Diplom på gjestfrihetsstyring - konditori strøm

Front Cooking School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom på gjestfrihetsstyring - konditori strøm

Front Cooking School

Diplom of Hospitality Management - Patisserie Stream

Emnekode: SIT50416

CRICOS kode: 090983K

Inntak: Januar / april / juli / september

Kursets lengde: 2 år

Campus: Melbourne

Studiemodus: Full-time

Internasjonale studenter

Kursoversikt:

Hvis du er en født leder, vil du være forrest i din karriere, og Diplom of Hospitality lærer deg hvordan du tar ansvar i den raske og spennende verden av gjestfrihet. Du får et bredt spekter av gjestfrihetskompetanse, inkludert mat- og drikkevarerådgivning og bordtjeneste, kombinert med ledelsesmessige ferdigheter som rostingspersonale og forbereder og overvåker budsjetter. Du vil få en god kunnskap om industrien for å koordinere gjestfrihetsoperasjoner og ta rollen som en høyt kvalifisert eldre medarbeider som er i stand til å gjøre operasjonelle forretningsbeslutninger. Denne kvalifikasjonen gir en vei til arbeid i enhver gjestfrihetsbransjen som en avdelingsleder eller bedriftsleder. Mangfoldet av arbeidsgivere inkluderer kafeer, cateringfirmaer, klubber, hoteller, moteller, puber og restauranter, blant annet. Denne kvalifikasjonen gir mulighet for multiskilling og for spesialisering innen overnattingstjenester, matlaging, mat og drikke og spill.

Gjennomføring:

For å motta denne kvalifikasjonen må du fylle ut 28 enheter, 13 kjerneenheter og 15 valgfrie enheter.

Studentene går på college 20 timer i uken i løpet av 2-3 dager.

Kurset består av 8 trinn, hver bestående av 10 uker, med ferie i mellom. De første 4 trinnene er fullført i Certificate III. Stadier 5-8 hver består av 10 uker, med helligdager i mellom.

Arbeidsbasert opplæring (fullført i sertifikatet III)
Som en del av kurset må studentene fullføre 12 anledninger av arbeidsbasert opplæring. Vi hjelper deg med å finne et passende sted for deg å fullføre WBT.

Enheter:

Kjerneenheter

  • BSBDIV501 Behandle mangfold på arbeidsplassen
  • BSBMGT51 Administrer operasjonsplan
  • SITXCCS007 Forbedre kundeserviceopplevelser
  • SITXCCS008 Utvikle og administrere Kvalitets Kundeservice Praksis
  • SITXCOM005 Administrer konflikt
  • SITXFIN003 Administrer økonomi innenfor et budsjett
  • SITXFIN004 Klargjøre og overvåke budsjetter
  • SITXGLC001 Forskning og overholder forskriftskrav
  • SITXHRM002 Roster Staff
  • SITXHRM003 Leder og administrer folk
  • SITXMGT001 Monitor Work Operations
  • SITXMGT002 Etablere og gjennomføre forretningsforbindelser
  • SITXWHS003 Implementere og overvåke arbeid Helse- og sikkerhetspraksis

Elektive enheter

  • SITHKOP005 Koordinere matlagingsoperasjoner
  • SITHCCC006 Forbered forretter og salater
  • SITHPAT001 Produsere kaker
  • SITHPAT002 Produsere Gateaux, Torten og Kaker
  • SITHPAT003 Produsere bakverk
  • SITHPAT004 produserer gjærbaserte bkeryprodukter
  • SITHPAT005 Produsere petits fours
  • SITHPAT006 Produser desserter
  • SITHPAT007 Forbered og modell marsipan
  • SITHPAT008 Produsere sjokolade konfekt
  • SITHPAT009 Modell sukkerbaserte dekorasjoner
  • SITHPAT010 Design og produser søte buffet-showpieces
  • SITXINV001 Motta og lagre aksje
  • SITXCOM002 Vis sosial og kulturell følsomhet
  • SITHCCC018 Forbered mat til å dekke spesielle matbehov

Krav:

Fullføring av sertifikat IV i kommersiell matlaging. Fullført YR 12 eller tilsvarende og IELTS 5.5 eller tilsvarende.

ANERKENDELSE AV FØRSTE Lære

Du kan kanskje forkorte lengden på ditt valgte kurs ved å måle ferdigheter oppnådd gjennom arbeid, livserfaringer eller kvalifikasjoner oppnådd fra formelle studier eller opplæring. AQF-kvalifikasjoner og utredningserklæringer utstedt av en annen registrert opplæringsorganisasjon vil bli anerkjent av Acknowledge Education.

Vennligst se Anerkjennelse av tidligere læring og overføring av kreditt for mer informasjon.

KURS UTFALL:

Nyutdannede kan forvente å finne arbeid i gjestfrihetsbransjen i en av følgende roller:

  • Bankett eller funksjonsleder
  • Bar Manager
  • Café Manager
  • Kokk de Cuisine
  • Kokk Patissier
  • Club Manager
  • Executive Vaktmester
  • Front Office Manager
  • Gaming Manager
  • Kitchen Manager
  • Motel manager
  • Restaurantsjef
  • Sous chef
  • Unit Manager Catering Operations

Datoer:

Se alle datoer på vår hjemmeside.

Avgifter:

Se avgiftsliste på vår hjemmeside.

Materialgebyrer:

$ 700

Lokale studenter

Kursoversikt:

Hvis du er en født leder, vil du være forrest i din karriere, og Diplom of Hospitality lærer deg hvordan du tar ansvar i den raske og spennende verden av gjestfrihet. Du vil skaffe deg en Bredt spekter av gjestfrihetskompetanse, inkludert mat og drikkerådgivning og bordtjeneste, kombinert med ledelsesmessige ferdigheter som rostingspersonale og forbereder og overvåker budsjetter. Du vil få en god kunnskap om industrien for å koordinere gjestfrihetsoperasjoner og ta rollen som en høyt kvalifisert eldre medarbeider som er i stand til å gjøre operasjonelle forretningsbeslutninger. Denne kvalifikasjonen gir en vei til arbeid i enhver gjestfrihetsbransjen som en avdelingsleder eller bedriftsleder. Mangfoldet av arbeidsgivere inkluderer kafeer, cateringfirmaer, klubber, hoteller, moteller, puber og restauranter, blant annet. Denne kvalifikasjonen gir mulighet for multiskilling og for spesialisering innen overnattingstjenester, matlaging, mat og drikke og spill.

Gjennomføring:

For å motta denne kvalifikasjonen må du fylle ut 28 enheter, 13 kjerneenheter og 15 valgfrie enheter.

Studentene går på college 20 timer i uken i løpet av 2-3 dager.

Kurset består av 8 trinn, hver bestående av 10 uker, med ferie i mellom. De første 4 trinnene er fullført i Certificate III. Stadier 5-8 hver består av 10 uker, med helligdager i mellom.

Arbeidsbasert opplæring (fullført i sertifikatet III)
Som en del av kurset må studentene fullføre 12 anledninger av arbeidsbasert opplæring. Høgskolen vil hjelpe deg med å finne et passende sted for deg å fullføre WBT.

Enheter:

Kjerneenheter

  • BSBDIV501 Behandle mangfold på arbeidsplassen
  • BSBMGT51 Administrer operasjonsplan
  • SITXCCS007 Forbedre kundeserviceopplevelser
  • SITXCCS008 Utvikle og administrere Kvalitets Kundeservice Praksis
  • SITXCOM005 Administrer konflikt
  • SITXFIN003 Administrer økonomi innenfor et budsjett
  • SITXFIN004 Klargjøre og overvåke budsjetter
  • SITXGLC001 Forskning og overholder forskriftskrav
  • SITXHRM002 Roster Staff
  • SITXHRM003 Leder og administrer folk
  • SITXMGT001 Monitor Work Operations
  • SITXMGT002 Etablere og gjennomføre forretningsforbindelser
  • SITXWHS003 Implementere og overvåke arbeid Helse- og sikkerhetspraksis

Elektive enheter

  • SITHKOP005 Koordinere matlaging operasjoner
  • SITHCCC006 Forbered appetisører og salater
  • SITHPAT001 Produsere kaker
  • SITHPAT002 Produser gateaux, torten og kaker
  • SITHPAT003 Produsere bakverk
  • SITHPAT004 Produser gjærbaserte bakervarer
  • SITHPAT005 Produsere petits fours
  • SITHPAT006 Produser desserter
  • SITHPAT007 Forbered og modell marsipan
  • SITHPAT008 Produsere sjokolade konfekt
  • SITHPAT009 Modell sukkerbaserte dekorasjoner
  • SITHPAT010 Design og produser søte buffet-showpieces
  • SITXINV001 Motta og lagre aksje
  • SITXCOM002 Vis sosial og kulturell følsomhet
  • SITHCCC018 Forbered mat til å dekke spesielle matbehov

Krav:

Fullføring av sertifikat III i konditori

ANERKENDELSE AV FØRSTE Lære

Du kan kanskje forkorte lengden på ditt valgte kurs ved å måle ferdigheter oppnådd gjennom arbeid, livserfaringer eller kvalifikasjoner oppnådd fra formelle studier eller opplæring. AQF-kvalifikasjoner og utredningserklæringer utstedt av en annen registrert opplæringsorganisasjon vil bli anerkjent av Acknowledge Education.

Vennligst se Anerkjennelse av tidligere læring og overføring av kreditt for mer informasjon.

KURS UTFALL:

Nyutdannede kan forvente å finne arbeid i gjestfrihetsbransjen i en av følgende roller:

  • Bankett eller funksjonsleder
  • Bar Manager
  • Café Manager
  • Kokk de Cuisine
  • Kokk Patissier
  • Club Manager
  • Executive Vaktmester
  • Front Office Manager
  • Gaming Manager
  • Kitchen Manager
  • Motel manager
  • Restaurantsjef
  • Sous chef
  • Unit Manager Catering Operations

Datoer:

Se alle datoer på vår hjemmeside.

Avgifter:

Full fee Tuition: Certificate III avgift + $ 8,000
Registreringsavgift: $ 200 Du kan være kvalifisert til VET FEE-HELP / VET Studentlån. Dette er en australsk regjering lån ordning som hjelper kvalifiserte studenter betale hele eller deler av deres studieavgift for Diploma, Avansert Diploma, Graduate Certificate og Graduate Diploma programmer.

For å være kvalifisert for et studiekreditt på VET-HJELP / VET må du oppfylle opptakskravene til VET Studentlån. For mer informasjon om VET FEE-HELP / VET Student Loan, sjekk vår nettside.

Materialgebyrer:

$ 700

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
April 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
- Lokale studenter: Fulltidsopplæring: Sertifikat III gebyr + $ 8 000
Information
Deadline
Locations
Australia - Melbourne, Victoria
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
April 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Juli 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen