Les den offisielle beskrivelsen

Aircraft Dispatcher er en lisensiert airman sertifisert av en Civil Aviation Administration. Han / hun har felles ansvar med kapteinen for sikkerhet og operasjonell kontroll av flyreiser under hans / hennes veiledning. For å oppnå best økonomisk praksis, passasjerer service og operasjonell kontroll, analyserer og avviker Flight Dispatcher meteorologisk informasjon for å fastslå potensielle farer for sikkerheten til fly og for å velge den mest ønskelige og økonomiske ruten for fly, beregner mengden drivstoff som kreves for sikker ferdigstillelse av fly i henhold til type fly, avstand for fly, vedlikehold, begrensninger, værforhold og minimumsbrenselkrav som er foreskrevet av luftfartsforskriften.

På forhånd utarbeider flysendøren flyplaner med estimert informasjon som maksimalt tillatt start og landingsvekter, værmeldinger, feltforhold, NOTAMS evaluerer deretter fremdriften av flyet i sanntid og gir tilbakemelding til kapteinen av enhver relevant væroppdatering og anbefaler i det siste flyplanen veksler, for eksempel endring av kurs, flysnivå og, om nødvendig, omkjøring av landinger av hensyn til sikkerhet og økonomi.

For å oppfylle disse kravene har vi designet et 2 måneders operasjonelt dispatcher kurs sterkt forbundet med pilot kurs.

Kurset gir studentene en grundig kunnskap om en flysforsenders oppgaver. Flight dispatchers studere trafikkflyt, meteorologi, vekt og balanse, drivstoff, alternative destinasjoner og kommunikasjon. Operativ case scenario studie forbedre ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Andorra Aviation Academy »

Sist oppdatert August 6, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 måneder
Pris
6,900 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato