Diplom På Gjestfrihetsledelse - Kommersiell Matlaging

Front Cooking School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom På Gjestfrihetsledelse - Kommersiell Matlaging

Front Cooking School

Diplom på gjestfrihetsstyring - kommersiell matlaging

Emnekode: SIT50416

CRICOS kode: 090983K

Inntak: Januar / april / juli / september

Kursets lengde: 2 år

Campus: Melbourne

Studiemodus: Full-time

Internasjonale studenter

Kursoversikt:

Hvis du er en født leder, vil du være forrest i din karriere, og Diplom of Hospitality lærer deg hvordan du tar ansvar i den raske og spennende verden av gjestfrihet. Du får et bredt spekter av gjestfrihetskompetanse, inkludert mat- og drikkevarerådgivning og bordtjeneste, kombinert med ledelsesmessige ferdigheter som rostingspersonale og forbereder og overvåker budsjetter. Du vil få en god kunnskap om industrien for å koordinere gjestfrihetsoperasjoner og ta rollen som en høyt kvalifisert eldre medarbeider som er i stand til å gjøre operasjonelle forretningsbeslutninger. Denne kvalifikasjonen gir en vei til arbeid i enhver gjestfrihetsbransjen som en avdelingsleder eller bedriftsleder. Mangfoldet av arbeidsgivere inkluderer kafeer, cateringfirmaer, klubber, hoteller, moteller, puber og restauranter, blant annet. Denne kvalifikasjonen gir mulighet for multiskilling og for spesialisering innen overnattingstjenester, matlaging, mat og drikke og spill.

Gjennomføring:

For å motta denne kvalifikasjonen må du fylle ut 28 enheter, 13 kjerneenheter og 15 valgfrie enheter. 21 av enhetene ville ha blitt fullført i Certificate IV i Commercial Cookery.

Studentene går på college 20 timer i uken i løpet av 2-3 dager.

Kurset består av 8 trinn, hver bestående av 10 uker, med ferie i mellom. De første 6 stadiene er fullført i Certificate IV. Stage 7 og 8 hver består av 10 uker, med helligdager i mellom.

Arbeidsbasert opplæring (fullført i sertifikatet IV)
Som en del av kurset er studenten pålagt å fullføre 48 anledninger av arbeidsbasert opplæring. Vi hjelper deg med å finne et passende sted for deg å fullføre WBT.

Enheter:

Kjerneenheter

  • BSBDIV501 Behandle mangfold på arbeidsplassen *
  • BSBMGT501 Administrer operasjonsplan
  • SITXCCS007 Forbedre kundeserviceopplevelser
  • SITXCCS008 Utvikle og administrere Kvalitets Kundeservice Praksis
  • SITXCOM005 Administrer konflikt *
  • SITXFIN003 Administrer penger innenfor et budsjett *
  • SITXFIN004 Klargjøre og overvåke budsjetter
  • SITXGLC001 Forskning og overholder forskriftskrav
  • SITXHRM002 Roster Staff
  • SITXHRM003 lede og administrere folk *
  • SITXMGT001 Monitor Work Operations *
  • SITXMGT002 Etablere og gjennomføre forretningsforbindelser
  • SITXWHS003 Implementere og overvåke arbeid Helse- og sikkerhetspraksis *
  • SITHCCC020 Arbeid effektivt som en kokk *
  • SITHCCC005 Forbered retter ved bruk av grunnleggende kokemetoder *
  • SITHCCC006 Forbered appetisører og salater *
  • SITHCCC007 Forbered lager, sauser og supper *
  • SITHCCC008 Forbered grønnsaker, frukt, egg og farinaceous retter *
  • SITHCCC012 Forbered fjærferetter *
  • SITHCCC013 Forbered Seafood Dishes *
  • SITHCCC014 Forbered kjøttretter *
  • SITHCCC018 Forbered mat for å møte spesielle kosttilskudd *
  • SITHCCC019 Produsere kaker, bakverk og brød *
  • SITHKOP002 Plan- og kostnadsbaserte menyer *
  • SITXINV002 Opprettholde kvaliteten på forgjengelige gjenstander *
  • SITFSA001 Bruk hygienisk praksis for mattrygghet *
  • SITXFSA002 Delta i Safe Food Handling Practices *
  • SITXHRM001 Trener andre i jobbferdigheter *
  • Kredittfritak gitt fra Sertifikat III / IV

Krav:

Fullføring av sertifikat IV i kommersiell matlaging. Fullført YR 12 eller tilsvarende og IELTS 5.5 eller tilsvarende.

ANERKENDELSE AV FØRSTE Lære

Du kan kanskje forkorte lengden på ditt valgte kurs ved å måle ferdigheter oppnådd gjennom arbeid, livserfaringer eller kvalifikasjoner oppnådd fra formelle studier eller opplæring. AQF-kvalifikasjoner og utredningserklæringer utstedt av en annen registrert opplæringsorganisasjon vil bli anerkjent av Acknowledge Education.

Vennligst se Anerkjennelse av tidligere læring og overføring av kreditt for mer informasjon.

KURS UTFALL:

Nyutdannede kan forvente å finne arbeid i gjestfrihetsbransjen i en av følgende roller:

  • Bankett eller funksjonsleder
  • Bar Manager
  • Café Manager
  • Kokk de Cuisine
  • Kokk Patissier
  • Club Manager
  • Executive Vaktmester
  • Front Office Manager
  • Gaming Manager
  • Kitchen Manager
  • Motel manager
  • Restaurantsjef
  • Sous chef
  • Unit Manager Catering Operations

Datoer:

Se alle datoer på vår hjemmeside.

Avgifter:

Se avgiftsliste på vår hjemmeside.

Materialgebyrer:

$ 700

Lokale studenter

Kursoversikt:

Hvis du er en født leder, vil du være forrest i din karriere, og Diplom of Hospitality lærer deg hvordan du tar ansvar i den raske og spennende verden av gjestfrihet. Du vil skaffe deg en Bredt spekter av gjestfrihetskompetanse, inkludert mat og drikkerådgivning og bordtjeneste, kombinert med ledelsesmessige ferdigheter som rostingspersonale og forbereder og overvåker budsjetter. Du vil få en god kunnskap om industrien for å koordinere gjestfrihetsoperasjoner og ta rollen som en høyt kvalifisert eldre medarbeider som er i stand til å gjøre operasjonelle forretningsbeslutninger. Denne kvalifikasjonen gir en vei til arbeid i enhver gjestfrihetsbransjen som en avdelingsleder eller bedriftsleder. Mangfoldet av arbeidsgivere inkluderer kafeer, cateringfirmaer, klubber, hoteller, moteller, puber og restauranter, blant annet. Denne kvalifikasjonen gir mulighet for multiskilling og for spesialisering innen overnattingstjenester, matlaging, mat og drikke og spill.

Gjennomføring:

For å motta denne kvalifikasjonen må du fylle ut 28 enheter, 13 kjerneenheter og 15 valgfrie enheter. 21 av enhetene ville ha blitt fullført i Certificate IV i Commercial Cookery.

Studentene går på college 20 timer i uken i løpet av 2-3 dager.

Kurset består av 8 trinn, hver bestående av 10 uker, med ferie i mellom. De første 6 stadiene er fullført i Certificate IV. Stage 7 og 8 hver består av 10 uker, med helligdager i mellom.

Arbeidsbasert opplæring (fullført i sertifikatet IV)
Som en del av kurset er studenten pålagt å gjennomføre 48 anledninger av arbeidsbasert opplæring. Høgskolen vil hjelpe deg med å finne et passende sted for deg å fullføre WBT.

Enheter:

Kjerneenheter

  • BSBDIV501 Behandle mangfold på arbeidsplassen *
  • BSBMGT501 Administrer operasjonsplan
  • SITXCCS007 Forbedre kundeserviceopplevelser
  • SITXCCS008 Utvikle og administrere Kvalitets Kundeservice Praksis
  • SITXCOM005 Administrer konflikt *
  • SITXFIN003 Administrer penger innenfor et budsjett *
  • SITXFIN004 Klargjøre og overvåke budsjetter
  • SITXGLC001 Forskning og overholder forskriftskrav
  • SITXHRM002 Roster Staff
  • SITXHRM003 lede og administrere folk *
  • SITXMGT001 Monitor Work Operations *
  • SITXMGT002 Etablere og gjennomføre forretningsforbindelser
  • SITXWHS003 Implementere og overvåke arbeid Helse- og sikkerhetspraksis *
  • SITHCCC020 Arbeid effektivt som en kokk *
  • SITHCCC005 Forbered retter ved bruk av grunnleggende kokemetoder *
  • SITHCCC006 Forbered appetisører og salater *
  • SITHCCC007 Forbered lager, sauser og supper *
  • SITHCCC008 Forbered grønnsaker, frukt, egg og farinaceous retter *
  • SITHCCC012 Forbered fjærferetter *
  • SITHCCC013 Forbered Seafood Dishes *
  • SITHCCC014 Forbered kjøttretter *
  • SITHCCC018 Forbered mat for å møte spesielle kosttilskudd *
  • SITHCCC019 Produsere kaker, bakverk og brød *
  • SITHKOP002 Plan- og kostnadsbaserte menyer *
  • SITXINV002 Opprettholde kvaliteten på forgjengelige gjenstander *
  • SITFSA001 Bruk hygienisk praksis for mattrygghet *
  • SITXFSA002 Delta i Safe Food Handling Practices *
  • SITXHRM001- Tren andre i jobbferdigheter *
  • Kredittfritak gitt fra Sertifikat III / IV

Krav:

Fullføring av sertifikat IV i kommersiell matlaging

ANERKENDELSE AV FØRSTE Lære

Du kan kanskje forkorte lengden på ditt valgte kurs ved å måle ferdigheter oppnådd gjennom arbeid, livserfaringer eller kvalifikasjoner oppnådd fra formelle studier eller opplæring. AQF-kvalifikasjoner og utredningserklæringer utstedt av en annen registrert opplæringsorganisasjon vil bli anerkjent av Acknowledge Education.

Vennligst se Anerkjennelse av tidligere læring og overføring av kreditt for mer informasjon.

KURS UTFALL:

Nyutdannede kan forvente å finne arbeid i gjestfrihetsbransjen i en av følgende roller:

  • Bankett eller funksjonsleder
  • Bar Manager
  • Café Manager
  • Kokk de Cuisine
  • Kokk Patissier
  • Club Manager
  • Executive Vaktmester
  • Front Office Manager
  • Gaming Manager
  • Kitchen Manager
  • Motel manager
  • Restaurantsjef
  • Sous chef
  • Unit Manager Catering Operations

Datoer:

Se alle datoer på vår hjemmeside.

Avgifter:

Full pris: Sertifikat IV gebyr + $ 5000
Registreringsavgift: $ 200 Studenter kvalifisert for ferdigheter Første finansiering -
Undervisning $ 2997.50 + påmeldings- og materialavgifter For mer informasjon om ferdighetsprogrammet, klikk her.

For Avgift plan, se ovenfor Nedlastinger delen.

Du kan være kvalifisert til VET FEE-HELP / VET Studentlån. Dette er en australsk regjering lån ordning som hjelper kvalifiserte studenter betale hele eller deler av deres studieavgift for Diploma, Avansert Diploma, Graduate Certificate og Graduate Diploma programmer.

For å være kvalifisert for et studiekreditt på VET-HJELP / VET må du oppfylle opptakskravene til VET Studentlån. For mer informasjon om VET FEE-HELP / VET Student Loan, sjekk vår nettside

Materialgebyrer:

$ 700

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 12, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
2,997 AUD
Lokale studenter: Undervisning $ 2997.50 + innmelding og materialavgifter
Information
Deadline
Kontakt skolen
Certificate III Orientation
Locations
Australia - Melbourne, Victoria
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Certificate III Orientation
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Certificate IV Orientation
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Certificate IV Orientation
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Sept. 24, 2018
Diploma Orientation
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Australia - Melbourne, Victoria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Certificate III Orientation
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Certificate IV Orientation
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Certificate IV Orientation
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Sept. 24, 2018
Diploma Orientation
Studieslutt Kontakt skolen