Diplomkandidat i Media

Topp universiteter 32 Diplomkandidat programmer i Media 2018

Media

Et diplom er en grad gitt etter fullført et bestemt studium. Avhengig av hvilket land du mottar et diplom i det kan referere til et nivå av akademisk award. Studenter ofte forfølge et diplom etter å ha fått en annen grad, eller mens pursing en ekstra grad.

Hva er et diplom i media? Dette diplomet fokuserer på ferdigheter som trengs for å gjøre det bra i mediefeltet. Studentene lærer om hvordan du kobler tradisjonelle disipliner og teknologiske bidrag. Kursene fokuserer på kreativitet, lære om nye teknologier, programmering og metodikk. Studentene selv lære å bedre seg spesielt for markedet. Studenter som tar disse kursene blitt godt trent i å utvikle produkter som har høy teknologisk innhold, er støttet av multi-plattformer og kan interaktivt brukes.

Fordelene med denne type grad er at studentene blir kunnskapsrik i mediebransjen.De lærer ferdighetene som trengs for å lage nyttige og brukbare produkter. Kurset er ment å utdanne høyt kompetente fagfolk, og det er hva det gjør.

Kostnaden for en diplom i media er avhengig av hvilket land den skolen du ønsker er i. Kostnaden kan også variere avhengig av om du tar klasser på campus eller online.

En student som får dette diplomet kan finne en spennende karriere i mange media relaterte felt. De kunne være vellykket som en multimedia designer, utvikler, interaktiv video designer eller en designer av applikasjoner for mobile enheter. Studentene også bli eksperter på interaktive visuelle installasjoner, video gaming og kryss media. Hvis du ønsker å ha en vellykket karriere i mediebransjen, kan dette bare være vitnemålet at du må legge til din CV.

Når du har bestemt om dette er en grad du ønsker å forfølge, er alt du trenger å gjøre forskning skolene du er interessert i.Du kan gjøre det ved først å finne skoler som tilbyr kursene du trenger. Da har du rett og slett nødt til å søke. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Diplom I Sosiale Medier Og Webmarkedsføring

Reeves College
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Calgary Edmonton

Online og sosial media markedsføring utvikler seg i en hidtil uset tempo, og mange bedrifter er fortsatt i ferd med å takle hvordan man maksimerer sosiale medier og online markedsføring for å vise konkrete resultater. [+]

Online og sosial media markedsføring utvikler seg i en hidtil uset tempo, og mange bedrifter er fortsatt i ferd med å takle hvordan man maksimerer sosiale medier og online markedsføring for å vise konkrete resultater.

Reeves College 's Online Marketing

Studentene vil også lære om sosiale medier praksis som har kommet ut av eksponentiell vekst av sosiale medier nettverk som Facebook, Twitter, Snapchat og Instagram. Programmet inkluderer ekte verdenstrening med en arbeidserfaring plassering i feltet før oppgradering.

[-]

Diplom I Massekommunikasjon

InHouse Multimedia College
Campus Heltidsstudier January 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Dette programmet produserer mediefagfolk for det 21. århundre. In-House Multimedia College bruker den beste og oppdaterte undersøkelsen for å gjennomføre våre Diplom-kurs. Medietrender og virkningen av massekommunikasjon på samfunnet er innebygd i pensum, og undersøker hvordan medier forvandler sosial og næringsliv. [+]

Oversikt

Dette programmet produserer mediefagfolk for det 21. århundre. In-House Multimedia College bruker den beste og oppdaterte undersøkelsen for å gjennomføre våre Diplom-kurs. Medietrender og virkningen av massekommunikasjon på samfunnet er innebygd i pensum, og undersøker hvordan medier forvandler sosial og næringsliv.

Diploma i massekommunikasjon vil gi studentene praktisk og kritisk forståelse av de viktigste utviklingene innen massekommunikasjon, globale medier, ny media og teknologi, publikumsforskning, produksjonsteknikker og rapportering og annonsering.

Studentene vil også utforske praktiske teknikker for musikkskriving og journalistikk, merkevarebygging, global markedsføring og den kultive effekten av kjendis.... [-]


Utvidet Diplom I Creative Media Production

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campus 2 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Dette er et toårig kurs, designet for å gi studentene kunnskapen [+]

Oversikt

Dette er et toårig kurs, designet for å gi studentene kunnskapen

Gjennom fokuserte klasser

• En bevissthet om ulike perspektiver og tilnærminger innen mediesektoren. • Forskning, analysere og evaluere relevant informasjon og ideer for å utvikle kreative løsninger. • Forstå, tilpasse og trygt bruke hensiktsmessige og praktiske metoder og ferdigheter for kreativ produksjon. • Kritisk vurdere effektiviteten og hensiktsmessigheten av metoder, handlinger og resultater. • Bruk evaluerende og reflekterende ferdigheter for å ta ansvar for egen læring, utvikling og beslutningstaking. • Ta ansvar for forskning, planlegging, tidsstyring og tiltak for å få tilgang til fremdriftsmuligheter. • Effektivt presentere seg selv og deres arbeid til riktig publikum. • Lær de grunnleggende prinsippene for HTML-koding gjennom klasser. • En bevissthet om helse- og sikkerhetsregler gjennom workshops.... [-]


Diplom Av Sosiale Medier Markedsføring

Open Colleges
Nettstudie Heltidsstudier 24 måneder January 2019 Australia Australia Online

Designet for å ta deg fra nybegynner til ekspert, dette kurset har blitt opprettet i samråd med en rekke Forbes' oppført Topp 50 globale sosiale medier eksperter, slik at du kan være trygg på at du får det aller nyeste, førsteklasses bransjekunnskap og kompetanse . [+]

Diploma of Social Media Marketing

Starte din karriere i det dynamiske og spennende landskap med sosiale medier markedsføring med akkreditert Diploma of Social Media Marketing.

Innhold

Designet for å ta deg fra nybegynner til ekspert, dette kurset har blitt opprettet i samråd med en rekke Forbes' oppført Topp 50 globale sosiale medier eksperter, slik at du kan være trygg på at du får det aller nyeste, førsteklasses bransjekunnskap og kompetanse .

Ideell for folk med en lidenskap for alle ting sosiale medier, har denne akkreditert Diploma ingen forutsetninger, noe som betyr at du kan sparke av dine studier med litt markedsføring, eller ingen i det hele tatt.... [-]


Diplom I Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Surrey

Vancouver Career College s sosiale medier markedsføring diplom programmet gir studentene kunnskap, ferdigheter og verktøy for å drive effektive, vellykkede markedsføringskampanjer for bedrifter. [+]

Social media markedsføring utvikler seg i en enestående tempo, og det er stor etterspørsel etter fagfolk i feltet. Vancouver Career College s sosiale medier markedsføring diplom programmet gir studentene kunnskap, ferdigheter og verktøy for å drive effektive, vellykkede markedsføringskampanjer for bedrifter.

Studentene vil også lære å planlegge og gjennomføre kampanjer som en del av en virksomhets digitale markedsføringsstrategi. Programmet inkluderer opplæring i real-verden med en arbeidserfaring plassering i feltet før oppgradering.

[-]

Diplom I Multimedia Design

Alfa International College
Campus Heltidsstudier 2.5 - 3 år Åpen påmelding Malaysia Shah Alam

Multimedia Design blander flere mediekilder - som tekst, lyd, video, digitale bilder og webbaserte medier til en sammenhengende, interaktiv kommunikasjon. Programmet er effektivt da det engasjerer presentasjoner for å imponere publikum og kunder involvert i opplæring og utdanning, underholdning, markedsføring og reklame. [+]

Programoversikt

Multimedia Design blander flere mediekilder - som tekst, lyd, video, digitale bilder og webbaserte medier til en sammenhengende, interaktiv kommunikasjon.

Programmet er effektivt da det engasjerer presentasjoner for å imponere publikum og kunder involvert i opplæring og utdanning, underholdning, markedsføring og reklame.

Multimedia Designere har mange verktøy og ressurser for å visualisere og presentere sine ideer, men i hjertet av multimedia design er visuell kommunikasjon og evnen til å formidle en historie gjennom folks øyne.

ALFA Colleges multimedieutviklingsprogram er et strukturert program med ulike kursarbeid, inkludert digital illusjon, fotografi, webdesign, animasjon, videoredigering, visuelle effekter og mobilapputvikling, som legger grunnlaget for teknisk spesialisering og kreativ leting.... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Heltidsstudier 34 uker September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff

[+]

Kvalifikasjoner:

Emner studert inkluderer:

grafisk design illustrasjon

Opptakskrav:

Undervisning og vurdering:

Neste skritt:

UNIVERSITET Sysselsetting [-]

Diplom I Social Media Marketing

CDI College
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Vancouver Richmond Scarborough Winnipeg Burnaby Surrey + 4 fler

The Social Media Marketing diplom program på CDI College gir studentene en solid forståelse av markedsføring praksis innen sosiale medier. [+]

The Social Media Marketing diplom program på CDI College gir studentene en solid forståelse av markedsføring praksis innen sosiale medier.

I programmet lærer elevene å drive markedsføringskampanjer ved hjelp av sosiale medier, inkludert Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn og mer. Studentene vil også lære om fremvoksende trender i bransjen, digital strategi og planlegging, innholdsoppretting og oppsøking, og sosiale medier aggregering og lytteverktøy.

Hvis du ønsker å starte en ny karriere i en ny industri, er programmet Social Media Marketing for deg. Etter oppgradering vil studentene være klare til å begynne å jobbe i ulike digital markedsføring, digitale medier og sosiale medier markedsføringsroller... [-]


Advanced Diploma in Media

East London Advanced Technology Training ELATT
Campus Deltid 20 uker August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Som akkreditert senter kan vi også tilby ADOBE profesjonelle kvalifikasjoner.

Nivå 3

Du vil lære:

[-]

Diplom I Social Media Marketing

Shaw Academy
Nettstudie Deltid 4 uker Åpen påmelding Irland Ireland Online

Sosiale medier har blitt en av de dominerende kommunikasjonsformene i det digitale rommet, noe som drastisk endrer det tradisjonelle forholdet mellom en forbruker og en bedrift. [+]

Sosiale medier har blitt en av de dominerende kommunikasjonsformene i det digitale rommet, noe som drastisk endrer det tradisjonelle forholdet mellom en forbruker og en bedrift. Moderne fagfolk trenger å vite hvordan man kan utnytte disse viktige markedsføringskanaler for å øke sin virksomhet og beskytte sitt omdømme. Dette kurset gir et solid grunnlag for de som ønsker å bygge og beskytte deres merkevare i sosiale medier, så registrer deg i dag for å begynne å lære.

kursdetaljer

LESSON 1 - Bli kjent med sosiale medier

Hva er sosiale medier? Hva er grunnleggende? Hvordan påvirker dette hele virksomheten din? Du vil lære nøyaktig hvorfor bedriften din skal bruke Social Media Marketing som et verktøy for å nå flere kunder. Vi presenterer sosialt innhold og fordelene ved å bruke det for å nå flere tilhengere. Vi vil se på det grunnleggende om å identifisere publikum og målrette dem riktig slik at du kan utnytte den kunnskapen til å bygge et fellesskap av tilhenger på nettet, som kan bli omgjort til å kjøpe kunder.... [-]


Diplom I Sosiale Medier For Virksomheten

1 Training
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 30 timer August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Sosiale medier er så nyttige for virksomheten og kan brukes til markedsføring, kundeservice eller reklame. Enten du er en liten bedriftseier eller jobber med markedsføring, er det svært viktig å forstå hvordan du får mest mulig ut av sosiale medier. [+]

Innhold

Sosiale medier er så nyttige for virksomheten og kan brukes til markedsføring, kundeservice eller reklame. Enten du er en liten bedriftseier eller jobber med markedsføring, er det svært viktig å forstå hvordan du får mest mulig ut av sosiale medier. Dette diplomet fra 1 opplæring vil lære deg avanserte annonseringsstrategier og går gjennom alle de store sosiale medieplattformene i dybden. Lær hvordan du bruker analyser, betydningen av stemmekonsistens og forstå markedsanalyse.

Vårt læringsmateriale er tilgjengelig for studenter 24/7 hvor som helst i verden, så det er ekstremt praktisk. Disse intensive online kursene er åpne for alle, så lenge du har interesse for emnet! Vi tilbyr førsteklasses læring leds av IAP, slik at du kan være sikker på at materialet er høy kvalitet, nøyaktig og oppdatert.... [-]


Diplom Av Skjermen Og Media

Melbourne Polytechnic
Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Australia Melbourne

Bli en av morgendagens mediestakere på Melbourne Polytechnic. Meld i Diploma av Screen og Media og utvikle din produksjon ferdigheter, kreativitet, oppfinnsomhet og elastisitet som en internettfilmprodusent. [+]

Bli en av morgendagens mediestakere på Melbourne Polytechnic. Meld i Diploma av Screen og Media og utvikle din produksjon ferdigheter, kreativitet, oppfinnsomhet og elastisitet som en internettfilmprodusent.

Utvikle en folio og fremme din personlige merkevare i den digitale arbeidsplassen

Som en del av Diploma av Screen og Media kurset vil du skrive webisodes og mikroblogger, holde aktiv blogger, utvikle ressurser, utklippsbøker og arbeidsverktøy, for å hjelpe deg å definere dine arbeidsmetoder og merkevare. Du vil utvikle småbedrifter elastisitet og en kreativ allsidighet som vil være en utmerket ressurs for fremtiden freelance eller gründer arbeid.

I denne praksisen ledet kurset vil du bli engasjert i sykluser med rivende utvikling, produksjon og publisering av korte media fungerer. Det er en sterk vekt på å utforme animasjon og digitale effekter, lage digitale effekter og skyting materiale for skjerm produksjoner.... [-]


Diplom I Grafisk Og Multimedia Design

Sunway University
Campus Heltidsstudier 27 måneder January 2019 Malaysia Shah Alam

Studentene skal lære om ulike aspekter og teknikker for grafikk, inkludert design applikasjon til emballasje, bedriftsidentitet, publikasjonsdesign, miljøgrafikk, reklame design og digital grafikk. Utviklingen av grunnleggende ferdigheter gjennom tegning og prinsipper for design vil være hovedfokus for læring i år ett, med inkludering av typografi og datagrafikk. I løpet av året vil pensum bygges på kreative konseptuelle designløsninger i emballasje, publisering, bedriftsidentitet og andre områder. Det siste året inkluderer praksis i et ekte arbeidsmiljø innen reklamebyråer og designhus. [+]

Studentene skal lære om ulike aspekter og teknikker for grafikk, inkludert design applikasjon til emballasje, bedriftsidentitet, publikasjonsdesign, miljøgrafikk, reklame design og digital grafikk. Utviklingen av grunnleggende ferdigheter gjennom tegning og prinsipper for design vil være hovedfokus for læring i år ett, med inkludering av typografi og datagrafikk. I løpet av året vil pensum bygges på kreative konseptuelle designløsninger i emballasje, publisering, bedriftsidentitet og andre områder. Det siste året inkluderer praksis i et ekte arbeidsmiljø innen reklamebyråer og designhus.

inntak

Januar, mars

Varighet

2 år 3 måneder (heltid)

KarrieremuligheterKunst direktørGrafisk designerAnimatorWeb og Multimedia DesignerFotografFreelance DesignerReklame DesignerGame DesignerIllustratorVisual Effects SupervisormodulerPrinsipper for design (2D)Prinsipper for design (3D)TegningsstudierComputer Graphics 1Typografi 1Digital fotografiGrafisk design 1Computer Graphics 2Historie om grafisk designMultimedia Design 1Engelsk for kunstnere og designereTypografi 2Grafisk design 2Multimedia Design 2Introduksjon til emballasjeEmballasje DesignGrafisk design 3Multimedia Design 3UtskriftsteknologiIntro til Design Forslag SkrivinggrafiskPraktisk treningOpptakskravSPM / SPMV / O-nivå: bestå med minimum 3 studiepoeng (inkludert et pass i kunst / teknisk tegning / portefølje)UEC: bestå med minimum 3 karakter Bs (inkludert et pass i Art / Teknisk tegning / Portefølje)Andre kvalifikasjoner: Andre kvalifikasjoner vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle [-]

Diplom I Sosiale Medier Markedsføring

Spring College International
Campus Heltidsstudier 9 måneder August 2018 Singapore

Dette kurset tar sikte på å utstyre elevene med kunnskap og ferdigheter til å bli mer sosiale medier dyktig og dermed i stand til å gjennomføre den aktuelle sosiale medier praksis innenfor sin organisasjon gjennom implementering av bedriftens sosiale medier markedsføringsstrategier. [+]

Dette kurset tar sikte på å utstyre elevene med kunnskap og ferdigheter til å bli mer sosiale medier dyktig og dermed i stand til å gjennomføre den aktuelle sosiale medier praksis innenfor sin organisasjon gjennom implementering av bedriftens sosiale medier markedsføringsstrategier. Det gir studentene en klar forståelse av sosiale medier og sine røtter, planlegging og utsettings sosiale mediekampanjer, utvalg av tilgjengelige verktøy og kunnskap til å gjennomføre viktige sosiale medier strategier for virksomheten.

Gjennom case-studier og engasjerende aktiviteter, skal studentene lære å skape et sosialt medieplan tilpasset spesifikke organisasjonens behov og mål ved hjelp av sosiale medieplattformer for å nå til sin målgruppe. Nyutdannede av Diploma i Social Media Marketing selvfølgelig kan gå videre til Advanced Diploma i Social Media Marketing kurs.... [-]


Spesialist Diplom I Sosiale Medier Markedsføring

Genetic Computer School
Campus Heltidsstudier Deltid 6 måneder August 2018 Singapore

På grunn av økende populariteten til web og sosiale medier, mange bedrifter nå fokusere på digital markedsføring for å øke merkekjennskap, engasjerende kunder for å øke kundelojalitet, skape nye forretningsmuligheter og gi støtte gjennom bruk av digitale medier. [+]

Kurset Introduksjon

På grunn av økende populariteten til web og sosiale medier, mange bedrifter nå fokusere på digital markedsføring for å øke merkekjennskap, engasjerende kunder for å øke kundelojalitet, skape nye forretningsmuligheter og gi støtte gjennom bruk av digitale medier. Men, de fleste av virksomhetene står overfor vanskeligheter med å finne en ansatt som er godt trent i markedsføring med sterk kunnskap og ferdigheter i bruk av programvare og systemer på profesjonelt nivå. Dette kurset er utformet for å utstyre kandidat med kunnskap og ferdigheter i kreativ design og online markedsføring.

Læringsutbytte

På slutten av kurset, må studentene kunne... [-]