Diplom / vitnemål i hotellets ledelse og catering teknologi

Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diplom / vitnemål i hotellets ledelse og catering teknologi

Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

Varighet: 12 måneder internship: 4/6 måneder gebyrer: 2500 USD

Industriell plassering eller Internship Program som separate kurs for 6 eller 12 måneder. Internship program: 645 USD for 6 måneder, 1000 USD for 12 måneder.

Hvert kurs i følgende program kan tas separat på 3/6 måneder basis og utstedt av sertifikatet eller 12 måneder diplom.

Front-Office

  • Innføring i hotellbransjen
  • Klassifisering av hotell
  • Attributter for en god resepsjonist
  • Grunnleggende for lading og mat planer
  • Front-office funksjoner
  • funksjonell organisasjon
  • Gjeste syklus (reservasjon, ankomst, belegg, avreise)
  • Reservation, Whitney system
  • Samarbeid med Front-Office med rengjøring
  • Message håndtering
  • Telefon

Mat og drikkevarer

  • Innføring i hotellbransjen
  • Introduksjon til catering - typer catering
  • Restaurant - typer restauranter, ansatte organisering av ulike restauranter,
  • Restaurant service, arrangementer av skjenker, lasting / bæring av skuffer
  • Typer av menyen, akkompagnement og garnityr, drikke systemer, banketter og buffeer
  • Praktisk hands-on opplæring: For å ta, serviett bretting, arrangement av vantet, typer tjenester, lasting og gjennomføring av lette og tunge skuffer, satt opp av frokost cover, lunsj og middag. Beverage praktisk (begrenset): alkoholholdige / alkoholfrie.

Matproduksjon

  • Introduksjon til det profesjonelle kjøkken
  • Introduksjon til Cookery
  • Hierarki og layout av Kitchen Department
  • Utstyr og Fuels brukes på kjøkkenet
  • Grunnleggende Meny Planlegging
  • Grunnleggende prinsipper til Flis Cookery
  • Klassifisering av frukt og deres bruksområder i Cooking
  • Aksjer
  • Supper, sauser, salater
  • Introduksjon til Meats
  • Introduksjon til fisk og skalldyr
  • Introduksjon til Egg
  • Frø, nøtter og krydder
  • Introduksjon til Ris, Korn og belgfrukter
  • Metoder for Cooking
  • Grunnleggende om Bakeri og Konditori
  • Basic Commodities brukt i Bakery and Pastry
  • brød Fabrication
  • Grunn Svamper og kaker, pastaer, kremer, fyllinger og sauser
  • laminerte bakverk
  • Grunnleggende om Indian Cooking - sauser, urter og krydder som brukes i indisk mat, Masalas og limer. Forstå Råvarer og deres bruk i Indian Kitchen. Grunnleggende indisk Cravies

Renhold

Skisserer av oppgaver og funksjon av ansatte, organisasjonskart.

Viktigheten av housekeeping avdeling, prinsipper for rengjøring, typer rom / senger, ansvarsområder, tapt og funnet, rom status.

Daglig rengjøring av rom og bad, kveldsgudstjenester, rengjøring av ledige rom, daglig renhold av fellesarealer, rengjøringsmidler og utstyr. Tverretatlig samarbeid, maids tralle, housekeeping rapport, interiør og blomsterarrangementer. Tverretatlig samarbeid, maids tralle, housekeeping rapport, interiør og blomsterarrangementer.

Cookery & Bakery

En ideell karriere kurs der husmor, hotelier, leverandør og student; alle kan bruke sine kreative talenter. Dette kurset gir en stimulans til kandidater til å arbeide selvstendig og tjene en god inntekt.

Suppe: typer supper, viktige punkter å huske på når du gjør supper sauser: forskjellige typer sauser og deres forberedelser Rice: punkter å merke når du gjør risretter

kaker: forskjellige typer kaker og glasur, ulike metoder for å lage kaker Brød: metoder for å lage brød

salater: typer salater, deler av salater Sandwich: typer smørbrød, metoder for å lage smørbrød.

Øvelser: Supper, kylling, biryani, grønnsaksretter, kaker og glasur brød og sandwich.

Prinsippene for ledelse

Grunnleggende om ledelse: definisjoner, planlegging, hierarki av mål, målstyring, ledelse ved unntak.

organisering: natur organisering, formell og uformell organisasjonsstruktur og prosessen med organisering, myndighet og ansvar, beslutningsprosesser.

Ansettelse og regi: Hensikten med bemanning, rekruttering og utvelgelse, opplæring og utvikling, medarbeidersamtaler, rektorer av retning, ledelse, motivasjon, kommunikasjon.

kontrollere: begrepet ledelse kontroll, natur av kontroll, behov for kontroll, betydning og begrensninger av kontroll, typer kontroll, prosess av kontroll, kontrollteknikker.

Opptakskrav

18 år med vellykket gjennomført 12 (10 + 2) år videregående opplæring. Vær oppmerksom på at studenter må være minst 18 år for å starte en bransje internship. Gjestfrihet orientering og god personlighet.

Ta kontakt med inntakskontoret for mer informasjon.

Vi vil være glad hvis du kan også

  • Være forpliktet til akademikere og praktisk læring og din egen personlige utvikling
  • Være motivert mot en fremtidig karriere på et overordnet nivå i den internasjonale serveringsbransjen
  • Demonstrer nysgjerrighet, toleranse og åpenhet overfor andre kulturer
  • Sett deg realistiske mål for din tid på GSIHM i India

Kurset omfatter 20% av teori og 80% av praksis. (Ukentlig praktiske treninger og tre semestre av betalte praksisplasser i hotellbransjen i India, Russland, Dubai)

I løpet av kurset vil du få kunnskap om felles struktur på hotellet:

1) Mat og Drikke divisjon Avdelinger: Kjøkken, restaurant, bar, banketter, Roomservice, Disco, Bakeri og Konditori, Delikatesser 2) overnatting Division Avdelinger: Front-kontor, vaktmester, helsestudio, Klesvask, Hotel prosjektering, landskap, hagearbeid. 3) Staff Administration divisjon Avdelinger: Menneske Resourses, salg og markedsføring, økonomi og regnskap, informasjonsteknologi, sikkerhet

Praktisk opplæring i Goa - Resort Facility

Praktiske treninger i Goa er organisert i Resorte Marinha Dourada. Anlegget ligger i naturskjønne landsbyen Arpora bare noen minutter unna den berømte Baga strand. Veldig rolig og grønt sted. Anlegget har blitt tildelt Thomson Holidays, UK Gold Award for Best Accomodation. Resort Marinha Dourada huser et spa, et utendørsbasseng og et treningsstudio, bryllup og selskaps partier, helse og skjønnhet helsestudio. Du kan spille en gigantisk parti sjakk, eller gå båtliv på sjøen. Anleggets friluftsrestauranten serverer indiske og kontinentale retter, ledsaget av utsikt over hageanlegg.

Fremtid i hotellbransjen etter endt utdanning i India og i utlandet:

  • Business i hotellet,
  • Restauranter,
  • Business i bank,
  • Business i hotellet masnagement institutter / høyskoler,
  • Business i Lodging,
  • Business i Catering innendørs og utendørs og industriell catering,
  • Forvaltning av hoteller.

Jobs:

  • I cruiseskip
  • I 3,5,7-stjerners hotell
  • Som et skip kokk
  • Flyvertinne / air purser

Posisjoner:

  • Casino daglig leder
  • Hoteller daglig leder
  • Hotell driftsleder
  • F & B direktør
  • Overnattingssteder direktør
  • Kjøkkensjef
  • Restaurantsjef
  • Front Office Manager
  • Utøvende huset keeper

Klasser og praktiske opplæring vil bli holdt i Mumbai eller i Panjim (Goa).

Påmelding åpen for april, juli, september og januar. College timing - mandag - fredag ​​fra kl 11 til 16:00 Vi har et team av kvalifiserte internasjonale lærere for hotell og gjestfrihet ledelse

Internship

Vi har strukturert våre kurs å kombinere teori og praktisk basert læring med fleksibilitet til å tjene mens du studerer. Den internship perioder er en integrert del av studiet. Hvert år har en tre til seks måneder internship i Goa eller Mumbai.

Målet med industriell opplæring er å gi studentene følelsen av selve arbeidsmiljøet og for å få praktisk kunnskap og ferdigheter, som igjen vil motivere, utvikle og bygge sin tillit. Industriell opplæring forventes også å gi studentene grunnlag for å identifisere deres viktige operative område av interesse.

Praksisplasser for studenter er organisert i ulike hoteller i Goa, inkludert luksushoteller som Taj, Marriot, ITC, Hyatt og andre. Hoteller, restauranter og andre turisttjenester er krevende internasjonale fagfolk.

Internship sted avhenger av resultatene av candidate`s jobbintervjuer i hoteller. Kandidater vil forstås av resultatene av industriell opplæring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
- Skolepenger for utenlandske studenter er 2 500 USD for Bachelor per knyttneve år. 2750 USD - for mastergrad. Gebyrene inkluderer refunderbare registrering avgifter i mengden av 470 USD. Gebyrene er basert på standard antall studiepoeng req
Information
Deadline
Locations
India - Mumbai, Maharashtra
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
India - Panaji, Goa
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Russland - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
India - Mumbai, Maharashtra
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
India - Panaji, Goa
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Russland - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen