Diplom of Business

Generelt

Programbeskrivelse

Kursplan

AIMS

BSB50215 Diplom of Business (BSB50215) kurset er utviklet for å gi studentene trening for å administrere andres arbeid eller å legge til verdi for eller gjennomgå ledelsespraksis.

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som enkeltpersoner med betydelig erfaring i en rekke innstillinger som søker å videreutvikle sine ferdigheter over et bredt spekter av forretningsfunksjoner. Denne kvalifikasjonen passer også til behovene til enkeltpersoner med liten eller ingen yrkeserfaring, men som har gode teoretiske forretningsferdigheter og kunnskaper som de ønsker å utvikle for å skape videre utdannings- og sysselsettingsmuligheter.

OVERSIKT

Den skiftende arbeidsplassen har ført til utvikling av en betydelig forskjellig rolle for ledere og deres lag. Det er et trekk fra tradisjonell kompetanse til veilederen som styrer, styrer og opprettholder disiplin, til teamlederen er ansvarlig for coaching, forenkling og utvikling av teamsamarbeid innenfor et strategisk rammeverk.

Denne kvalifikasjonen gir de ledende kompetanseene som kreves av moderne ledere. Blendingteori med praksis, fokuserer denne kvalifikasjonen på arbeidsplasslæring for å sikre sin relevans for din spesielle situasjon og virksomhet.

Denne kvalifikasjonen er fullstendig kompetansebasert og mens kunnskap og enkelte aspekter av kompetanse vurderes innenfor hver enkelt rike, vil det bli gjennomført ferdigstillelse av aktiviteter som demonstrerer alle kompetanseområder.

VARIGHET

Diplomkurset vil normalt bli fullført innen 8 måneder på heltidsbasis. Modellen av opplæring inkluderer to ansikts-økter i måneden pluss on-line og selvstudier. Den er designet for deltagere som allerede er involvert i administrasjon og ledelse på en eller annen måte.

AVGIFTER

Academic Fees-Canberra Training Center

Internasjonale studenter - Blended learning (ansikt til ansikt og online) $ 10000

Innebygd studenter / VET STUDENT LÅN Avgifter for heltid studenter på Diploma of Management er:

Blended learning (ansikt til ansikt og online) $ 5075

Merk: Høgskolen forbeholder seg retten til å endre avgift før starten av hvert studieår.

REGERINGSBISTAND

VET STUDENT LÅN er tilgjengelig for kvalifiserte studenter for dette kurset.

Sist oppdatert May 2018

Om skolen

Unity College Australia is a registered vocational tertiary college that seeks to impact lives through training people in a Christian environment for work, interest or ministry.

Unity College Australia is a registered vocational tertiary college that seeks to impact lives through training people in a Christian environment for work, interest or ministry. Minimér
Queanbeyan