Programoversikt

Wits Business School Postgraduate Diploma in Management utfordrer deg til å se forretninger og ledelse i et nytt lys av innovasjon og kreativitet, mens du forbereder deg på utfordringene selskapene står overfor på daglig basis. Få oppdatert forretningskunnskap og verktøy og bruk disse til virkelige forretningsforhold når du forbereder, debatterer og takler forretningssaker. Du vil også motta intensiv karrierecoaching for å hjelpe deg med å sikre et internship hvor du kan søke din faglige læring i en ekte forretningskontekst og spre dine karrierevinger. WBS PDM-internshipet støttes av ledende banker og finansielle tjenester, ledelseskonsulenter, organisasjoner med rask flytting av forbruksvarer (FMCG), helseforetak, legemidler og markedsførings- og reklamebyråer.

Curriculum

Wits Business School Postgraduate Diploma in Management tilbys som et års heltidsprogram. Fem grunnleggende kurs er dekket, inkludert prinsippene for markedsføring, regnskap og finans, driftsledelse, HR Management og økonomi. Kjernekursene inkluderer Finansiell

Heltids-PDM inkluderer et to måneder internship program, som er mye støttet av mange ledende organisasjoner. Selv om det til slutt er opp til elevene for å sikre praktikoppholdet, støttes prosessen av et intensivt karriereforvaltnings- og coachingprogram som starter innen de første to ukene av heltidsprogrammet. Internship utgjør det akademiske tredje kvartalet og går fra 01 juli til 31 august hvert år.

I slutten av året gjennomfører studentene fem valgfrie kurs. Avhengig av din valgte strøm (Business Administration eller Human Resources) vil du velge tre obligatoriske spesialiserte valgfag som inkluderer Finansiell ledelse, Markedsføringsledelse og Entreprenørskapsstyring (Business Administration Stream) eller organisasjonsteori, strategisk menneskelig ressursutvikling og strategiske industrielle relasjoner (Human Resources Stream ). Studentene vil også velge to valgfrie valgfag.

Studentene vil også ha mulighet til å integrere årets teori med praksis under engasjerende og svært interaktiv forretningssimulering.

Nøkkelegenskaper

 • 5 grunnleggende kurs
 • 5 kjernekurs
 • 2-måneders internship program
 • 5 valgfag (studentene velger 5 kurs ut av 8)
 • Tilgang til WBS Case Center
 • Karriereutvikling og coaching

(Vær oppmerksom på at HR Stream er avhengig av minst 10 studenter.)

Inntakskrav

 • Bachelorgrad (NQF 7)
 • Begrenset arbeidserfaring en fordel, men ikke et krav
 • Matematikk - et kompetansenivå som tilsvarer kravene i SA matrikuleringsbeviset - minst 55% for matematikk eller 70% for matematisk leseferdighet
 • I unntakstilfeller vurderes ikke-nedtrappede personer med arbeidserfaring
 • Akseptable score for WBS opptak test
 • Kopier av alle faglige transkripsjoner og sertifikat / s
 • Kopi av SAQA sertifikat for utenlandske kvalifikasjoner
 • Bevis på engelskspråklige ferdigheter (for studenter som ikke har studert på høyere nivå på engelsk)
 • Ikke refunderbart søknadsavgift på R200
 • Ledelse Del 3 (lastes ned, fullført og sendt inn) Ledelse Del 3 Ordformat
 • Fullfør det elektroniske søknadsskjemaet her

Søknadsprosess

Opptakstest
Opptakstesten er obligatorisk for alle søkere som søker på PDM-programmet, og det er søkerens ansvar å sørge for at boka og sitte på prøve. Denne testen kan skrives før eller etter at et søknad er sendt inn; kandidatene bør imidlertid være oppmerksom på at et søknad kun vil bli vurdert når testen er skrevet. For å bestille APIL-testen, kontakt Helen Preston på TestBookings.wbs@wits.ac.za . Søknadene behandles på en rullende aksept basis. Når klassen er full, vil kandidatene bli plassert på venteliste.

Utenlandske kvalifikasjoner
Søkere som har utenlandske kvalifikasjoner, må sende sin kvalifikasjon til South African Qualification Authority (SAQA) for evaluering før søknad til WBS. Gå til www.saqa.org.za eller email saqainfo@saqa.org.za . Alternativt kan du ringe: 012 431 5000 eller helpdesk på: 0860 103 188

Internasjonale søkere
For andre krav til internasjonale søkere, vennligst kontakt Simphiwe Goba på: simphiwe.goba@wits.ac.za og vennligst kontakt Odette Pillay på honorarkontoret for tilleggsavgift på: o dette.pillay@wits.ac.za

Opptak

Telefon:
0861 000 927

e-post:
applications2018.wbs@wits.ac.za

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse: Avbestilling av programmer av WBS

 • WBS har rett til å kansellere eller endre dato for levering av et program uten varsel og av en eller annen grunn uten å påta seg ansvar for enkeltpersoner som har søkt eller er innmeldt i programmet eller noen formidlere av slike personer ("deltakere" eller "finansierer av deltakere “).
 • Uten å fravike det ovenfor nevnte, og så langt som mulig, vil WBS gi deltakerne eller finansierne av deltakerne med 30 (tretti dager) skriftlig varsel om eventuelle kanselleringer eller endringer i datoene for levering av programmet.
 • Forutsatt at programmet er kansellert eller omlagt før leveransen av programmet, vil deltakerne og finansiererne av deltakerne ikke bli belastet hele programavgiften.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Wits Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
78,970 ZAR
Avgift er gjenstand for gjennomgang i januar 2019.
Deadline
Etter sted
Etter dato

Director of the PDM at the Wits Business School

WBS students share their experiences of the PDM programme