Diplom i ytelse

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom i ytelse

LASALLE College of the Arts

Gjennom Diploma i Performance, utvikle deg strategier og ferdigheter til å avhøre verden og reagerer menings med tradisjonelle, moderne og eksperimentelle ytelses disipliner. Utvide en betydelig overgangsrite fra lærling til utøver, dette dynamiske programmet vil trene deg til å gjenkjenne hendelser som har potensial til å bli utforsket og utviklet seg til ytelse.


Ytelse gjør er både en praktisk og en intellektuell aktivitet, og du vil bli engasjert i hands-on erfaringskunnskap sammen med akademiske studier for å maksimere dine evner til å avhøre, analysere og skape, med særlig fokus på fysiske prestasjons former og dramatiske tekster fra Singapore og region.

Med ferdigheter og kunnskap i skuespill, bevegelse, stemme og sceneteknikk, vil du være i stand til å tenke ut og lage ytelses hendelser som presenterer ditt syn. Programmet utvikler din profesjonelle disiplin, evne til å arbeide som et ensemble og samarbeide med andre, og en forståelse av bransjens forventninger. Du har muligheter til å utføre i studioer og teater arenaer ved høgskolen under veiledning av erfarne lærere og fagfolk.

Mens det brede spekter av ferdigheter dekket i løpet av kurset vil forberede deg for yrkeskarriere i teater, film, tv og live events, også forbereder den deg for spesialisering og videre studier ved LASALLE.

I Nivå 1, Vil du dele noen vanlige moduler på tvers av vitnemål i School of Contemporary Music og School of Dance & Theatre. Disse delte moduler som mål å gi deg en omfattende grunnleggende kunnskap og forankring i de grunnleggende kreative prosesser, tekniske og faglige ferdigheter avgjørende for videre til nivå 2 og 3. Modulene også gi rom for diagnostikk og formativ undervisning for å sikre at du har gjort det riktige valget i Diploma i Performance.

I Nivå 2, Vil du bli utviklet i ferdigheter, kunnskap, problemløsning og i arbeidsmetodene. Du vil bli plassert i profesjonelt strukturerte prosjekter og produksjoner som reflekterer bransjepraksis. Ferdigheter og kunnskap er stadig brukt i prosjekter og produksjoner.

I Nivå 3, Vil du foreta moduler som kan inkludere selv utviklet / rettet studier eller prosjekter. I samfunnet engasjement modulen vil du lære av non-profit organisasjoner eller samfunnsnytte ledede prosjekter der du vil identifisere samfunnsproblemer og problemer med sosial bekymring for valgt område av studien kan henvende seg til og / eller endre. Bruke ferdigheter og forskningsmetoder lært, vil du bli bedt om å være kreativ og effektiv i å foreslå løsninger på slike problemer og problemer.

Karriereveier: Skuespiller, assisterende direktør, assisterende til Dramaturg, Kunst Administrator, Radio / TV Presenter, Host for direktesendinger

Relatert Karriere: Talent Manager Voice-over artist, Singer

Opptakskrav

Kvalifisering

 • Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå
 • GCSE / IGCSE
 • Singapore Integrated Programme
 • Høyere NITEC eller NITEC sertifikat

Bemerkninger

 • Samlet score på 25 poeng eller bedre i 4 GCE 'O' Nivå fag, unntatt engelsk. Et pass på engelsk på Grade C6 eller bedre. Alternative engelsk kvalifisering: IELTS 5.5 eller TOEFL IBT 71
 • 5 emner, inkludert engelsk (Grade A til C)
 • Fullført IP 4. årstrinn

Opptaksprøve / audition / PORTFOLIO & INTERVJU KRAV

Du må sende inn to (2) skriftlige oppgaver og presentere to (2) forestillinger, fra enten alternativ A eller alternativ B.

skriftlig arbeid

Du må sende inn både skriftlig oppdrag på dagen av audition avtale. All skriftlig arbeid må skrives og skrives

 • Skriv en kritikk om et skuespill, musikal eller film som du har sett nylig. Beskriv elementer som var vellykket og mislykket. Forklar hvorfor og være konkret. (350-400 ord)
 • Lag en "Top Five 'liste over alle de tingene du håper å få fra college erfaring. Hvilke to eller tre ville du plassere på toppen av listen? Forklar hvorfor disse erfaringene er viktigst for deg. (250-300 ord)

ytelse Audition

Vennligst forberede to kontrasterende monologer som blir påvirket i audition. Huske dem begge. Du vil utføre dem før intervjuet.

Alternativ A

 • En monolog fra valg av Singapore spiller som følger med.
 • En monolog fra valg av amerikanske skuespill gitt.

Alternativ B

En monolog fra valg av Singapore spiller følger med, og en sang fra den foreskrevne listen. Lær 32 barer bare av noen del, ikke hele sangen. Du kan synge disse enslige eller du kan ønske å ta en "minus en" for å synge med på. På audition, vil du også delta i noen gruppeaktiviteter for å se hvordan du jobber i en gruppe. Bruke løstsittende klær som du kan flytte lett i og ingen sko.

Audition Process Alle lokale søkere er pålagt å observere en hel dag av teaterkurs i LaSalle.

Klassene er fra 08:30 - 17:00. Dette vil bli etterfulgt av din audition / intervju, sent på ettermiddagen.

Internasjonale studenter

Hvis du er en internasjonal søkeren, som ikke kan audition i person, må du sende inn en video-opptak av de ovennevnte audition krav på en DVD, sammen med alt skriftlig arbeid. A 'Skype' intervju vil følge.

Merk - Alle de foreskrevne spiller i valgene er tilgjengelig i The Ngee Ann Kongsi Library (Block F Nivå 4) ved LASALLE. Det anbefales at du har lest dem slik at du har en bedre forståelse av tekstene og kan gjøre informerte valg.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen