Les den offisielle beskrivelsen

Fokus for utdanning til skjæring og produksjon Direktrice ligger i faglig forberedelse av kutt i kvinners klær. De tilegne seg kunnskaper og ferdigheter i å kutte tekniske fag - fra passform eksakte årsaken skjære over den kreative grensesnitt utvikling til produksjonsklare grensesnitt sett. I tillegg trener du din sans for proporsjoner og lære å vurdere rykk og optimalisere. Alle delene er i 1: 1 realisert og sjekket ut på grunnlag av Ness Elan prøver for sin passform og design nøyaktighet. vil utfylle den praktiske opplæringen via datamaskinen grensesnitt og tekstil teknologi. Små grupper garantere individuell omsorg og støtte til dine personlige ferdigheter i moderne utstyrte verksteder og seminarrom. Praktisk pensum supplert med prosjekter som draperi, mote tegning og kopiering kutt.

jobbmuligheter

Treningen avsluttes, avhengig av individuelle behov med en eksamen før kammer av handel og et sertifikat av Chamber of Trade eller med en AMD sertifikat. Siden over 28 år, AMD former med stor suksess skjæring og produksjon direkte Ricen, slik at nyutdannede en profesjonell start i moteindustrien. Nyutdannede er for selskaper som Alexander McQueen, lala Berlin, Annette Görtz Berlin, Gerry Weber og H

Jobbmuligheter er varierte. Nyutdannede arbeide hjemme og ute i kvalitetsutvikling, kreativ første kuttet, produktledelse, produksjon overvåking eller i små workshops med et bredt spekter av oppgaver. Selv banen til uavhengighet er åpent - noen akademikere har startet sitt eget plateselskap.

søknad

Trening for avanserte karrieremuligheter. Vi er glade for å møte deg. Hvis du har en trening for redigering og produksjon bestyreren på AMDAkademie Fashion

Vår opplæring for redigering og produksjon bestyrer i Hamburg starter hvert år i oktober / november. For den siste skudd, inviterer vi deg til et utvalg dag, som sjekker praktisk teknisk og generell kunnskap og er en gjensidig inntrykk. Du har muligheten til å skaffe detaljert informasjon om opplæring i form og innhold synspunkt og bli kjent med oss ​​og vår beliggenhet den dagen.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Zulassungsvorausetzungen

  • i det minste hoved eller Realschulabschluss
  • yrkesopplæring som Schneider (i) eller erfaring på området delen, produksjons
  • å bruke inkludere en søknad og en CV
Program undervist i:
Tysk

Se 3 flere kurs fra AMD Akademie Mode & Design »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
nov. 2019
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
625 EUR
per måned.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
nov. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

nov. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato