier
Pris
18,000 AUD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato