Les den offisielle beskrivelsen

acting

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å skrive direkte på National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år).

The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting spesialiserer seg på vinterhagen. Dette programmet appellerer primært til de studentene som er klare for utfordringen om å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid.

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle, som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript, som er plassert i sitt eget klimastyrte arkiv på universitetets gamle bibliotek. Velkommen til å studere i utlandet!

Registrering direkte i en irsk institusjon gjennom IES Abroad gir deg muligheten til å prøve den lokale akademiske kulturen, mens du fortsatt drar nytte av støtte fra IES Abroad boliger og ansatte.

Kjappe fakta

 • Senter: IES Abroad Dublin
 • By: Dublin
 • Land: Irland
 • Studiepoeng: 15-19 per semester
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Språkforutsetninger: Ingen

Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Høst 2018

3. september til 15. desember

Kommende søknadsfrist:

Våren 2019 - oktober 01, 2018

akademikere

IES Abroad oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer de høyeste akademiske og kulturelle opplevelsene. Det er derfor vi samarbeidet med Gaiety School of Acting-The National Theatre School of Ireland.

The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting

Ved å delta på NTSI-GSA, er du i godt skuespiller selskap: Kjente supportere av skolen inkluderer Liam Neeson, Colin Farrell, Stuart Townsend, Rosaleen Linehan, Milo O'Shea og Brenda Fricker.

Nasjonalteaterskolen i Irland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) er Dublins fremste skuespiller. Politikken til NTSI-GSA er å trene deg for teater-, film- og fjernsynsindustrien ved å gi deg konservatorisk faglig opplæring undervist av lokale skuespillere.

Joseph Dowling, den internasjonalt anerkjente teaterdirektøren, grunnla skolen i 1986. I tillegg til å tjene 3 studiepoeng gjennom det påkrevde IES Abroad kurset, tjener du ytterligere 12-16 studiepoeng ved å fylle ut en læreplan på NTSI-GSA, hvor du kan delta i andre kurs med irske og internasjonale studenter.

kurs

Høstsemesteret er et fullt integrert program, og studentene deltar med lokale studenter. Det begynner med et tre-ukers intensivt IES Abroad teaterkurs (TH352 Soundings from the Fringes - 3 studiepoeng, se "Kurs" nedenfor) som kombinerer performance workshops med den kritiske studien av spill. Dette kurset, som foregår før NTSI-GSA kurs begynner, integrerer klasserommet ditt med Dublins årlige Fringe Festival i september. Du deltar på flere forestillinger på festivalen og deltar som frivillig. Kurs på NTSI-GSA er da når IES Abroad kurset avsluttes tidlig i oktober. NTSI-GSA kursene avsluttes i midten av desember.

Vårsemesteret er et delvis integrert program. Noen moduler deles med lokale studenter, og andre er ikke integrert og skreddersydd til IES Abroad studenter. Det begynner i begynnelsen av januar med kurs på NTSI-GSA, og en IES Abroad teaterkurs (TH362 Northern Exposure - 3 studiepoeng, se "Kurs" nedenfor) som fokuserer på Nord-Irlands teater, som løper fortløpende. NTSI-GSA kurs slutter i slutten av mars. IES Abroad kurset fortsetter videre fram til midten av april, som kulminerer i et forestillingsprosjekt.

Den akademiske opplevelsen på NTSI-GSA er unik fordi du følger et sett læreplan, som alle førsteårsstudenter på skolen fullfører. Men som standardprogrammet på NTSI-GSA består av bare to år, er kursene i førsteårsbanen lik med mellomkurs. En rekke emner blir utforsket i hver disiplin.

Du melde deg på følgende kurs ved NTSI-GSA:

 • Stemme for scenen (Fall - 4 studiepoeng, Spring - 2 studiepoeng) - (stemme, synge): Konsentrere seg om å øke bevisstheten om vaner som hindrer det frie og fulle uttrykket av stemmen din.
 • Acting (Fall - 4 studiepoeng, Spring - 2 studiepoeng) - (skuespiller, improvisasjon, manifest): Performance teknikker utvikles både som et individ og som en del av et ensemble gjennom utforskning av karakterisering og tekst, ved hjelp av følelser, fantasi og fysiske ferdigheter av studenten.
 • Bevegelse for scenen (Fall - 4 studiepoeng, Spring - 2 studiepoeng) - (bevegelse, scenekamp, ​​tai chi, dans, mime, trykk): Dette kurset introduserer kjerneopplæring i fysiske bevegelsesferdigheter, slik at du får fleksibilitet, styrke, og koordinering.
 • Teaterhistorie, tekstanalyse, scenekunst og teaterbesøk (høst - 4 studiepoeng, vår - 6 studiepoeng, inkludert et skuespillerprestasjonsprosjekt)

kurs

Intensivt IES Abroad teaterkurs:

 • Fall - TH 352 Lyder fra fringene
 • Vår - TH 362 Nordlig eksponering

GSA-NTSI teaterkurs (høst

 • TH PERF Fungerer
 • TH PERF Bevegelse for scenen
 • TH PERF stemme for scenen
 • TH PERF Teaterhistorie, tekstanalyse, scenekunst og teaterbesøk

rådgivning

I et direkte påmeldingsprogram er du påmeldt som en heltidsstudent hos en av våre internasjonale partnerinstitusjoner. Selv om din lokale vertsinstitusjon er hvor du tar kursene dine, er vi fortsatt her for å støtte deg fullt ut.

rådgivning

Å velge og registrere direkte i utlandet kan være forvirrende og overveldende. Dette er grunnen til at vi tilbyr deg rådgivning som er spesifikk for dine behov. Vårt mål er å gi støtte og veiledning gjennom hele søknaden og innskrivingsprosessen.

Men våre rådgivningstjenester stopper ikke der. Mens du er i Dublin, er vårt lokale personale tilgjengelig for å hjelpe deg med overgangen til ditt nye hjem.

Brukerstøtte

Støttetjenestene vi tilbyr IES Abroad direkte påmeldingsstudenter er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå dine studiemål i utlandet så effektivt og jevnt som mulig. Vi vet at du studerer i utlandet er et eventyr, og til tider kan du trenge hjelp eller bare noen til å snakke med. Derfor vil våre ansatte være der for deg.

Personell på stedet

Som en IES Abroad direkte innmeldt på et lokalt universitet i Dublin, har du tilgang til IES Abroad ansatte på stedet som er spesielt dedikert til dine behov. Våre ansatte på stedet jobber sammen med deg og din lokale institusjon for å svare på spørsmål om faglige krav, boliger eller velvære og sikkerhet.

bolig

Vi ønsker å sørge for at din største utfordring er å bestemme hvilke landemerker du vil se først eller oppdage den beste kaféen - ikke å finne et sted å bo der du føler deg komfortabel. Vi gjør vårt beste for å finne boliger som reflekterer hvordan de lokale studentene bor. Vårt mål er at når du forlater Dublin, vil det føles som hjemme.

Private Student Apartments - Du vil bo i en privat student leilighet beliggende i bolig Dublin. De private studentleilighetene deles av tre til fire flate kompiser, og består av et fullt utstyrt kjøkken, to soverom med store garderober, to bad og en felles stue.

De private studentleilighetene er fullt møblert og har internettilgang via Wi-Fi sammen med andre fasiliteter. Du er ansvarlig for dine egne måltider, og kan tilberede din egen mat hjemme eller spise på lokale, rimelige restauranter.

Privat studentbolig - Du bor i en privat studentbolig, Binary Hub, i Dublin. På Binary Hub får du ditt eget private soverom og bad. Du vil dele gulvet med opptil fire andre flate kompiser, som består av et fullt utstyrt kjøkken og en felles stue.

Den private studentboligen er fullt møblert og har Wi-Fi Internett-tilgang sammen med andre fasiliteter. Du er ansvarlig for dine egne måltider, og kan tilberede din egen mat hjemme eller spise på lokale, rimelige restauranter.

Studentliv

orientering

Programmet begynner med en to-dagers orientering som introduserer deg til IES Abroad Dublin-staben, dine medstudenter og Dublin-byen. Emner som akademikere, boliger, transport og helse og sikkerhet dekkes i løpet av denne tiden.

Du tar også guidede turer rundt sentrum og deler av Dublin som en del av din orientering.

I tillegg CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

IES Abroad og The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting holder også en felles orienteringsøkt.

Kvalifikasjonskrav

 • 18 år
 • I god stand på hjemme skolen din
 • 2,75 GPA eller bedre på en 4,0-skala (GPA under 2,75 vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle)
 • Søkere må være hoved eller minor i teaterkunst / drama eller har omfattende teateropplevelse

Pass

Et pass som er gyldig i minst seks måneder utover programmets sluttdato, med minst to tomme sider er nødvendig.

Amerikanske statsborgere med gyldig pass trenger ikke å få visum for å komme inn eller studere i Irland. Ikke-amerikanske borgere kan bli pålagt å få et studentvisum før ankomst. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

Koste

Høst 2018

 • Undervisning: $ 13.935
 • Bolig: $ 4,185
 • Forsikring: $ 230
 • Totalt: $ 18,350

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet for å fastslå den faktiske kostnaden for deg når du tar stilling til økonomisk støtte, stipend, skolepolitikk og andre faktorer.

Program undervist i:
Engelsk
IES Abroad

Se 132 flere kurs fra IES Abroad »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 semester
Heltid studier
Pris
18,350 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline
Etter sted
Etter dato