Filter
Diplom
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 21 Diplomkandidat programmer i Forretningsledelse 2019

Diplomer er dokumenter som vitner til ferdigstillelse av et studium. De tilbys på ulike felt og er tilgjengelige fra skolene rundt om i verden. Ved å gi grunnleggende opplæring og kunnskap på et spesialisert felt, er diplomer ment å lede studenter direkte til en jobb eller forberede dem til videreutdanning.

Hva er et diplom i bedriftsledelse? Dette studiet gir studentene en omfattende forståelse og kunnskap om praksis og prinsipper bak grunnleggende forretningsmessige emner. Typiske temaer dekker finansiell regnskap, grunnlag for bedriftsadministrasjon, prinsipper for prosjektledelse, menneskelige ressurser og driftsledelse. Eksempelkursene inkluderer forretningsmatematikk, mikroøkonomiske prinsipper, handelsrett, forretningsetikk og forståelse av menneskelige ressurser.

Det er mange grunner til at du velger å melde deg på et diplomprogram. Noen inkluderer å styrke studentens beslutningsprosesser og problemløsende ferdigheter. I tillegg kan tjene en bedriftsledelse diplom kvalifisere program kandidater for kampanjer og høyere lønn.

Å tjene et diplom tar vanligvis ett til to år, og kostnadene varierer mellom skolene. Det anbefales at du undersøker alternativene dine ved å kontakte bestemte universiteter med programmer som interesserer deg for å bestemme innmeldinger og studieavgift.

Bedriftsledelse karriereveier er ganske variert, og mange organisasjoner ser etter kandidater med friske ideer for å tilby en konkurransefortrinn. Noen jobbmuligheter inkluderer human resources manager, corporate communications direktør, bedriftsadministrator, kundeforbindelsesleder, markedsføringsansvarlig og prosjektledelsesadministrator. Noen individer velger å videreutvikle sin utdanning ved å delta i et studieprogram eller fokusere sine ferdigheter på entreprenørskap, som for eksempel småbedrifter.

De fleste universiteter tilbyr mange programmer i fjernundervisningsmoduler. Personer med et travelt liv som krever en mer fleksibel utdanningsprosess bør vurdere å registrere seg i et internettbasert program. For å komme i gang med et kurs, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

21 Resultater i Forretningsledelse

St. Patrick's

Dette bransjemessige diplomet forbereder deg for en vellykket lederkarriere ved å gi en solid forståelse av viktige forretningsforvaltningsprinsipper og praksis. ... [+]

HND Business Management

Dette bransjemessige diplomet forbereder deg for en vellykket lederkarriere ved å gi en solid forståelse av viktige forretningsforvaltningsprinsipper og praksis.

KurskravNivå 3 kvalifikasjon eller tilsvarendeGCE Avansert nivåprofil som viser sterk ytelse i et relevant emne eller en tilstrekkelig ytelse i mer enn ett GCE-emneEn tilgang til høyere utdanning sertifikat tildelt av en godkjent videreutdanning institusjonEldre elever uten formelle kvalifikasjoner er pålagt å presentere en prestasjonsprofil i form av 2 års relatert arbeidserfaring (betalt eller ubetalt) og vil bli gjenstand for relevante opptaksvurderingerAlle søkere må bestå et faglig interv... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Toronto School of Management

Dette bachelor Diploma er ideelt for de som ønsker å forfølge en internasjonal forretnings karriere. Denne kvalifikasjonen vil forberede studentene på roller i en rekke f ... [+]

Diplom i Business Management (dagtid og kveld alternativer)

Dette bachelor Diploma er ideelt for de som ønsker å forfølge en internasjonal forretnings karriere. Denne kvalifikasjonen vil forberede studentene på roller i en rekke fagområder, inkludert markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser og ledelse. Nyt 5% tidlig fuglrabatt hvis du betaler studieavgiftene dine i sin helhet.

Dette programmet fokuserer på de siste utviklingene i internasjonal forretningsadministrasjon, og hjelper deg med å:

Utvikle nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å være umiddelbart effektiv som leder, samt forbedre dine personlige og faglige ferdigheter for å hjelpe deg med å nå dine målBruk kognitive og problemløsende ferdigheter til å fungere effektivt individuelt og som en del av et team, inkludert vurdering av forretningsetikk til enhver tidForbered deg på arbeid i en rekke kulturer og land, og forstå hvordan du oppretter effektive kommunikasjonsstrategierKurskravOntario Secondary School Diploma eller tilsvarende * eller eldre student **Alder 18 eller eldreIELTS på 5,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende høyttalere... [-]
Canada Toronto
Januar 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Reeves College

The Business og Digital Marketing Management diplom programmet vil gi deg de nyeste ferdighetene i sosiale medier, web og digital markedsføring. Kombiner det med et funda ... [+]

Få den up-to-date treningen og praktisk erfaring du trenger for å starte forretningskarrieren din.

The Business og Digital Marketing Management diplom programmet vil gi deg de nyeste ferdighetene i sosiale medier, web og digital markedsføring. Kombiner det med et fundament i tradisjonelle forretningsferdigheter som skriving og prosjektledelse, og du vil være forberedt på å ta på seg en inngangsrolle i bedriftsledelse eller til og med starte og drive egen virksomhet.

Dette programmet vil hjelpe deg med å holde tritt med den raske veksten av digital mediekommunikasjon, som har forvandlet markedsføring, markedsføring og salg. På mindre enn et år lærer du hvordan du leverer effektive e-media markedsføringskampanjer og får en forståelse av de nyeste digitale og sosiale medier markedsføringsverktøyene og analysene. Du vil også få til å bruke dine nye ferdigheter og kunnskaper gjennom en praktisk plassering i et virkemessig forretningsmiljø.... [-]

Canada Calgary Lloydminster Lethbridge Edmonton  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
College of the Rockies

Våre Business Management-programmer fokuserer på bærekraft forbereder deg til å være konkurransedyktige i det skiftende forretningslandskapet. Vurder forretningspraksis o ... [+]

Handle om

Våre Business Management-programmer fokuserer på bærekraft forbereder deg til å være konkurransedyktige i det skiftende forretningslandskapet. Vurder forretningspraksis og avgjørelser når det gjelder virkningen på det lokale eller globale miljøet, samfunnet ditt, samfunnet og økonomien.

Våre små klassestørrelser gir muligheten for den typen av en-mot-en-interaksjon du trenger å utmerke seg. Ikke rart at våre forretningsstudenter regelmessig vinner priser på Western Canadian Business Competition.

Diplomprogrammet tilbys både deltid og heltid, og kurs er tilgjengelig både i klassen og på nettet. Velg ditt studieområde fra følgende programstrømmer:

regnskapGenerell ledelsemarkedsføringregnskap... [-]
Canada Cranbrook
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Cornerstone International Community College of Canada

Internasjonal Business Management Diploma er en av de mest utfordrende aktivitetene du kan møte. I dette kurset stiller vi deg til rådighet alt du trenger for å vite hvor ... [+]

Internasjonal Business Management Diploma er en av de mest utfordrende aktivitetene du kan møte. I dette kurset stiller vi deg til rådighet alt du trenger for å vite hvordan du svarer på hva markedet krever.

Studentene bygger viktige ferdigheter for forretningsforbindelser, bygger tilliten til å presentere klar og kortfattet informasjon i forretningsmiljøer. Programmet er utviklet for internasjonale engelsktalende studenter for å forberede seg på stillinger i jobbmarkeder knyttet til bedriftsledelse.

Studentene mestrer ferdighetene som brukes i tradisjonelle arbeidsplasspartnerskap, forhandlinger, salg, forretningsforbindelser , e-handel og internasjonal økonomi .

... [-]
Canada Vancouver
Juli 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Canadian College

... [+]

Program Fordeler Opptakskrav Karrieremuligheter

Karrieremuligheter holde utvide, i nesten alle bransjer, som det globale markedet fortsetter å utvikle seg.

[-]
Canada Vancouver
September 2019
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
CDI College

Hospitality Business Management-programmet på CDI College introduserer studenter til karrierealternativer i hotell- og mat- og drikkevarefeltene. ... [+]

Hospitality Business Management-programmet på CDI College introduserer studenter til karrierealternativer i hotell- og mat- og drikkevarefeltene. Nyutdannede kan finne arbeid lokalt og i utlandet i restauranter og hoteller som ledere, veiledere og andre ledende stillinger innen ledelse.

Programmet inkluderer også en praktisk plassering, slik at studentene får arbeidsopplevelse før oppgradering.

[-]
Canada Winnipeg Calgary Edmonton Red Deer  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
CESTE Business School

Kurset er strukturert i en serie moduler ledet av prestisjefylte tilretteleggere, der både grunnleggende og siste trender i bedriftsledelse blir gjennomgått. Dette progra ... [+]

Den Senior Business Management Course (Curso de Alta Dirección de Empresas, på spansk) er et ledelsesutviklingsprogram med en gjennomsnittlig lengde på 120 timer, strukturert i intensive økter aktivert av profesjonelle eksperter og rettet mot direktører med ansvar og autoritet over bedrifter, eller grunnleggende deler av det samme, som ønsker å hente opp de nyeste forretningsadministrasjonspraksis og implementere dem på praktiske måter.

Kurset er strukturert i en serie moduler ledet av prestisjefylte tilretteleggere, der både grunnleggende og siste trender i bedriftsledelse blir gjennomgått.

Nærmere bestemt adresserer kurset:

Strategisk forretningsplanlegging.Administrere organisasjonsendring.Økonomistyring.Ledelseskontroll.Marketing.Segmentering og kundeforhold / tilfredshet.Human Resources Management.Hvem er dette for?... [-]
Spania Zaragoza
Oktober 2019
Heltid studier
120 timer
Campus
Les mer på norsk
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Innholdet i Nivå 4 Diploma i Business Management kvalifisering er fokusert på å forvalte kommunikasjon, bedriftsorganisasjoner i en global sammenheng, folks ledelse, økon ... [+]

Innholdet i Nivå 4 Diploma i Business Management kvalifisering er fokusert på å forvalte kommunikasjon, bedriftsorganisasjoner i en global sammenheng, folks ledelse, økonomi for ledere, samt forståelse av forskning ferdigheter og personlig utvikling forventet av en leder. Det inkluderer et bredt spekter av svært relevante næringsliv og forvaltning fagområder, noe som gjør den ideell for de som har startet eller planlegger å flytte inn i, en karriere i privat offentlig sektor virksomhet. Programmet lar elevene til å tilegne seg kunnskap og forståelse i en rekke emner og til å utvikle viktige ferdigheter de trenger for å jobbe i Business Management roller.

GSBF leverer høykvalitets og akkreditert program som er aktuelt og relevant. Vi tilbyr over 20 programmer, inkludert økonomi, kontoer, markedsføring, menneskelige ressurser og generell ledelse som reflekterer det nye forretningslandskapet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
August 2019
Heltid studier
9 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Målet med dette programmet er å integrere en helhetlig visjon om de viktigste elementene for å ta beslutninger i en organisasjon, basert på teknologiske verktøy som garan ... [+]

Formålet

Agilely integrerer en komplett visjon om de viktigste elementene for å ta beslutninger i en organisasjon, basert på teknologiske verktøy som vil garantere suksess i din posisjon.

Fordeler med programmetDu vil anvende banebrytende metoder som gjør at du bedre kan adressere samarbeidspartnere ved å foreslå målbare og utfordrende mål.Du vil øve de beste teknikkene for prosjektledelse.Du vil skaffe kunnskap og ferdigheter som vil hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter i næringslivet.Du vil lære å projisere et kraftig utøvende bilde, du vil bruke kroppsspråk til din fordel, og du vil kjenne de grunnleggende elementene i den sosiale og utøvende protokollen.Du vil skaffe verktøy for den upåklagelige styringen av servicemarkedsføring til fordel for din organisasjon.Du vil utvikle kunnskap og ferdigheter for å oppnå et lederskap fokusert på personen basert på coaching og empowerment som bidrar til utviklingen av talentet til personell.Du vil forstå essensen av den økonomiske suksessen til enhver organisasjon som søker lønnsomhet som et av hovedmålene.Regissert til... [-]
Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Santa Fe Leon Aguascalientes  + 3 Mer
Juni 2019
Heltid studier
112 timer
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Utvidet National Diploma in Small Business Management kan du jobbe som en gründer, starte og drive din egen virksomhet, en Business Advisor, adm ... [+]

Med en National Diploma / Utvidet National Diploma in Small Business Management kan du jobbe som en gründer, starte og drive din egen virksomhet, en Business Advisor, administrere en liten / mellomstore bedrifter, eller sosiale entreprenør.

National Diploma Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +) Utvidet Opptakskrav National Diploma Minimum APS: 19 med matematikk OR 21 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Februar 2020
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Asturias Corporación Universitaria

De nåværende kravene til det sosioøkonomiske miljøet viser et større behov for å ha høyt kvalifisert og utdannet personell i det kommersielle området. Hvert lukke salg er ... [+]

Internasjonalt Diplom i kommersiell ledelse og salgsteknikker

De nåværende kravene til det sosioøkonomiske miljøet viser et større behov for å ha høyt kvalifisert og utdannet personell i det kommersielle området. Hvert låsesalg er et annet skritt i et miljø der nåværende kunder blir stadig mer kunnskapsrike og krevende når de kjøper, bruker eller bruker en god eller en tjeneste og hvor effektive salgsverktøy er nødvendig for å sikre lønnsomhet av virksomheten. Av denne grunn er riktig salgsadministrasjon viktig for å øke inntektene og motvirke konkurranseaksjoner, dermed verdien av salgsteknikk som en disiplin for å utvikle planer og tiltak for ulike markeder og forbrukere.... [-]

Spania Madrid Colombia Bogotá
Januar 2020
Deltid
130 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Cambridge Management and Leadership School

Nivå 5 Diplom i Business Management er opprettet for å utvikle og belønne daglig lederne i dag og i fremtiden, og å fortsette å bringe anerkjennelse og profesjonalitet ti ... [+]

Handle om

Nivå 5 Diplom i Business Management er opprettet for å utvikle og belønne daglig lederne i dag og i fremtiden, og å fortsette å bringe anerkjennelse og profesjonalitet til ledelsessektoren. Elevene får innsikt i organisasjoners funksjon, mål og prosesser, og setter pris på deres mangfold og påvirker og påvirker eksterne krefter på dem. Det raskt forandrede og komplekse forretningsmiljøet og organisasjonens evne til å holde seg elastisk og reagere positivt på forandringer og muligheter vil bli utforsket. Ledelse av en rekke forretningsdrift og funksjoner, styring av spesifikke utfordringer for organisasjoner, vil introdusere Learners til ledelse teori, praksis og modeller som vil gi verdifull kunnskap og know-how. Begrunnelsen for programmene er å gi en karrierevei for elever som ønsker å utvikle sine ledelsesevner innen næringslivet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
15 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
LaSalle College Montreal

I lys av stadig voksende tjenesteforeninger og handel generelt, er det en etterspørsel etter en spesialisert arbeidsstyrke i kommersiell ledelse. ... [+]

Diplom i Business Management

Med veksten av service- og detaljhandelsvirksomhet er ledelsespesialister i disse domenene mer etterspurt enn noensinne. Det treårige Business Management-programmet (DEC) oppfyller disse behovene.

Dette programmet er rettet mot treningssjef som vil mestre alle aspekter av forretnings- og salgsstyring for bedrifter. Det tar sikte på å utvikle tre aspekter for sine fremtidige forretningslederteknikere: Administrere en detaljhandel, som representerer kommersielle eller industrielle produkter eller tjenester, og administrerer egen virksomhet.

Sysselsettingsutsikter

Karriere i ledelsenDetaljhandelLagerstyringReklame og markedsføringRegnskap, budsjettplanlegging og kontrollAdministrative og kommersielle rett... [-]
Canada Montreal
August 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Online Business School

Nivå 3 Universitetsstiftelsesprogrammet er en 120-gradig "A-nivå" tilsvarende kvalifikasjon som hjelper elevene å lære sentrale konsepter og en rekke forvaltningsrutiner ... [+]

Nivå 3 Universitetsstiftelsesprogrammet er en 120-gradig "A-nivå" tilsvarende kvalifikasjon som hjelper elevene å lære sentrale konsepter og en rekke forvaltningsrutiner som kreves for å jobbe i en bedrift. Det har blitt spesielt utviklet for å gi den kunnskapen som kreves for at studentene skal jobbe effektivt, både som enkeltpersoner og i lag innenfor virksomheten. Å være i stand til å utvikle gode forretningsmessige ferdigheter er avgjørende for ethvert selskap.

Nivå 3 Diploma Business Management består av 6 moduler og 6 skriftlige oppgaver, hver modul består av ca 40 guidede læretimer. Når du fullfører eksamensbeviset, vil studentene ha tilgang til ulike studieressurser, for eksempel veilederstøtte og webinarer, et sosialt læringsforum og ytterligere materialer for å hjelpe til med å fullføre sin oppgraderingsvirksomhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
420 - 540 timer
Nettstudier
Les mer på norsk