Diplomkandidat i Media

Topp universiteter 27 Diplomkandidat programmer i Media 2018/2019

Media

Et diplom er en grad gitt etter fullført et bestemt studium. Avhengig av hvilket land du mottar et diplom i det kan referere til et nivå av akademisk award. Studenter ofte forfølge et diplom etter å ha fått en annen grad, eller mens pursing en ekstra grad.

Hva er et diplom i media? Dette diplomet fokuserer på ferdigheter som trengs for å gjøre det bra i mediefeltet. Studentene lærer om hvordan du kobler tradisjonelle disipliner og teknologiske bidrag. Kursene fokuserer på kreativitet, lære om nye teknologier, programmering og metodikk. Studentene selv lære å bedre seg spesielt for markedet. Studenter som tar disse kursene blitt godt trent i å utvikle produkter som har høy teknologisk innhold, er støttet av multi-plattformer og kan interaktivt brukes.

Fordelene med denne type grad er at studentene blir kunnskapsrik i mediebransjen.De lærer ferdighetene som trengs for å lage nyttige og brukbare produkter. Kurset er ment å utdanne høyt kompetente fagfolk, og det er hva det gjør.

Kostnaden for en diplom i media er avhengig av hvilket land den skolen du ønsker er i. Kostnaden kan også variere avhengig av om du tar klasser på campus eller online.

En student som får dette diplomet kan finne en spennende karriere i mange media relaterte felt. De kunne være vellykket som en multimedia designer, utvikler, interaktiv video designer eller en designer av applikasjoner for mobile enheter. Studentene også bli eksperter på interaktive visuelle installasjoner, video gaming og kryss media. Hvis du ønsker å ha en vellykket karriere i mediebransjen, kan dette bare være vitnemålet at du må legge til din CV.

Når du har bestemt om dette er en grad du ønsker å forfølge, er alt du trenger å gjøre forskning skolene du er interessert i.Du kan gjøre det ved først å finne skoler som tilbyr kursene du trenger. Da har du rett og slett nødt til å søke. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Diplom i sosiale medier og webmarkedsføring

Reeves College
Campus Heltidsstudier September 2019 Canada Calgary

Reeves College 's Online Marketing [+]

Online og sosial media markedsføring utvikler seg i en hidtil uset tempo, og mange bedrifter er fortsatt i ferd med å takle hvordan man maksimerer sosiale medier og online markedsføring for å vise konkrete resultater.

Reeves College 's Online Marketing

[-]

Utvidet Diplom i Creative Media Production

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campus 2 år January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Dette er et toårig kurs, designet for å gi studentene kunnskapen [+]

Oversikt

Dette er et toårig kurs, designet for å gi studentene kunnskapen

Gjennom fokuserte klasser

• En bevissthet om ulike perspektiver og tilnærminger innen mediesektoren. • Forskning, analysere og evaluere relevant informasjon og ideer for å utvikle kreative løsninger. • Forstå, tilpasse og trygt bruke hensiktsmessige og praktiske metoder og ferdigheter for kreativ produksjon. • Kritisk vurdere effektiviteten og hensiktsmessigheten av metoder, handlinger og resultater. • Bruk evaluerende og reflekterende ferdigheter for å ta ansvar for egen læring, utvikling og beslutningstaking. • Ta ansvar for forskning, planlegging, tidsstyring og tiltak for å få tilgang til progresjonsmuligheter. • Effektivt presentere seg selv og deres arbeid til riktig publikum. • Lær de første prinsippene for HTML-koding gjennom klasser. • En bevissthet om helse- og sikkerhetsregler gjennom workshops.... [-]


Diplom i Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Heltidsstudier

Vancouver Career College s sosiale medier markedsføring diplom programmet gir studentene kunnskap, ferdigheter og verktøy for å drive effektive, vellykkede markedsføringskampanjer for bedrifter. [+]

Social media markedsføring utvikler seg i en enestående tempo, og det er stor etterspørsel etter fagfolk i feltet. Vancouver Career College s sosiale medier markedsføring diplom programmet gir studentene kunnskap, ferdigheter og verktøy for å drive effektive, vellykkede markedsføringskampanjer for bedrifter.

Studentene vil også lære å planlegge og gjennomføre kampanjer som en del av en virksomhets digitale markedsføringsstrategi. Programmet inkluderer opplæring i real-verden med en arbeidserfaring plassering i feltet før oppgradering.

[-]

Diplom i multimedia design

Alfa International College
Campus Heltidsstudier 2.5 - 3 år Åpen påmelding Malaysia Shah Alam

Multimedia Design blander flere mediekilder - som tekst, lyd, video, digitale bilder og webbaserte medier til en sammenhengende, interaktiv kommunikasjon. Programmet er effektivt da det engasjerer presentasjoner for å imponere publikum og kunder involvert i opplæring og utdanning, underholdning, markedsføring og reklame. [+]

Programoversikt

Multimedia Design blander flere mediekilder - som tekst, lyd, video, digitale bilder og webbaserte medier til en sammenhengende, interaktiv kommunikasjon.

Programmet er effektivt da det engasjerer presentasjoner for å imponere publikum og kunder involvert i opplæring og utdanning, underholdning, markedsføring og reklame.

Multimedia Designere har mange verktøy og ressurser for å visualisere og presentere sine ideer, men i hjertet av multimedia design er visuell kommunikasjon og evnen til å formidle en historie gjennom folks øyne.

ALFA Colleges multimedieutviklingsprogram er et strukturert program med ulike kursarbeid, inkludert digital illusjon, fotografi, webdesign, animasjon, videoredigering, visuelle effekter og mobilapputvikling, som legger grunnlaget for teknisk spesialisering og kreativ leting.... [-]


Diplom av sosiale medier markedsføring

Open Colleges
Nettstudie Heltidsstudier 24 måneder January 2019 Australia Australia Online

Designet for å ta deg fra nybegynner til ekspert, dette kurset har blitt opprettet i samråd med en rekke Forbes' oppført Topp 50 globale sosiale medier eksperter, slik at du kan være trygg på at du får det aller nyeste, førsteklasses bransjekunnskap og kompetanse . [+]

Diploma of Social Media Marketing

Starte din karriere i det dynamiske og spennende landskap med sosiale medier markedsføring med akkreditert Diploma of Social Media Marketing.

Innhold

Designet for å ta deg fra nybegynner til ekspert, dette kurset har blitt opprettet i samråd med en rekke Forbes' oppført Topp 50 globale sosiale medier eksperter, slik at du kan være trygg på at du får det aller nyeste, førsteklasses bransjekunnskap og kompetanse .

Ideell for folk med en lidenskap for alle ting sosiale medier, har denne akkreditert Diploma ingen forutsetninger, noe som betyr at du kan sparke av dine studier med litt markedsføring, eller ingen i det hele tatt.... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Heltidsstudier 34 uker September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff

[+]

Kvalifikasjoner:

Emner studert inkluderer:

grafisk design illustrasjon

Opptakskrav:

Undervisning og vurdering:

Neste skritt:

UNIVERSITET Sysselsetting [-]

Diplom i Social Media Marketing

CDI College
Campus Heltidsstudier September 2019 Canada Vancouver Richmond Scarborough Winnipeg Burnaby Surrey + 4 fler

The Social Media Marketing diplom program på CDI College gir studentene en solid forståelse av markedsføring praksis innen sosiale medier. [+]

The Social Media Marketing diplom program på CDI College gir studentene en solid forståelse av markedsføring praksis innen sosiale medier.

I programmet lærer elevene å drive markedsføringskampanjer ved hjelp av sosiale medier, inkludert Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn og mer. Studentene vil også lære om fremvoksende trender i bransjen, digital strategi og planlegging, innholdsoppretting og oppsøking, og sosiale medier aggregering og lytteverktøy.

Hvis du ønsker å starte en ny karriere i en ny industri, er programmet Social Media Marketing for deg. Etter oppgradering vil studentene være klare til å begynne å jobbe i ulike digital markedsføring, digitale medier og sosiale medier markedsføringsroller... [-]


Dobbelt diplom i grafisk design og multimedia

First Media Design School
Campus Heltidsstudier Deltid 24 måneder January 2019 Singapore

Studentene skal være kryss-utdannet i både trykte og digitale grensesnitt, få en bred bred kunnskap og ferdigheter på en rekke design kommunikasjon disipliner, inkludert reklame, merkevarebygging, visuell identitet, emballasje. [+]

dobbelt diplom i grafisk design og multimedia

Studentene skal være kryss-utdannet i både trykte og digitale grensesnitt, få en bred bred kunnskap og ferdigheter på en rekke design kommunikasjon disipliner, inkludert reklame, merkevarebygging, visuell identitet, emballasje. Bortsett fra det, vil studentene få den nødvendige kompetanse til å lage 2D og 3D-animasjon for ulike multimedia plattformer, inkludert internett, TV og film.

Kursdetaljer

Kurs Varighet: 24 måneder

Inntak: Januar, april, juli, oktober

Modes of Study: Heltid / deltid

inntakskrav Minimum 16 år og oppover Minimum 2 GCE O-nivå eller 3 N-nivå studiepoeng med et pass på engelsk, eller ITE / Høyere NITEC beviseiere med minimum 2,5 GPA Fullført videregående skole / Senior High School / Grade 12 Alle søkere vil bli utsatt for en visuell egnethetsprøve etterfulgt av en intervjurunde med FMDS akademiske hoder før offisiell aksept inn i programmet Pass på engelsk Søkere kan være kvalifisert for fritak av utvalgte enheter hvis de har tidligere arbeidserfaring og / eller kvalifikasjoner i kunst, design eller relaterte næringer Course Outline ... [-]

Diplom i digital kommunikasjon og sosiale medier

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Heltidsstudier Deltid 96 timer November 2018 Mexico Buenavista Mexico City Puebla City Santa Fe Toluca Oaxaca + 6 fler

Kursmål: Å vite det teoretiske rammeverket for interaktiv kommunikasjon på Internett; samt teknikker og beste praksis som brukes i bransjen; slik at deltakerne til slutt kan utvikle og evaluere effektive digitale strategier. [+]

Overordnet målsetting:

Kjenne den teoretiske rammeverket av interaktiv kommunikasjon på Internett; samt teknikker og beste praksis i bransjen; slik at i slutten deltakeren er i stand til å utvikle og evaluere effektive digitale strategier.

nytte:

Deltakeren vil være i stand til å designe, utvikle og implementere en plan avansert digital kommunikasjon. Gjennomføringen av slike planer av eksterne konsulenter innebærer en investering på opp til $ 600,000.00 avhengig av størrelsen på selskapet.

Rettet mot:

Nyutdannede i kommunikasjonsvitenskap, markedsføring, reklame, PR, administrasjon. Bedrifter som er interessert i å ha en offisiell tilstedeværelse og profesjonelt bilde på Internett, enten for salg, forfremmelse, differensiering, konkurranse, markedsvekst.... [-]


Diplom i grafisk og multimedia design

Sunway University
Campus Heltidsstudier 27 måneder January 2019 Malaysia Shah Alam

Studentene skal lære om ulike aspekter og teknikker for grafikk, inkludert design applikasjon til emballasje, bedriftsidentitet, publikasjonsdesign, miljøgrafikk, reklame design og digital grafikk. Utviklingen av grunnleggende ferdigheter gjennom tegning og prinsipper for design vil være hovedfokus for læring i år ett, med inkludering av typografi og datagrafikk. I løpet av året vil pensum bygges på kreative konseptuelle designløsninger i emballasje, publisering, bedriftsidentitet og andre områder. Det siste året inkluderer praksis i et ekte arbeidsmiljø innen reklamebyråer og designhus. [+]

Studentene skal lære om ulike aspekter og teknikker for grafikk, inkludert design applikasjon til emballasje, bedriftsidentitet, publikasjonsdesign, miljøgrafikk, reklame design og digital grafikk. Utviklingen av grunnleggende ferdigheter gjennom tegning og prinsipper for design vil være hovedfokus for læring i år ett, med inkludering av typografi og datagrafikk. I løpet av året vil pensum bygges på kreative konseptuelle designløsninger i emballasje, publisering, bedriftsidentitet og andre områder. Det siste året inkluderer praksis i et ekte arbeidsmiljø innen reklamebyråer og designhus.

inntak

Januar, mars

Varighet

2 år 3 måneder (heltid)

KarrieremuligheterKunst direktørGrafisk designerAnimatorWeb og Multimedia DesignerFotografFreelance DesignerReklame DesignerGame DesignerIllustratorVisual Effects SupervisormodulerPrinsipper for design (2D)Prinsipper for design (3D)TegningsstudierComputer Graphics 1Typografi 1Digital fotografiGrafisk design 1Computer Graphics 2Historie om grafisk designMultimedia Design 1Engelsk for kunstnere og designereTypografi 2Grafisk design 2Multimedia Design 2Introduksjon til emballasjeEmballasje DesignGrafisk design 3Multimedia Design 3UtskriftsteknologiIntro til Design Forslag SkrivinggrafiskPraktisk treningOpptakskravSPM / SPMV / O-nivå: bestå med minimum 3 studiepoeng (inkludert et pass i kunst / teknisk tegning / portefølje)UEC: bestå med minimum 3 karakter Bs (inkludert et pass i Art / Teknisk tegning / Portefølje)Andre kvalifikasjoner: Andre kvalifikasjoner vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle [-]

Diplom på skjerm og media

Melbourne Polytechnic
Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Australia Melbourne

Bli en av morgendagens medie beslutningstakere ved Melbourne Polytechnic . Meld deg inn i Diploma på skjerm og media og utvikle dine produksjonsferdigheter, kreativitet, ressurssterkhet og motstandskraft som en internettfilmprodusent. [+]

Bli en av morgendagens medie beslutningstakere ved Melbourne Polytechnic . Meld deg inn i Diploma på skjerm og media og utvikle dine produksjonsferdigheter, kreativitet, ressurssterkhet og motstandskraft som en internettfilmprodusent.

Utvikle en folio og markedsføre ditt personlige merkevare på den digitale arbeidsplassen

Som en del av Diploma of Screen og Media kurs, vil du skrive webisoder og mikroblogger, holde aktive blogger, utvikle ressurser, utklippsbøker og arbeidsredskaper, for å hjelpe deg med å definere arbeidsmetoder og merkevare. Du vil utvikle småbedrifteres fleksibilitet og en kreativ allsidighet som vil være en utmerket ressurs for fremtidig frilans eller entreprenørskap.... [-]


Profesjonelt Diplom i sosiale medier

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Nettstudie Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 200 - 900 måneder September 2019 Spania Barcelona Madrid Irland Dublin + 5 fler

Lær av det beste hvordan du blir en ressursfull fellesskapssjef. Få kompetanse i å administrere sosiale medier effektivt for å øke bedriftens online tilstedeværelse. [+]

Lær av det beste hvordan du blir en ressursfull fellesskapssjef.

Få kompetanse i å administrere sosiale medier effektivt for å øke bedriftens online tilstedeværelse.

Ethvert selskap som ønsker å styrke sin merkevare gjennom sosiale medier (Facebook, Twitter, etc.) må vite at det er hardt arbeid bak kulissene. Dette innebærer at en eller to ansatte skal opprette og administrere sosiale kontoer, som vet hvordan de skal håndtere potensielle kunder på daglig basis, og hvordan man skriver og kommuniserer riktig. Og selvfølgelig, alltid å huske selskapets mål og retningslinjer.

Fordeler

praksisplasser

Få tilgang til et stort antall IM-partnere for å starte reisen din som en digital markedsfører som jobber med din spesialisering.... [-]


Diplom i digitale og sosiale medier markedsføring

Asturias Corporación Universitaria
Nettstudie Deltid 120 timer January 2019 Spania Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Web 2.0 har endret alt fra måten vi kommuniserer til måten å selge et produkt. Rollen som brukeren er ikke lenger statiske til å bli den sentrale strategien av merker og selskaper. Ikke lenger tjener bare for å ha et godt produkt eller en tjeneste. Man må vite hvordan man skal fremme det, snakk med vårt publikum og har en fullkommen kunnskap om miljøet og dets verktøy 2.0. ,,, [+]

Diplom i digital markedsføring og sosiale medier

Web 2.0 har endret alt fra måten vi kommuniserer til måten å selge et produkt. Rollen som brukeren er ikke lenger statiske til å bli den sentrale strategien av merker og selskaper. Ikke lenger tjener bare for å ha et godt produkt eller en tjeneste. Man må vite hvordan man skal fremme det, snakk med vårt publikum og ha en fullkommen kunnskap om miljøet og dets verktøy 2.0.

The Graduate Online Marketing Expert og sosiale medier vil lære deg å administrere din tilstedeværelse på sosiale nettverk, få et godt omdømme, lære å posisjonere vårt nettsted i søkemotorer og identifisere forretningsmuligheter vi kan tilby mobiloperatører; alt dette vil hjelpe vår bedrift skiller seg ut fra mengden og bli en vellykket bedrift. Jo mer vi vet miljøet vi opererer i, deres prestasjoner og hvordan du kan dra nytte av deres verktøy få bedre resultater. Vi må ikke snu ryggen til dette nye 2,0 miljø der dialog, samhandling og samarbeidslæring er viktige elementer for å holde deg oppdatert i et raskt skiftende som den digitale verden.... [-]


Diplom i digital media produksjon

Confederation College
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Canada Thunder Bay

Konfederasjonskollegiums digitale medieproduksjonsprogram vil lære deg hvordan du kan være effektiv i dagens stadig forandrede digitale medieverden. Du lærer hvordan du kobler til brukere gjennom blogger, vlogs og live interaktive show. Programmet dekker grunnleggende om markedsføring, merkevarebygging og kampanjer som ofte er sammenflettet med dagens innholdsopprettelse. Studentene vil også undersøke sosial journalistikk, og bringe gressrothistorier til nye medieplattformer. Du vil oppdage at de samme hovedprinsippene gjelder: være engasjerende, være lydhør og forstå etikk og ansvar knyttet til å bli en mediebasert påvirkende. [+]

Digital medieproduksjon

Søknader blir nå akseptert for inntak av september 2018.

(tidligere kjent som Broadcast - Television Production).

Lær hvordan du blir en digital influencer

[-]

Diploma in Social Media Marketing and Co-op

Canadian College
Campus Heltidsstudier 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Som studenter tilbake til hjemlandet, er kombinasjonen av en vestlig kanadisk Diploma og Co-op ikke bare et konkurransefortrinn, men også lar studentene mulighet til å forstå og oppleve de kulturelle og forretningsmessige nyanser som bare kan hente på en langvarig hender on erfaring. Dette programmet ble designet for å gi studentene effektive ledelse arbeider ferdigheter som er nødvendig for det 21. århundre arbeidsplassen.

Karrieremuligheter [-]