Diploma Of Hospitality

Melbourne City Institute of Education

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Diploma Of Hospitality

Melbourne City Institute of Education

Ønsker du å studere Diploma of Hospitality i Melbourne? Denne kvalifikasjonen reflekterer den rollen individer som bruker god kunnskap om industrivirksomheten og et bredt spekter av ledelsesmessige ferdigheter for å koordinere gjestfrihet operasjoner. De opererer uavhengig av hverandre, ha ansvar for andre og gjøre en rekke operasjonelle beslutninger.

DIPLOM av gjestfrihet

  • National Kode: SIT50313
  • Enheter: 13 kjerne og 15 valgfrie enheter
  • Sted: Multiple
  • Levering Mode: Denne kvalifikasjonen er levert gjennom en blanding av formell ansikt til ansikt klasser på MCIE campus og / eller trening kjøkken, selv tempo og arbeidsplass levering. Studentene forventes å fullføre kvalifiseringen i 2 år. Kontakt på månedlig basis er minstekravet, avhengig av blanding.
  • Varighet: Å være ferdig i 2 år.
  • Vurdering: Muntlig og skriftlig oppgaver og simulerte eller arbeidsplassen praktiske observasjoner.
  • Tidligere erfaring: RPL & Credit Transfer er tilgjengelig

KARRIEREMULIGHETER

Du kan bli:

  • Restaurantsjef
  • Kitchen manager
  • Sous chef
  • Motel manager
  • Chef Patissier
  • Bankett manager
  • Unit Manger

Denne kvalifiseringen har trasé for videre studier i: SIT60313 Advanced Diploma of Hospitality eller høyere utdanning i ledelse.

sentrale enheter

  • Administrere mangfold på arbeidsplassen
  • Håndtere konflikter
  • Håndtere økonomi innenfor et budsjett
  • Lede og administrere folk
  • Overvåke arbeidsoperasjoner
  • Gjennomføre og overvåke arbeidet helse og sikkerhet praksis
  • Administrer virksomhetsplaner
  • Forbedre kundeservicen erfaring
  • Administrere kvalitet kundeservice
  • Forberede og overvåke budsjetter
  • Forskning og samsvar med regelverkets krav
  • Roster ansatte
  • Etablere og drive forretningsforhold

elektive enheter

  • Bruk hygieniske rutiner for mattrygghet
  • Produsere retter med grunnleggende metoder for matlaging
  • Produsere grønnsaker, frukt, egg og pastaretter
  • Gi førstehjelp
  • Produsere forretter og salater
  • Produsere aksjer, sauser og supper
  • Produsere fjærkreretter
  • Produsere sjømat
  • Produsere kjøttretter
  • Produsere mat til å dekke spesielle matbehov
  • Arbeide effektivt som en kokk
  • Kilde og bruk informasjon om serveringsbransjen
  • Utvikle og implementere en mattrygghet program
  • Tolke finansiell informasjon
  • Identifisere farer, vurdere og kontrollere sikkerhetsrisikoer
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
4,000 AUD
Information
Deadline
Locations
Australia - Melbourne, Victoria
Studiestart: Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen