Populære kategorier

Diplomprogrammer

Det finnes ulike typer diplomer man kan ta: på lavere, høyere og avansert nivå. Studenter velger å ta diplom av mange ulike grunner: noen ganger som en overgang mellom ulike faser av akademiske studier, andre ganger for å få ytterligere faglig opplæring og kvalifikasjoner. Diplomer tilbys på et bredt spekter av fagområder, som kunstfag, humanistiske fag, bedriftsøkonomi, biologi og biomedisin, tekniske fag, teknologi, naturvitenskap og en rekke andre omåder. Mengden ulike diplomprogrammer kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære programmene som er listet opp nedenfor.

Nye diplomer

Inscape Education Group  Dubai

Diplom I Grafisk Design

Juli 8, 2018
Junior grafiske designere med denne kvalifikasjonen bruker og administrerer relevant grafisk designteknologi. Dette inkluderer design - og forberede design for reproduksjon - ved hjelp av programvare og styring av reproduksjonsprosesser (spesifikasjoner, kostnadsberegning og kvalitetskontroll). De vil samarbeide med andre designere og fagfolk innen… [+] grafisk designindustri, arbeide effektivt i kreative lag, kommunisere i designsprog og trygge presentere designløsninger. [-]

Raffles Design Institute Riyadh

Bachelor Of Arts (Honours) I Interiørdesign (Top Up)

Juli 10, 2018
BA (Hons) interiørdesign kurset utforsker menneskeskalaen og forholdet i den stadig skiftende konteksten av romlige miljøer.

Waltham International College

VTCT Nivå 5 Diplom I Utdanning Og Opplæring

Juli 6, 2018
VTCT Level 5 Diploma i utdanning og opplæring kvalifikasjon vil gi deg kunnskap, forståelse og ferdigheter til å undervise, og utvikle en rekke personlige egenskaper og egenskaper som kreves for å undervise, vurdere og støtte elever.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er et diplom?

Et diplom får man etter en høyere utdanning som gir dybdekunnskap og praktiske ferdigheter på et bestemt yrkesområde. Diplomprogrammer varer vanligvis i ett til to år. Community colleges, tekniske fagskoler og noen universiteter tilbyr diplomprogrammer for mange ulike typer studenter. Yrkesaktive som vender tilbake til skolebenken for å studere videre kan velge å ta et diplom for å øke sine videre karrieremuligheter. Elever som nettopp har avsluttet videregående skole kan velge et diplomprogram for å komme seg raskt inn i arbeidslivet, eller som en myk overgang til videre studier.

Hvilke fordeler er det ved å ta et diplom?

Det er en rekke ulike fordeler ved å ta et diplom. Søkere med et diplom er attraktive på arbeidsmarkedet på grunn av kunnskapen og forståelsen for fagfeltet dette studiet gir. I løpet av det diplomgivende programmet kan studentene avgjøre om de foretrekker å begynne å jobbe umiddelbart etter endt utdanning, eller om de ønsker å prøve å overføre studiepoengene de har fått i diplomprogrammet til et lengre utdanningsprogram.

Hva studerer man i et diplomgivende program?

Det er diplomprogrammer på de fleste fagområder og i alle disipliner, fra kunst til bedriftsøkonomi, humaniora til teknologi, naturvitenskap til samfunnsvitenskap og mange fler. Innen en fagdisiplin, er det svært spesifikke diplomprogrammer, utformet for å forberede studenten på en jobb på det aktuelle feltet. Man kan for eksempel velge å ta et diplom på mellomnivå i førskolelære, et internasjonalt diplom på høyere nivå i bedriftsledelse eller et to-årig diplom i hotell og turisme. Det finnes ulike typer diplomer - du kan ta diplom på mellomnivå, avansert nivå, og høyere nivå. Forskjellen har å gjøre med forutsetningene for studiet.

Hva slags karriereforbedring kan du forvente med et diplom?

Tar man et diplom kan man se jobbmulighetene bedre seg nesten umiddelbart. Dette er fordi arbeidsgivere vet at jobbsøkere med et diplom har godt innarbeidede nøkkelferdigheter, i tillegg til de nødvendige kunnskaper og ideer på fagfeltet. Selv studenter med mange års erfaring på sitt felt kan ha nytte av et diplom, ettersom det viser at innehaveren er kjent med de aller nyeste metodene og teknikkene på fagområdet.

Hvor mye koster det å ta et diplom?

Kostnadene ved å ta et diplom varierer mye, avhengig av fagskole og program. Diplomgivende programmer varierer også i lengde, noe som bidrar til forskjeller i undervisningskostnadene. Det kan være lurt å ta kontakt med skolen som tilbyr det aktuelle diplomprogrammet for å få mer informasjon om prisen på studiet. Skolen kan også gi informasjon om økonomisk bistand, om dette finnes. Du kan ta direkte kontakt med skolene du er interessert i via webskjemaet på denne nettsidens programside.

Hvorfor ta et nettbasert diplomprogram?

Nettbaserte diplomprogrammer er et utmerket alternativ og ideelt for dem som jobber fulltid, har andre forpliktelser på dagtid eller bor langt borte fra studiestedet. Ved hjelp av e-læringsteknologi følger studentene et fastsatt pensum som leder frem til et diplom. Lærerne kan kommunisere direkte med studentene, og også oppmuntre til klassediskusjoner ved hjelp av internettforum. Etter å ha bestått et diplomprogram på nettet, tildeles de nyutdannede samme grad som de som har tatt et fulltidsstudium på studiestedet.