Diplomkandidat i Media

Topp universiteter 33 Diplomkandidat programmer i Media 2018

Media

Et diplom er en grad gitt etter fullført et bestemt studium. Avhengig av hvilket land du mottar et diplom i det kan referere til et nivå av akademisk award. Studenter ofte forfølge et diplom etter å ha fått en annen grad, eller mens pursing en ekstra grad.

Hva er et diplom i media? Dette diplomet fokuserer på ferdigheter som trengs for å gjøre det bra i mediefeltet. Studentene lærer om hvordan du kobler tradisjonelle disipliner og teknologiske bidrag. Kursene fokuserer på kreativitet, lære om nye teknologier, programmering og metodikk. Studentene selv lære å bedre seg spesielt for markedet. Studenter som tar disse kursene blitt godt trent i å utvikle produkter som har høy teknologisk innhold, er støttet av multi-plattformer og kan interaktivt brukes.

Fordelene med denne type grad er at studentene blir kunnskapsrik i mediebransjen.De lærer ferdighetene som trengs for å lage nyttige og brukbare produkter. Kurset er ment å utdanne høyt kompetente fagfolk, og det er hva det gjør.

Kostnaden for en diplom i media er avhengig av hvilket land den skolen du ønsker er i. Kostnaden kan også variere avhengig av om du tar klasser på campus eller online.

En student som får dette diplomet kan finne en spennende karriere i mange media relaterte felt. De kunne være vellykket som en multimedia designer, utvikler, interaktiv video designer eller en designer av applikasjoner for mobile enheter. Studentene også bli eksperter på interaktive visuelle installasjoner, video gaming og kryss media. Hvis du ønsker å ha en vellykket karriere i mediebransjen, kan dette bare være vitnemålet at du må legge til din CV.

Når du har bestemt om dette er en grad du ønsker å forfølge, er alt du trenger å gjøre forskning skolene du er interessert i.Du kan gjøre det ved først å finne skoler som tilbyr kursene du trenger. Da har du rett og slett nødt til å søke. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Avansert Diplom I Social Media Marketing - CPD

John Academy
Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Finn ut hvordan du blir ekspert på markedsføring og læring om markedsføring av sosiale medier som vil hjelpe deg med din karriereutvikling. Social Media Marketing er et svært effektivt markedsføringssted som alle bruker det. Gjennom dette kurset vil du lære avanserte ferdigheter, kunnskap og informasjon om sosial media markedsføring og forstå verdien av sosiale medier buzz og hva det kan gjøre for deg. Finn ut hvordan du bruker søkemotoroptimalisering og vet om markedsføring på populære sosiale medier, Twitter og Pinterest. Lær de beste markedsføringskompetanseene for å bli en effektiv sosial media ekspert markedsfører og hjelpe virksomheten din lykkes. [+]

Diplomkandidat programmer i Media. Hvem er kurset for?Ansatte i næringslivet og andre forretningsmenn som ønsker å lære å bli lønnsomme gjennom Social Media MarketingFolk som har interesse for Social Media Marketing, og hvordan man effektivt kommuniserer og forsøker å fremme sine potensielle kunder.Oppføringskrav:Dette kurset er tilgjengelig for alle lærere, med all faglig bakgrunn.Elevene skal være 16 år eller eldre for å utføre kvalifikasjonen.God forståelse av engelskspråk, numeracy og IKT er nødvendig for å delta på dette kurset.Evaluering:På slutten av kurset vil du bli bedt om å sitte en online multiple choice-test. Din test vil bli vurdert automatisk og umiddelbart, slik at du umiddelbart vet om du har lykkes.Før du sitter til eksamen, får du muligheten til å teste ferdighetene dine med en mock-eksamen.sertifisering:Etter at du har bestått testen, vil du kunne få et akkreditert sertifikat for prestasjon. Du kan imidlertid også få et kursfylt sertifikat etter gjennomføring av kurset uten å sitte for testen. Sertifikater kan fås enten i hard copy på bekostning av £ 39 eller i PDF-format til kostnaden for £ 24.PDF-sertifikatets tilbakekomsttid er 24 timer, og for hardcopy-sertifikatet er det 3-9 virkedager.Hvorfor velge oss?Rimelig, engasjerendeOpplæringsvideoer / materialer fra bransjens ledende eksperter;Studere i en brukervennlig, avansert online læringsplattform;Effektive eksamenssystemer for vurdering og øyeblikkelig resultat;StorbritanniaTilgang til kursinnhold på mobil, nettbrett eller skrivebord fra hvor som helst når som helstFordelen med å søke om NUS Extra rabattkort;24/7 studentstøtte via e-post.Karrierevei:... [-]

Diplom I Sosiale Medier Og Webmarkedsføring

CDI College
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Calgary Edmonton

Online markedsføring [+]

Online markedsføring

Områder som omfattes av programmet inkluderer digital markedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM), effektiv business writing, innholdsoppretting og oppsøking, og en grundig utdanning i sosiale medier overvåkings- og aggregeringsverktøy.

I tillegg skal studentene delta i en praksis, hvor de får muligheten til å teste sine nye ferdigheter på arbeidsplassen før oppgradering.

[-]

Diplom I Sosiale Medier Og Webmarkedsføring

Reeves College
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Calgary Edmonton

Online og sosial media markedsføring utvikler seg i en hidtil uset tempo, og mange bedrifter er fortsatt i ferd med å takle hvordan man maksimerer sosiale medier og online markedsføring for å vise konkrete resultater. [+]

Online og sosial media markedsføring utvikler seg i en hidtil uset tempo, og mange bedrifter er fortsatt i ferd med å takle hvordan man maksimerer sosiale medier og online markedsføring for å vise konkrete resultater.

Reeves College 's Online Marketing

Studentene vil også lære om sosiale medier praksis som har kommet ut av eksponentiell vekst av sosiale medier nettverk som Facebook, Twitter, Snapchat og Instagram. Programmet inkluderer ekte verdenstrening med en arbeidserfaring plassering i feltet før oppgradering.

[-]

Diplom Kurs Expert: Lage Multimedieinnhold Og Nettverkslæringssystemer

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 40 timer July 2018 Spania Madrid + 1 fler

For lærere i grunnskolen, videregående utdanning, opplæring og offisielle språkskoler som ønsker å utvikle sin undervisning digital kompetanse. Noen steder er reservert for fremtidige lærere. [+]

The University Research Institute José Ortega y Gasset kaller flere treningsprogrammer for lærere, to mestere i sine egne kvalifikasjoner og ulike kurs for lærere i spansk, i samarbeid med Cervantes Institute og departementet for utdanning, kultur og idrett for året akademisk 2018-2019.

Lærere som deltar i troppen kurs sammen med Cervantes Instituttet vil motta et sertifikat for deltakelse, utstedt av Instituto Cervantes og Jose Ortega y Gasset-Gregorio Maranon Foundation. I seksjon viet til hvert av programmene kan kontrolleres for godkjenning eller sertifisering som tilsvarer hver kurs.

I de fleste tilfeller er kursene arrangeres i løpet av juli måned, for å lette deltakelse av lærere.... [-]


Diplom I Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Surrey

Vancouver Career College s sosiale medier markedsføring diplom programmet gir studentene kunnskap, ferdigheter og verktøy for å drive effektive, vellykkede markedsføringskampanjer for bedrifter. [+]

Social media markedsføring utvikler seg i en enestående tempo, og det er stor etterspørsel etter fagfolk i feltet. Vancouver Career College s sosiale medier markedsføring diplom programmet gir studentene kunnskap, ferdigheter og verktøy for å drive effektive, vellykkede markedsføringskampanjer for bedrifter.

Studentene vil også lære å planlegge og gjennomføre kampanjer som en del av en virksomhets digitale markedsføringsstrategi. Programmet inkluderer opplæring i real-verden med en arbeidserfaring plassering i feltet før oppgradering.

[-]

Diplom I Digital Kommunikasjon Og Sosiale Medier

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Heltidsstudier Deltid 96 timer March 2019 Mexico Mexico City Mexico State Puebla Santa Fe Queretaro Oaxaca + 6 fler

Kjenne den teoretiske rammeverket av interaktiv kommunikasjon på Internett; samt teknikker og beste praksis i bransjen; slik at i slutten deltakeren er i stand til å utvikle og evaluere effektive digitale strategier. [+]

Varighet 96 timer

Overordnet målsetting:

Kjenne den teoretiske rammeverket av interaktiv kommunikasjon på Internett; samt teknikker og beste praksis i bransjen; slik at i slutten deltakeren er i stand til å utvikle og evaluere effektive digitale strategier.

nytte:

Deltakeren vil være i stand til å designe, utvikle og implementere en plan avansert digital kommunikasjon. Gjennomføringen av slike planer av eksterne konsulenter innebærer en investering på opp til $ 600,000.00 avhengig av størrelsen på selskapet.

Rettet mot:Nyutdannede i forskningsformidling, markedsføring, reklame, PR, administrasjon.For selskaper som er interessert i å ha en offisiell tilstedeværelse og profesjonelt bilde på Internett, enten for salg, markedsføring, konkurransen differensiert, økt markeds.forutsetning:Søkeren må ha kunnskap og dataferdigheter og på å håndtere internett.Har lavere grader og yrkeserfaring på minst ett år.Å ha eget team for økter, helst laptop.innhold:... [-]

Diplom I Multimedia Design

Alfa International College
Campus Heltidsstudier 2.5 - 3 år Åpen påmelding Malaysia Selangor

Multimedia Design blander flere mediekilder - som tekst, lyd, video, digitale bilder og webbaserte medier til en sammenhengende, interaktiv kommunikasjon. Programmet er effektivt da det engasjerer presentasjoner for å imponere publikum og kunder involvert i opplæring og utdanning, underholdning, markedsføring og reklame. [+]

Programoversikt

Multimedia Design blander flere mediekilder - som tekst, lyd, video, digitale bilder og webbaserte medier til en sammenhengende, interaktiv kommunikasjon.

Programmet er effektivt da det engasjerer presentasjoner for å imponere publikum og kunder involvert i opplæring og utdanning, underholdning, markedsføring og reklame.

Multimedia Designere har mange verktøy og ressurser for å visualisere og presentere sine ideer, men i hjertet av multimedia design er visuell kommunikasjon og evnen til å formidle en historie gjennom folks øyne.

ALFA Colleges multimedieutviklingsprogram er et strukturert program med ulike kursarbeid, inkludert digital illusjon, fotografi, webdesign, animasjon, videoredigering, visuelle effekter og mobilapputvikling, som legger grunnlaget for teknisk spesialisering og kreativ leting.... [-]


Diplom I Massekommunikasjon

InHouse Multimedia College
Campus Heltidsstudier January 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Dette programmet produserer mediefagfolk for det 21. århundre. In-House Multimedia College bruker den beste og oppdaterte undersøkelsen for å gjennomføre våre Diplom-kurs. Medietrender og virkningen av massekommunikasjon på samfunnet er innebygd i pensum, og undersøker hvordan medier forvandler sosial og næringsliv. [+]

Oversikt

Dette programmet produserer mediefagfolk for det 21. århundre. In-House Multimedia College bruker den beste og oppdaterte undersøkelsen for å gjennomføre våre Diplom-kurs. Medietrender og virkningen av massekommunikasjon på samfunnet er innebygd i pensum, og undersøker hvordan medier forvandler sosial og næringsliv.

Diploma i massekommunikasjon vil gi studentene praktisk og kritisk forståelse av de viktigste utviklingene innen massekommunikasjon, globale medier, ny media og teknologi, publikumsforskning, produksjonsteknikker og rapportering og annonsering.

Studentene vil også utforske praktiske teknikker for musikkskriving og journalistikk, merkevarebygging, global markedsføring og den kultive effekten av kjendis.... [-]


Foundation Diploma in Art and Design or Media Level 3/Level 4 UAL (University of the Arts London)

Westminster Kingsway College
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset er utviklet for å utvikle kreativitet, praktiske ferdigheter og selvstendighet innen kunst, design eller media. Det er et intensivt studieprogram for de over 19 som ønsker å utvide sine ferdigheter og utvikle en portefølje som forberedelse til arbeid eller høyere utdanning. [+]

Dette kurset er utviklet for å utvikle kreativitet, praktiske ferdigheter og selvstendighet innen kunst, design eller media. Det er et intensivt studieprogram for de over 19 som ønsker å utvide sine ferdigheter og utvikle en portefølje som forberedelse til arbeid eller høyere utdanning.

Studentene skal utvikle en omfattende portefølje av arbeid i et bredt spekter av kunst eller medier. Kurset er delt inn i tre faser; Exploratory, Pathway og Confirmatory stadier og kulminerer i et personlig prosjekt. I hele studiet er det også fokus på å forberede deg på en karriere i bransjen.

[-]

Diplom I Digitale Og Sosiale Medier Markedsføring

Asturias Corporación Universitaria
Nettstudie Deltid 120 timer January 2019 Spania Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Web 2.0 har endret alt fra måten vi kommuniserer til måten å selge et produkt. Rollen som brukeren er ikke lenger statiske til å bli den sentrale strategien av merker og selskaper. Ikke lenger tjener bare for å ha et godt produkt eller en tjeneste. Man må vite hvordan man skal fremme det, snakk med vårt publikum og har en fullkommen kunnskap om miljøet og dets verktøy 2.0. ,,, [+]

Diplom i digital markedsføring og sosiale medier

Web 2.0 har endret alt fra måten vi kommuniserer til måten å selge et produkt. Rollen som brukeren er ikke lenger statiske til å bli den sentrale strategien av merker og selskaper. Ikke lenger tjener bare for å ha et godt produkt eller en tjeneste. Man må vite hvordan man skal fremme det, snakk med vårt publikum og ha en fullkommen kunnskap om miljøet og dets verktøy 2.0.

The Graduate Online Marketing Expert og sosiale medier vil lære deg å administrere din tilstedeværelse på sosiale nettverk, få et godt omdømme, lære å posisjonere vårt nettsted i søkemotorer og identifisere forretningsmuligheter vi kan tilby mobiloperatører; alt dette vil hjelpe vår bedrift skiller seg ut fra mengden og bli en vellykket bedrift. Jo mer vi vet miljøet vi opererer i, deres prestasjoner og hvordan du kan dra nytte av deres verktøy få bedre resultater. Vi må ikke snu ryggen til dette nye 2,0 miljø der dialog, samhandling og samarbeidslæring er viktige elementer for å holde deg oppdatert i et raskt skiftende som den digitale verden.... [-]


Diplom Av Sosiale Medier Markedsføring

Open Colleges
Nettstudie Heltidsstudier 24 måneder January 2019 Australia Australia Online

Designet for å ta deg fra nybegynner til ekspert, dette kurset har blitt opprettet i samråd med en rekke Forbes' oppført Topp 50 globale sosiale medier eksperter, slik at du kan være trygg på at du får det aller nyeste, førsteklasses bransjekunnskap og kompetanse . [+]

Diploma of Social Media Marketing

Starte din karriere i det dynamiske og spennende landskap med sosiale medier markedsføring med akkreditert Diploma of Social Media Marketing.

Innhold

Designet for å ta deg fra nybegynner til ekspert, dette kurset har blitt opprettet i samråd med en rekke Forbes' oppført Topp 50 globale sosiale medier eksperter, slik at du kan være trygg på at du får det aller nyeste, førsteklasses bransjekunnskap og kompetanse .

Ideell for folk med en lidenskap for alle ting sosiale medier, har denne akkreditert Diploma ingen forutsetninger, noe som betyr at du kan sparke av dine studier med litt markedsføring, eller ingen i det hele tatt.... [-]


Creative Media Production BTEC Utvidet Diplom Nivå 3

South and City College Birmingham
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham

Creative Media Production BTEC Level 3 Extended Diploma er et morsomt, men utfordrende kurs, ideelt hvis du søker en karriere i media eller progression i høyere utdanning. [+]

Sammendrag

Creative Media Production BTEC Level 3 Extended Diploma er et morsomt, men utfordrende kurs, ideelt hvis du søker en karriere i media eller progression i høyere utdanning.

Beskrivelse

Emnet gir deg mulighet til å utforske et bredt spekter av mediefag og å få teoretisk og praktisk kunnskap om begreper og prosesser involvert i å lage medieprodukter. Du vil oppleve å jobbe i områder som radio produksjon, fotografering, fjernsyn og video produksjon. Du vil også lære og utvikle et bredt spekter av medievitenskaper og forståelse av produksjonsprosessene involvert i medieproduktene du vil opprette. Mediekonsepter, publikumsforskning og industriundersøkelse støtter de praktiske områdene av kurset, som gjør det mulig å lage realistiske medieprodukter som radioannonser, musikkdokumentar... [-]


Diplom I Sosiale Medier Markedsføring

Spring College International
Campus Heltidsstudier 9 måneder August 2018 Singapore

Dette kurset tar sikte på å utstyre elevene med kunnskap og ferdigheter til å bli mer sosiale medier dyktig og dermed i stand til å gjennomføre den aktuelle sosiale medier praksis innenfor sin organisasjon gjennom implementering av bedriftens sosiale medier markedsføringsstrategier. [+]

Dette kurset tar sikte på å utstyre elevene med kunnskap og ferdigheter til å bli mer sosiale medier dyktig og dermed i stand til å gjennomføre den aktuelle sosiale medier praksis innenfor sin organisasjon gjennom implementering av bedriftens sosiale medier markedsføringsstrategier. Det gir studentene en klar forståelse av sosiale medier og sine røtter, planlegging og utsettings sosiale mediekampanjer, utvalg av tilgjengelige verktøy og kunnskap til å gjennomføre viktige sosiale medier strategier for virksomheten.

Gjennom case-studier og engasjerende aktiviteter, skal studentene lære å skape et sosialt medieplan tilpasset spesifikke organisasjonens behov og mål ved hjelp av sosiale medieplattformer for å nå til sin målgruppe. Nyutdannede av Diploma i Social Media Marketing selvfølgelig kan gå videre til Advanced Diploma i Social Media Marketing kurs.... [-]


Akkrediterte Diplom I Medier Og PR - Sertifisert

iStudy
Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Vil du lære å bygge og utnytte forhold til journalister? Vil du få din bedrift omtalt i populære blogger og vanlige publikasjoner? Hvis ja, så registrer deg i dette kurset og lær hvordan du bruker offentlige relasjonsverktøy til å jobbe med media. To grunnleggende strategier markerer vellykkede oppstart fra også-ransene. En er en aktiv online media strategi; den andre er en høy PR-strategi. Få begge, og du vil raskt bli en pålitelig, respektert stemme i din bransje. Og begge kan oppnås på et veldig, veldig stramt budsjett. Oppdag den nye verden av PR med PR-kurs fra vår ekspertlærer med 20 års online markedsføring, PR og salgserfaring. Lær hvordan du får publisitet (PR) og trykk på dekning for bedriften din fra podcaster, radioprogrammer, bøker, bransjepublikasjoner og til og med kjendiser i dette kurset. Utforsk ulike strategier og beste offentlige forholdspraksis som vil hjelpe deg med å bli stemmen i din bransje; Alt fra å utvikle et profesjonelt medie planlegger å få dekning, online og av. [+]

Kursets høydepunkter

Akkreditert Diplom i Media og PR er en prisvinnende og det bestselgende kurset som har fått CPD-sertifisering

Det regnes som et av de perfekte kursene i Storbritannia som kan hjelpe studenter / elever til å bli kjent med emnet og få nødvendige ferdigheter til å fungere godt på dette feltet. Vi har pakket Akkreditert Diplom i Media og PR i 17 moduler for å lære deg alt du trenger for å lykkes i dette yrket.

For å gi deg enkel tilgang, er dette kurset designet for både deltids- og heltidsstudenter. Du kan bli akkreditert på bare 13 timer, 55 minutter, og det er også mulig å studere i ditt eget tempo.

Vi har opplevd veiledere som vil hjelpe deg gjennom hele kursplanen i dette kurset og svare på alle dine spørsmål via e-post.... [-]


Diplom I Informasjonsteknologi (digitale Medier)

College MDIS Malaysia
Campus Heltidsstudier 30 måneder Åpen påmelding Malaysia Johor Bahru

Dette kurset fokuserer på digitale medier i slike områder som grafikk redigering, TV til Creative Media og Digital Multimedia. Nyutdannede vil også være i stand til å støtte IKT applikasjonsutvikling behovene til bedrifter. Studentene er også forberedt for faglig utvikling, for å forbedre de karrierer dersom de ønsker å forfølge forhånd ferdigheter og kunnskap. [+]

Studieplanen

Dette kurset fokuserer på digitale medier i slike områder som grafikk redigering, TV til Creative Media og Digital Multimedia. Nyutdannede vil også være i stand til å støtte IKT applikasjonsutvikling behovene til bedrifter. Studentene er også forberedt for faglig utvikling, for å forbedre de karrierer dersom de ønsker å forfølge forhånd ferdigheter og kunnskap.

Kurset varighet er 30 måneder, dvs. 2,5 år.

Kursinnhold

År 1

01 kommunikasjonsevner 02 Prinsipper for informasjonsteknologi 03 Matematikk for Computing 04 Malaysia Studier 05 Forretnings Dyktighet og læring 06 Bahasa Kebangsaan 07 Operativsystemet 08 Programmering Prinsipper 09 islamsk / Moralske Studies 10 PC Feilsøking ... [-]