Populære kategorier

Diplomprogrammer

Det finnes ulike typer diplomer man kan ta: på lavere, høyere og avansert nivå. Studenter velger å ta diplom av mange ulike grunner: noen ganger som en overgang mellom ulike faser av akademiske studier, andre ganger for å få ytterligere faglig opplæring og kvalifikasjoner. Diplomer tilbys på et bredt spekter av fagområder, som kunstfag, humanistiske fag, bedriftsøkonomi, biologi og biomedisin, tekniske fag, teknologi, naturvitenskap og en rekke andre omåder. Mengden ulike diplomprogrammer kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære programmene som er listet opp nedenfor.

Nye diplomer

The College of Naturopathic Medicine

Vegansk naturkokk

September 24, 2018
CNM Vegan Natural Chef er et 3-delskurs som dekker alt du trenger å vite for å bli en vellykket plantebasert kokk, fra hvordan fordøyelsessystemet fungerer, til å jobbe med plantebaserte proteiner, for å bygge en kulinarisk Vegan-Chef-Logo v5 (liten) karriere! CNMs Vegan Natural Chef Training består av 420 timer med livsskiftende utdanning. Du må da… [+] fullføre en internship på ytterligere 100 timer. [-]

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Diplom for tidlig opplæring og omsorg

September 24, 2018
Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som barndomspedagoger som er ansvarlig for utforming og gjennomføring av læreplaner i barndomsutdanning og omsorgstjenester. På den måten jobber de med å implementere et godkjent læringsramme innenfor kravene i Nasjonalt forskrift for utdanning og omsorgstjenester og den nasjonale kvalitetsstandarden.

CSM Academy International

Avansert Diploma i Digital Media

September 13, 2018
Vårt avanserte Diplom i Digital Media er et praktisk kurs som fokuserer på avanserte ferdigheter for å øke porteføljen av studenter fra vårt Diploma i Digital Media, samt av profesjonelle fagfolk.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er et diplom?

Et diplom får man etter en høyere utdanning som gir dybdekunnskap og praktiske ferdigheter på et bestemt yrkesområde. Diplomprogrammer varer vanligvis i ett til to år. Community colleges, tekniske fagskoler og noen universiteter tilbyr diplomprogrammer for mange ulike typer studenter. Yrkesaktive som vender tilbake til skolebenken for å studere videre kan velge å ta et diplom for å øke sine videre karrieremuligheter. Elever som nettopp har avsluttet videregående skole kan velge et diplomprogram for å komme seg raskt inn i arbeidslivet, eller som en myk overgang til videre studier.

Hvilke fordeler er det ved å ta et diplom?

Det er en rekke ulike fordeler ved å ta et diplom. Søkere med et diplom er attraktive på arbeidsmarkedet på grunn av kunnskapen og forståelsen for fagfeltet dette studiet gir. I løpet av det diplomgivende programmet kan studentene avgjøre om de foretrekker å begynne å jobbe umiddelbart etter endt utdanning, eller om de ønsker å prøve å overføre studiepoengene de har fått i diplomprogrammet til et lengre utdanningsprogram.

Hva studerer man i et diplomgivende program?

Det er diplomprogrammer på de fleste fagområder og i alle disipliner, fra kunst til bedriftsøkonomi, humaniora til teknologi, naturvitenskap til samfunnsvitenskap og mange fler. Innen en fagdisiplin, er det svært spesifikke diplomprogrammer, utformet for å forberede studenten på en jobb på det aktuelle feltet. Man kan for eksempel velge å ta et diplom på mellomnivå i førskolelære, et internasjonalt diplom på høyere nivå i bedriftsledelse eller et to-årig diplom i hotell og turisme. Det finnes ulike typer diplomer - du kan ta diplom på mellomnivå, avansert nivå, og høyere nivå. Forskjellen har å gjøre med forutsetningene for studiet.

Hva slags karriereforbedring kan du forvente med et diplom?

Tar man et diplom kan man se jobbmulighetene bedre seg nesten umiddelbart. Dette er fordi arbeidsgivere vet at jobbsøkere med et diplom har godt innarbeidede nøkkelferdigheter, i tillegg til de nødvendige kunnskaper og ideer på fagfeltet. Selv studenter med mange års erfaring på sitt felt kan ha nytte av et diplom, ettersom det viser at innehaveren er kjent med de aller nyeste metodene og teknikkene på fagområdet.

Hvor mye koster det å ta et diplom?

Kostnadene ved å ta et diplom varierer mye, avhengig av fagskole og program. Diplomgivende programmer varierer også i lengde, noe som bidrar til forskjeller i undervisningskostnadene. Det kan være lurt å ta kontakt med skolen som tilbyr det aktuelle diplomprogrammet for å få mer informasjon om prisen på studiet. Skolen kan også gi informasjon om økonomisk bistand, om dette finnes. Du kan ta direkte kontakt med skolene du er interessert i via webskjemaet på denne nettsidens programside.

Hvorfor ta et nettbasert diplomprogram?

Nettbaserte diplomprogrammer er et utmerket alternativ og ideelt for dem som jobber fulltid, har andre forpliktelser på dagtid eller bor langt borte fra studiestedet. Ved hjelp av e-læringsteknologi følger studentene et fastsatt pensum som leder frem til et diplom. Lærerne kan kommunisere direkte med studentene, og også oppmuntre til klassediskusjoner ved hjelp av internettforum. Etter å ha bestått et diplomprogram på nettet, tildeles de nyutdannede samme grad som de som har tatt et fulltidsstudium på studiestedet.