ESL College og University Preparatory Course

Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

ESL College og University Preparatory Course

Capital English Solutions - Learn English in Toronto

ESL-klasser for voksne: Pathway

Ikke bare tilbyr CES Toronto ESL-klasser for voksne, vi tilbyr også Pathway for studenter interessert i å delta på en av våre partnere, kanadiske eller internasjonale høyskoler eller universiteter. Inngang til en av våre partnerhøgskoler krever vellykket gjennomføring av CES General English Upper Intermediate-nivå.

CES er en stolt partner for:

For studenter som ønsker å fremme forberedelsene til høyere utdanning, anbefaler vi et av våre mest populære kurs, College-University Preparation Course.

CUPC: Høgskolen og Universitetsforberedende kurs

Dette intensive kurset som er tilgjengelig i fire til tolv uker, tar sikte på å forberede studentene til suksess i et engelsktalende post-sekundært miljø. Med fokus på integrerte faglige ferdigheter levert ved hjelp av høyskole-nivå materialer, vil studentene:

  • lære grunnleggende ferdigheter som forelesning og akademisk forskning / presentasjon
  • få en generell forståelse av forventninger på høyskole / universitetsnivå av studier
  • utvikle tilliten til å integrere i kanadiske skoler og bro språk eller kulturelle utfordringer

Studer ved CES

På CES innser vi at det å lære et annet språk vellykket krever mer enn bare en lærebok og et foredrag. Våre ESL-klasser for voksne er målrettet med en kommunikativ tilnærming til språkopplæring. Vi beriker elevernes liv med virkelige språk og kulturmuligheter. Vi utdanner studenter ved hjelp av moderne metoder som setter studenten først. Vi inspirerer elevene til å realisere sine mål og utvide deres horisonter.

Lær engelsk i Toronto

Rangert som en av de sikreste byene i Nord-Amerika, Toronto er en by hvor folk kan føle seg trygge og komfortable. Det er konsekvent stemt til et av de beste stedene å bo og besøke. Dette skyldes i stor grad måten mennesker i Toronto feirer og omfavner mangfold. Det er en karakteristisk verdensklasse som feirer en kjærlighet og respekt for de mange kulturer som trives her.

plassering

Capital English Solutions ligger i Canadas største og mest mangfoldige by, og er et ypperlig reisemål for ivrige studenter å fordype seg i engelsk og kanadisk kultur. Våre ESL-klasser for voksne er beleilig plassert midt i hjertet av Toronto sentrum ved Yonge Street og Wellesley Street. Du finner deg selv omgitt av mange lokale butikker, kafeer, barer, restauranter og spesialforretninger. Wellesley T-banestasjon ligger rett rundt hjørnet, og bare en kort tur til sentrum av denne vakre byen og Lake Ontario.

Testimonial - - Jinpyo, Korea

"Jeg er sikker på at den beste ESL-skolen i Toronto er CES! De ga meg utdannelsen, et liv i Toronto, og en følelse av uavhengighet og utvikling. Skolerådgiverne er fantastiske og alle er bare så vennlige! "

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Sist oppdatert March 19, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Canada - Toronto, Ontario
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen