Diplom i Hospitality Operations Management

Generelt

Programbeskrivelse

Hospitality Operations Management Program, gjennom en kombinasjon av teoretiske kurs, workshops og industriell opplæring på luksushoteller på Kypros og i utlandet, er designet for å hjelpe studentene til å få kunnskap og ferdigheter i den grad de kan lære, tilpasse seg og utvikle seg på hotellet og serveringsindustri.

Programmet har likevel som mål å utvikle de viktige ferdighetene til kommunikasjon, teamarbeid, ledelse og problemløsing som vil gi studentene muligheten til å lykkes med å gjennomføre pliktene til Hospitality Operations Manager.

I tillegg er et av de viktigste målene for dette programmet å gi studentene en omfattende undersøkelse av arbeidet knyttet til Hospitality Operations Management. Gjennom de forskjellige kursene i dette programmet vil studentene undersøke detaljene pliktene og ansvarene til Hospitality Operations Manager, de forskjellige områdene ledelse, kontroll og andre funksjoner knyttet til profesjonens høye utfordringer.

I løpet av studiene vil studentene i Hospitality Operations Management Program kunne velge spesialiseringskurs og få kompetanse innen gjestfrihetsområdene Food and Beverage Management og Rooms Division Management. De vil være involvert i teorien og utøvelsen av mat- og drikkevarer eller romdelings tjenester og alle andre aspekter knyttet til kundeservice.

Etter endt studium vil kandidater da kunne planlegge, organisere, veilede, instruere, trene, overvåke og evaluere suksessen til de viktige avdelingene i divisjonen mat og drikke eller rom på et hotell, en restaurant, matavdelingene til sykehus og andre former for matservicevirksomhet på ethvert nivå, eller mottakelse og rengjøring på et hotell eller annen form for turismevirksomhet på ethvert servicenivå.

Videre vil kandidater fra Hospitality Operations Management-programmet ha tilegnet seg følgende ferdigheter: kontroll over salg, produksjonskostnader og andre driftskostnader, og med hell oppfylle sine forpliktelser til budsjettene til virksomheten, servicekvalitetsnivået og mange andre funksjoner til mat- og drikkevareavdelingen.

* Dette programmet er registrert og godkjent av Kunnskapsdepartementet, men er ikke akkreditert ennå.

Karriere

Den kontinuerlige blomstringen i hotell- og serveringsbransjen er konsekvent en av de ledende jobbskaperne på Kypros og de fleste europeiske land. Programmet Hospitality Operations Management of Mesoyios College hjelper deg med å forberede fagpersoner til å starte sin egen virksomhet, starte en franchisevirksomhet eller ha en tilsyns- / lederrolle på et hotell, restaurant, barer, klubber, spisesteder, feriested eller steder, for eksempel selskaper , sykehjem, høyskoler og universiteter.

Hotellbransjen påvirker i utgangspunktet alle bransjer, og de velutdannede og utdannede fagpersonene innen Hospitality Operations Management, Food and Beverage Management, Front Office Management og Rooms Division Management er i stor etterspørsel i dag. Dette tallet forventes å øke dramatisk de neste årene og like etter den globale finanskrisen som sakte begynte å vise tegn til bedring.

program Pathway

Gradskrav

  • Gjestfrihetens store krav
  • Forretnings store krav
  • Engelsk Språkkrav
  • Datakrav
  • Krav til samfunnsvitenskap og liberale kunst
  • Matematikkrav
  • Valgfag for spesialisering av mat og drikke
  • Romavdeling Spesialisering Valgfag
  • Business Valgfag
  • Valgfag for fremmedspråk
  • Valgfag for samfunnsvitenskap og liberale kunst
  • Spesialisering Valgfag

Totalt studiepoeng for studenter: 123

Store krav - gjestfrihet

  • HOS120 - Introduksjon til gjestfrihetsbransjen
  • HOS121 - Dimensjoner på turisme
  • HOS122 - Food and Beverage Management
  • HOS123 - Gjestfrihetsdrift
  • HOS125 - Front Office Operations
  • HOS126 - Grunnleggende om husholdningsoperasjoner
  • HOI120 - HOM-praksisplass I
  • HOS220 - Prinsipper for gjestfrihetsmarkedsføring

Store krav - virksomhet

  • ACC130 - Finansiell regnskap I
  • ACC231 - Finansiell regnskap II

141358_pexels-photo-3771110.jpeg

Engelsk Språkkrav

  • ENG191 - College English A
  • ENG192 - College English B

Datakrav

  • COM143 - Business Computing
  • COM144 - Gjestfrihetsinformasjonssystemer

Krav til samfunnsvitenskap og liberale kunst

  • PSY270 - Hospitality Human Resources Management

Matematikkrav

  • MAT160 - College Algebra

Valgfag for spesialisering av mat og drikke

  • HOS223 - Styring av restaurantdrift
  • HOS225 - Planlegging, kontroll og innkjøp av mat og drikke
  • CUA215 - Menyplanlegging og utvikling
  • HOS222 - Viner og sprit
  • HOS226 - Sanitet og sikkerhet

Romavdeling Spesialisering Valgfag

  • HOS227 - Front Office Management
  • HOS228 - Husholdning og vedlikeholdsstyring
  • HOS229 - Hotellanleggsadministrasjon
  • BUS352 - Styring av servicekvalitet
  • HOS324 - Risikostyring i gjestfrihetsbransjen

Business Valgfag

  • ACC131 - Mikroøkonomi
  • ACC230 - Makroøkonomi
  • ACC232 - Ledelsesregnskap for gjestfrihetsbransjen
  • BUS351 - E-markedsføring for gjestfrihetsindustrien

Valgfag for fremmedspråk

  • GRE290 - Gresk for gjestfrihetsindustrien - Nivå 1
  • GRE291 - Gresk for gjestfrihetsindustrien - Nivå 2
  • RUS290 - Russisk for gjestfrihetsindustrien - Nivå 1
  • RUS291 - Russisk for gjestfrihetsindustrien - Nivå 2
  • GER290 - Tysk for gjestfrihetsindustrien - Nivå 1
  • GER291 - tysk for gjestfrihetsindustrien - nivå 2

Valgfag for samfunnsvitenskap og liberale kunst

  • HIS280 - Introduksjon til Kypros historie
  • PSY271 - Introduksjon til psykologi
  • COM340 - Introduksjon til multimedia

R = påkrevd

Påmeldingskriterier for studenter

En opptakspolicy for ikke-diskriminering følges sterkt av Mesoyios College . Kandidater til opptak ved Mesoyios College blir vurdert uten henvisning til rase, farge, religion, kjønn, handikap eller nasjonal opprinnelse. Dermed er mangfoldet i studentmiljøet et mål for Mesoyios College 's opptakskontor for å gi et mangfoldig utvalg av akademisk bakgrunn, erfaringer, spesielle interesser, talenter og kulturarv.

Derfor er det obligatorisk for alle kandidater å ha et videregående sertifikat for høyere videregående skole eller tilsvarende kvalifikasjoner (i hjemlandet).

Studentene kan oppnå opptak til kollegiet, mulig i begynnelsen av ethvert semester. Opptak gis, avhengig av studentenes kvalifikasjoner og fremtidige utdanningsvei. Opptakspolitikken for høyskolen er avhengig av studentenes tidligere poster inkludert videregående karakterer.

Ferdighetene i det engelske språket er påkrevd for alle programmer som undervises på engelsk. En engelsk plasseringstest blir gitt til alle innkommende studenter. Hensikten er å bestemme ferdighetsnivået til en student for å anbefale passende plassering i engelskkurs. Studenter med utdanning i det engelske språket som IELTS 5.5, IGCSE C, TOEFL 525 (196 PC-basert) vil være i stand til å følge normal studiekrav (som beskrevet i individuelle program Pathways ).

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

Mesoyios College is an inclusive and welcoming environment. International students start a week earlier than other students, giving them the chance to familiarize themselves with the campus and make f ... Les mer

Mesoyios College is an inclusive and welcoming environment. International students start a week earlier than other students, giving them the chance to familiarize themselves with the campus and make friends with other international students. Students groups and societies organize regular networking events for international students throughout the year. Our aim is to provide higher education and lifelong learning opportunities to all people without any discrimination; provide quality education to develop knowledge and skills through theoretical and practical courses, in order to enable students to expand their options for vocational rehabilitation after graduation; support students develop and make a professional career in the industry. Minimér