20-måneders programmet er utformet for å gi studenter som er lidenskapelig om mat og drikke sektor med profesjonelle kvalifikasjoner for å starte en karriere i restaurant management. Programmet omfatter teoretisk kunnskap, praktisk praktisk innhold og praksisplasser. Utover å mestre grunnlaget for restaurantoperasjonsstyring, vil studentene være utstyrt med forretningsansvar ved å utvikle ferdigheter knyttet til økonomi, markedsføring og human resources management som er nøkkelen til å bli en vellykket restaurantleder profesjonell. Dette programmet er ideelt for studenter som strever etter stillinger som en restaurantleder, catering eller bankettsjef, mat og drikkedirektør innen restaurant og hotellvirksomhet.

praksisplasser

Flere muligheter for nyutdannede og dyktige personer er tilgjengelige for å søke på sertifikat og diplom programmer med praktiske praktikplasser i UAE.

HTMIs solidaritetspartnerskap over store internasjonale hotellgrupper og flyselskaper tillater elevene å oppleve praktiske arbeidsplasseringer i en rekke sektorer i henhold til deres programfokus.

HTMi Dubai karriereveiledningsteam vet at praktiske ferdigheter kombinert med en positiv holdning er høyt verdsatt av HR-rekrutterere. Derfor har vi designet kursene våre for å trene elevens holdning for å forbedre deres karrieremuligheter uendelig. Våre praktik- og arbeidsplassprestasjoner snakker for seg selv.

75% av alle HTMi-kandidatene går med i store internasjonale hotellkjeder. En av tre HTMi-kandidater starter sin gjestfrihetskurs i lederstillinger og 80% av HTMi-kandidatene sikrer full tidsplassering før de fullfører sine siste semester.

stipend

HTMi Dubai tilbyr en rekke stipendier.

Stipendier tilbys til enkeltpersoner som har bestått videregående skole med minst 90% klasse gjennomsnitt (eller tilsvarende) eller CGPA 3.0 over (eller tilsvarende) for overføringsstudenter. Studenten skal også støtte sin søknad med bevis som viser hans eller hennes motivasjon for gjestfrihetsbransjen.

Et begrenset antall stipendier er tilgjengelig for hvert semester (starter januar og august hvert år) og søknader må sendes minimum to kalender måneder før semesterstart.

Alle søknader vil bli gjennomgått av HTMi Dubai akademisk styret, og søkemotorer med kort liste vil bli kontaktet for et intervju.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra HTMI Switzerland Dubai »

Sist oppdatert April 11, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
20 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2019