Diplomkandidat i Media

Topp universiteter 32 Diplomkandidat programmer i Media 2018

Media

Et diplom er en grad gitt etter fullført et bestemt studium. Avhengig av hvilket land du mottar et diplom i det kan referere til et nivå av akademisk award. Studenter ofte forfølge et diplom etter å ha fått en annen grad, eller mens pursing en ekstra grad.

Hva er et diplom i media? Dette diplomet fokuserer på ferdigheter som trengs for å gjøre det bra i mediefeltet. Studentene lærer om hvordan du kobler tradisjonelle disipliner og teknologiske bidrag. Kursene fokuserer på kreativitet, lære om nye teknologier, programmering og metodikk. Studentene selv lære å bedre seg spesielt for markedet. Studenter som tar disse kursene blitt godt trent i å utvikle produkter som har høy teknologisk innhold, er støttet av multi-plattformer og kan interaktivt brukes.

Fordelene med denne type grad er at studentene blir kunnskapsrik i mediebransjen.De lærer ferdighetene som trengs for å lage nyttige og brukbare produkter. Kurset er ment å utdanne høyt kompetente fagfolk, og det er hva det gjør.

Kostnaden for en diplom i media er avhengig av hvilket land den skolen du ønsker er i. Kostnaden kan også variere avhengig av om du tar klasser på campus eller online.

En student som får dette diplomet kan finne en spennende karriere i mange media relaterte felt. De kunne være vellykket som en multimedia designer, utvikler, interaktiv video designer eller en designer av applikasjoner for mobile enheter. Studentene også bli eksperter på interaktive visuelle installasjoner, video gaming og kryss media. Hvis du ønsker å ha en vellykket karriere i mediebransjen, kan dette bare være vitnemålet at du må legge til din CV.

Når du har bestemt om dette er en grad du ønsker å forfølge, er alt du trenger å gjøre forskning skolene du er interessert i.Du kan gjøre det ved først å finne skoler som tilbyr kursene du trenger. Da har du rett og slett nødt til å søke. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Doktorgrad I Innholdsskaping

Collarts - Study Music, Arts & Entertainment Courses With Collarts
Campus Heltidsstudier January 2018 Australia South Melbourne Fitzroy Melbourne + 1 fler

Diplom of Arts (Content Creation) er perfekt for studenter som ønsker å lære mer om innholdsskaping og legge grunnlaget for en karriere som innholdsskaper eller designer i kreative næringer. [+]

Hvis du drømmer om en karriere som Interactive Media Manager, Social Media Manager, Videographer, Online Publisher, Media Producer, Content Marketer eller Digital Project Manager, er dette kurset for deg.

Du vil bli undervist og veiledet av eksperter fra industrien som for øyeblikket jobber som innholdsproducenter, online mediaprodusenter, medieprosjektledere og digitale ledere. Du vil gjennomføre grunnleggende enheter innen webdesign, videografi, grafisk design, fotografi og copywriting, sammen med emner i merkevarestrategi og brukeropplevelse. Studentene skal arbeide med ekte klienter i et studiemiljø for å utvikle bransjelasjoner og egen arbeidsportefølje.

Studentene skal uteksaminere med en godt avrundet forståelse av innholdsskapende og markedsføringsindustrien i Australia og i utlandet.... [-]


Eksamensbevis For Reklame Og Media

Macleay College
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år February 2018 Australia Sydney Melbourne + 2 fler

Vårt Diplom for Reklame og Media er et praktisk kurs for de som ønsker å gå inn i en vellykket karriere i reklameindustrien. Dette grunnkurset gir en oversikt over kjernevitenskapene som forventes av reklame- og medieindustrien. [+]

Vårt Diplom for Reklame og Media er et praktisk kurs for de som ønsker å gå inn i en vellykket karriere i reklameindustrien. Dette grunnkurset gir en oversikt over kjernevitenskapene som forventes av reklame- og medieindustrien. Det tilbyr også studenter som tidligere har studert markedsføring, grafisk design, psykologi eller skrive en mulighet til å spesialisere sine ferdigheter og lansere sin annonsering karriere.

Dette kurset dekker alle aspekter av moderne reklame på tre hovedområder: kreativ problemløsing og digital produksjon, kontoadministrasjon og medieplanlegging, markedsundersøkelser og markedsføring.

Du lærer hvordan reklamebyråer og andre tilknyttede kreative virksomheter er strukturert og kjørt. Du vil få prosjektbasert erfaring i den kreative prosessen, krav til produksjon for print, kringkasting og sosiale medier, og i markedsføring og media. For å runde av studiene dine vil også bli gitt relevant kunnskap om økonomiske, juridiske og etiske problemstillinger som er relevante for næringen.... [-]


Diploma in Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Surrey

Vancouver Career College's Social Media Marketing diploma program provides students with the knowledge, skills, and tools to run effective, successful marketing campaigns for businesses. [+]

Social media marketing is evolving at an unprecedented pace, and there’s huge demand for professionals in the field. Vancouver Career College's Social Media Marketing diploma program provides students with the knowledge, skills, and tools to run effective, successful marketing campaigns for businesses.

Students will also learn to plan and execute campaigns as part of a business’s digital marketing strategy. The program includes real-world training with a work experience placement in the field before graduation.

[-]

Diploma in Social Media Marketing

CDI College
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Burnaby

The Social Media Marketing diploma program at CDI College provides students with a solid understanding of marketing practices in the field of social media. [+]

The Social Media Marketing diploma program at CDI College provides students with a solid understanding of marketing practices in the field of social media.

In the program, students learn how to run marketing campaigns using social media platforms, including Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, and more.

Students will also learn about emerging trends in the industry, digital strategy and planning, content creation and outreach, and social media aggregation and monitoring tools. If you're looking to start a new career in an emerging industry, the Social Media Marketing program is for you.

[-]

Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Heltidsstudier 34 uker September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cardiff

[+]

Kvalifikasjoner:

Emner studert inkluderer:

grafisk design illustrasjon

Opptakskrav:

Undervisning og vurdering:

Neste skritt:

UNIVERSITET Sysselsetting [-]

Diplom I Multimedia Design

Alfa International College
Campus Heltidsstudier 2.5 - 3 år Åpen påmelding Malaysia Selangor

Multimedia Design blander flere mediekilder - som tekst, lyd, video, digitale bilder og webbaserte medier til en sammenhengende, interaktiv kommunikasjon. Programmet er effektivt da det engasjerer presentasjoner for å imponere publikum og kunder involvert i opplæring og utdanning, underholdning, markedsføring og reklame. [+]

Programoversikt

Multimedia Design blander flere mediekilder - som tekst, lyd, video, digitale bilder og webbaserte medier til en sammenhengende, interaktiv kommunikasjon.

Programmet er effektivt da det engasjerer presentasjoner for å imponere publikum og kunder involvert i opplæring og utdanning, underholdning, markedsføring og reklame.

Multimedia Designere har mange verktøy og ressurser for å visualisere og presentere sine ideer, men i hjertet av multimedia design er visuell kommunikasjon og evnen til å formidle en historie gjennom folks øyne.

ALFA Colleges multimedieutviklingsprogram er et strukturert program med ulike kursarbeid, inkludert digital illusjon, fotografi, webdesign, animasjon, videoredigering, visuelle effekter og mobilapputvikling, som legger grunnlaget for teknisk spesialisering og kreativ leting.... [-]


Dobbelt Diplom I Grafisk Design Og Multimedia

First Media Design School
Campus Heltidsstudier Deltid 24 måneder January 2018 Singapore

Studentene skal være kryss-utdannet i både trykte og digitale grensesnitt, få en bred bred kunnskap og ferdigheter på en rekke design kommunikasjon disipliner, inkludert reklame, merkevarebygging, visuell identitet, emballasje. [+]

dobbelt diplom i grafisk design og multimedia

Studentene skal være kryss-utdannet i både trykte og digitale grensesnitt, få en bred bred kunnskap og ferdigheter på en rekke design kommunikasjon disipliner, inkludert reklame, merkevarebygging, visuell identitet, emballasje. Bortsett fra det, vil studentene få den nødvendige kompetanse til å lage 2D og 3D-animasjon for ulike multimedia plattformer, inkludert internett, TV og film.

Kursdetaljer

Kurs Varighet: 24 måneder

Inntak: Januar, april, juli, oktober

Modes of Study: Heltid / deltid

inntakskrav Minimum 16 år og oppover Minimum 2 GCE O-nivå eller 3 N-nivå studiepoeng med et pass på engelsk, eller ITE / Høyere NITEC beviseiere med minimum 2,5 GPA Fullført videregående skole / Senior High School / Grade 12 Alle søkere vil bli utsatt for en visuell egnethetsprøve etterfulgt av en intervjurunde med FMDS akademiske hoder før offisiell aksept inn i programmet Pass på engelsk Søkere kan være kvalifisert for fritak av utvalgte enheter hvis de har tidligere arbeidserfaring og / eller kvalifikasjoner i kunst, design eller relaterte næringer Course Outline ... [-]

Diplom I Massekommunikasjon

InHouse Multimedia College
Campus Heltidsstudier January 2018 Malaysia Kuala Lumpur

Dette programmet produserer mediefagfolk for det 21. århundre. In-House Multimedia College bruker den beste og oppdaterte undersøkelsen for å gjennomføre våre Diplom-kurs. Medietrender og virkningen av massekommunikasjon på samfunnet er innebygd i pensum, og undersøker hvordan medier forvandler sosial og næringsliv. [+]

Oversikt

Dette programmet produserer mediefagfolk for det 21. århundre. In-House Multimedia College bruker den beste og oppdaterte undersøkelsen for å gjennomføre våre Diplom-kurs. Medietrender og virkningen av massekommunikasjon på samfunnet er innebygd i pensum, og undersøker hvordan medier forvandler sosial og næringsliv.

Diploma i massekommunikasjon vil gi studentene praktisk og kritisk forståelse av de viktigste utviklingene innen massekommunikasjon, globale medier, ny media og teknologi, publikumsforskning, produksjonsteknikker og rapportering og annonsering.

Studentene vil også utforske praktiske teknikker for musikkskriving og journalistikk, merkevarebygging, global markedsføring og den kultive effekten av kjendis.... [-]


Foundation Diploma in Art and Design or Media Level 3/Level 4 UAL (University of the Arts London)

Westminster Kingsway College
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset er utviklet for å utvikle kreativitet, praktiske ferdigheter og selvstendighet innen kunst, design eller media. Det er et intensivt studieprogram for de over 19 som ønsker å utvide sine ferdigheter og utvikle en portefølje som forberedelse til arbeid eller høyere utdanning. [+]

Dette kurset er utviklet for å utvikle kreativitet, praktiske ferdigheter og selvstendighet innen kunst, design eller media. Det er et intensivt studieprogram for de over 19 som ønsker å utvide sine ferdigheter og utvikle en portefølje som forberedelse til arbeid eller høyere utdanning.

Studentene skal utvikle en omfattende portefølje av arbeid i et bredt spekter av kunst eller medier. Kurset er delt inn i tre faser; Exploratory, Pathway og Confirmatory stadier og kulminerer i et personlig prosjekt. I hele studiet er det også fokus på å forberede deg på en karriere i bransjen.

[-]

Spesialist Diplom I Sosiale Medier Markedsføring

Genetic Computer School
Campus Heltidsstudier Deltid 6 måneder August 2018 Singapore

På grunn av økende populariteten til web og sosiale medier, mange bedrifter nå fokusere på digital markedsføring for å øke merkekjennskap, engasjerende kunder for å øke kundelojalitet, skape nye forretningsmuligheter og gi støtte gjennom bruk av digitale medier. [+]

Kurset Introduksjon

På grunn av økende populariteten til web og sosiale medier, mange bedrifter nå fokusere på digital markedsføring for å øke merkekjennskap, engasjerende kunder for å øke kundelojalitet, skape nye forretningsmuligheter og gi støtte gjennom bruk av digitale medier. Men, de fleste av virksomhetene står overfor vanskeligheter med å finne en ansatt som er godt trent i markedsføring med sterk kunnskap og ferdigheter i bruk av programvare og systemer på profesjonelt nivå. Dette kurset er utformet for å utstyre kandidat med kunnskap og ferdigheter i kreativ design og online markedsføring.

Læringsutbytte

På slutten av kurset, må studentene kunne... [-]


Diplom I Sosiale Medier Markedsføring

Spring College International
Campus Heltidsstudier 9 måneder August 2018 Singapore

Dette kurset tar sikte på å utstyre elevene med kunnskap og ferdigheter til å bli mer sosiale medier dyktig og dermed i stand til å gjennomføre den aktuelle sosiale medier praksis innenfor sin organisasjon gjennom implementering av bedriftens sosiale medier markedsføringsstrategier. [+]

Dette kurset tar sikte på å utstyre elevene med kunnskap og ferdigheter til å bli mer sosiale medier dyktig og dermed i stand til å gjennomføre den aktuelle sosiale medier praksis innenfor sin organisasjon gjennom implementering av bedriftens sosiale medier markedsføringsstrategier. Det gir studentene en klar forståelse av sosiale medier og sine røtter, planlegging og utsettings sosiale mediekampanjer, utvalg av tilgjengelige verktøy og kunnskap til å gjennomføre viktige sosiale medier strategier for virksomheten.

Gjennom case-studier og engasjerende aktiviteter, skal studentene lære å skape et sosialt medieplan tilpasset spesifikke organisasjonens behov og mål ved hjelp av sosiale medieplattformer for å nå til sin målgruppe. Nyutdannede av Diploma i Social Media Marketing selvfølgelig kan gå videre til Advanced Diploma i Social Media Marketing kurs.... [-]


Diplom I Informasjonsteknologi (digitale Medier)

College MDIS Malaysia
Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Dette kurset fokuserer på digitale medier i slike områder som grafikk redigering, TV til Creative Media og Digital Multimedia. Nyutdannede vil også være i stand til å støtte IKT applikasjonsutvikling behovene til bedrifter. Studentene er også forberedt for faglig utvikling, for å forbedre de karrierer dersom de ønsker å forfølge forhånd ferdigheter og kunnskap. [+]

Studieplanen

Dette kurset fokuserer på digitale medier i slike områder som grafikk redigering, TV til Creative Media og Digital Multimedia. Nyutdannede vil også være i stand til å støtte IKT applikasjonsutvikling behovene til bedrifter. Studentene er også forberedt for faglig utvikling, for å forbedre de karrierer dersom de ønsker å forfølge forhånd ferdigheter og kunnskap.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år.

Kursinnhold

År 1

01 kommunikasjonsevner 02 Prinsipper for informasjonsteknologi 03 Matematikk for Computing 04 Malaysia Studier 05 Forretnings Dyktighet og læring 06 Bahasa Kebangsaan 07 Operativsystemet 08 Programmering Prinsipper 09 islamsk / Moralske Studies 10 PC Feilsøking ... [-]

Diploma in Social Media Marketing and Co-op

Canadian College
Campus Heltidsstudier 8 semestre September 2018 Canada Vancouver

[+]

Som studenter tilbake til hjemlandet, er kombinasjonen av en vestlig kanadisk Diploma og Co-op ikke bare et konkurransefortrinn, men også lar studentene mulighet til å forstå og oppleve de kulturelle og forretningsmessige nyanser som bare kan hente på en langvarig hender on erfaring. Dette programmet ble designet for å gi studentene effektive ledelse arbeider ferdigheter som er nødvendig for det 21. århundre arbeidsplassen.

Karrieremuligheter [-]

Diplom Av Skjermen Og Media

Melbourne Polytechnic
Campus Heltidsstudier 1 år February 2018 Australia Melbourne

Bli en av morgendagens mediestakere på Melbourne Polytechnic. Meld i Diploma av Screen og Media og utvikle din produksjon ferdigheter, kreativitet, oppfinnsomhet og elastisitet som en internettfilmprodusent. [+]

Bli en av morgendagens mediestakere på Melbourne Polytechnic. Meld i Diploma av Screen og Media og utvikle din produksjon ferdigheter, kreativitet, oppfinnsomhet og elastisitet som en internettfilmprodusent.

Utvikle en folio og fremme din personlige merkevare i den digitale arbeidsplassen

Som en del av Diploma av Screen og Media kurset vil du skrive webisodes og mikroblogger, holde aktiv blogger, utvikle ressurser, utklippsbøker og arbeidsverktøy, for å hjelpe deg å definere dine arbeidsmetoder og merkevare. Du vil utvikle småbedrifter elastisitet og en kreativ allsidighet som vil være en utmerket ressurs for fremtiden freelance eller gründer arbeid.

I denne praksisen ledet kurset vil du bli engasjert i sykluser med rivende utvikling, produksjon og publisering av korte media fungerer. Det er en sterk vekt på å utforme animasjon og digitale effekter, lage digitale effekter og skyting materiale for skjerm produksjoner.... [-]


Diplom Av Digitale Medieteknologier

TAFE Western Australia
Campus Heltidsstudier 2 semestre January 2018 Australia Geraldton Perth + 1 fler

Dette kurset gir deg praktiske ferdigheter og kunnskaper i design, utvikling og raffinering av digital medieteknologi som en uavhengig IKT-spesialist eller som en del av et lag. [+]

Dette kurset gir deg praktiske ferdigheter og kunnskaper i design, utvikling og raffinering av digital medieteknologi som en uavhengig IKT-spesialist eller som en del av et lag. Det gir muligheten til å jobbe i nye og fremvoksende digitale medieteknologiområder, inkludert online, og interaktiv design og utvikling. Du vil også lære å jobbe med verktøy og utstyr, for eksempel programvare, Web 2-verktøy, teknologier og mobile enheter.

[-]