Filter
Diplom
Sri Lanka Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Diplomkandidat programmer på Sri Lanka 2019

En Diploma blir belønnet til studenter som fullfører et læringsprogram med fokus på et bestemt tema. Diplom programmer ta ett til to år å fullføre. Tekniske skoler og samfunnet høgskoler tilbyr diplomer for spesialisert læring.

Selv om det er mange muligheter for høyere utdanning i Sri Lanka, en god del innbyggere velger å ikke delta på disse institusjonene. Selv om internasjonalt press har hjulpet noen i utvikling, er universitets forslag ofte møtt med motstand fra lokalbefolkningen.

Diplomkandidat programmer på Sri Lanka

Les mer Minimér

treff

Hindustan University

Datamaskiner og kommunikasjonsteknologi har blitt de viktigste ingrediensene og ryggrad til å støtte virksomhetskritiske infrastrukturtjenester i ulike sektorer av samfun ... [+]

Datamaskiner og kommunikasjonsteknologi har blitt de viktigste ingrediensene og ryggrad til å støtte virksomhetskritiske infrastrukturtjenester i ulike sektorer av samfunnet vårt. I et forsøk på å dele informasjon og organisere driften, er bedrifter lage kompliserte nettverkssystemer utsette sine nettverk til kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere. Avanserte nettverks vanskelighetene, større tilgang krav og en dynamisk insistering på internett har åpnet opp dørene for datamaskinen, informasjon og nettverkssikkerhet, fører til datakriminalitet, en viktig biprodukt, som er en årsak til bekymring for organisasjoner.

Professional Diploma i Cyber ​​Etterforskning og Laws som mål å utstyre personer med konseptuelle grunnlaget fører til avansert forståelse av datateknologi, cyber rettsmedisinske teknologi og til opp ferdighet sine tekniske evner i form av lyd forståelse av cyber sikkerhet økosystemet. Cyber ​​økosystem er en øko-kjeden som starter fra software design, utvikling, bugs, testing, sårbarhetsvurdering, hacking, digital etterforskning og rettsmedisinske stier, og juridiske rammer.... [-]

Sri Lanka Colombo
Juli 2019
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk