ESL - Avansert

Program:

  • Mandag - fredag ​​(unntatt helligdager)
  • 9 am-1pm
  • 20 timer / uke
  • 1-12 måneders program

Grammatikk og skriving

På et grunnleggende nivå, er grammatikk klasser fokuspunkt på essensielle grammatiske strukturer, med vekt på å bruke riktig grammatikk strukturer i samfunnet.

På en mellommann nivå, vil instruktøren oppnå en mer riktig måte å snakke og skrive på en bedrifts innstilling for å oppnå den høyeste form for suksess. For å gjøre dette, vil ulike aktiviteter, ledelse og riktig veiledning spille en viktig rolle på studenten.

På et avansert nivå, vi vil nå vekt på den mest nøyaktige bruk av grammatikk og skriveferdigheter gjennom å lese ulike materielle, essays og andre spesielle teknikker for å oppnå excellence.

Lytte og snakke

Lytting og muntlige ferdigheter vil bli undervist gjennom ulike teknikker, for eksempel, bruker ofte i dialog, grafikk, bøker etc. I dette kapitlet studentene fremme sin teknikk av riktig ord setningsstruktur, snakke på en skikkelig trend med tanke, og å kunne forklare deg riktig med riktig ordvalg. Lære språket begynner med mye lesing mens de diskuterer gjentatte ganger. På et middels nivå, er det viktig for studenten å kommunisere fritt. Flere forhånds artikler, vil aktuelle hendelser brukes til diskusjon. På dette punktet, må studenten å føle seg sterk og trygg ved å ha et bredt ordforråd.

På et forskudd nivå av dette kapitlet, skal studentene lære å representere skikkelig selv, formelt og uformelt foran den andre. Vær det er en arbeidsgiver, venn eller klient. Offentlige taler er vanskelig å overvinne av mange, men er viktig å mestre som det skildrer hvem du er til den andre. Studentene skal finjustere sine muntlige kommunikasjonsevner å forbedre både nøyaktighet og flyt av sine engelskspråklige ferdigheter.

Lesing og vokabular

Som nevnt tidligere, intensiv lesing og bruk av riktig vokabular sier mye om din karakter og hva du prøver å portrettere til den andre personen. Grunnleggende begynne med et sterkt fokus på overlevelsesevner, oppnå en bred vokabular base og tillit i tale. Studentene skal ha en sjanse til å bevise seg selv ved å skape visuelle effekter, klasse aktiviteter og student interaksjon. Sterk konsentrasjon av deler er nødvendig.

I mellom delen av kapittelet, forsterke din lesing / skriving / lytting / med å forstå ferdigheter er avgjørende. Bare ved å bygge tillit i alle delene, vil du tillate deg selv å gå videre til den avanserte delen av dette kapitlet. Mer utfordrende aktiviteter er å forvente, som studenter vil bli testet av instruktøren av student fremgang samtidig. Klasse aktiviteter er utformet for å oppmuntre til praktisk bruk av nyervervede vokabular i virkelige situasjoner.

I avansert nivå av dette kapitlet, er det lagt vekt på å utvikle analytiske og kritisk tenkning ferdigheter. Materialer omfatter autentisk og faglig lesestoff. Avansert ordforråd og leseferdigheter (som anbefalt av retningslinjene i mange høgskoler).

Se 4 flere kurs fra Hamilton College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 12 måneder
Heltid studier
Pris
950 USD
til 7710 USD per uke
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato