Read the Official Description

ESL- Basic

Program:

  • Mandag - fredag ​​(unntatt helligdager)
  • 9 am-1pm
  • 20 timer / uke
  • 1-12 måneders program

En fantastisk kurs for en student med dårlig engelsk, som vil få mye støtte fra profesjonelle instruktører, og du vil være 100% guidet gjennom hele prosessen.

Velg skolen vår for kvalitet! Vi håper å se deg i 2013!

Grammatikk og skriving

I de grunnleggende nivåene, grammatikk klasser fokus på grunnleggende grammatiske strukturer, med vekt på bruk av grammatiske strukturene i dagligdagse aktiviteter.

I de mellomliggende nivåer, grunnleggende grammatikk ferdigheter forsterket mens elevene lærer mer komplekse grammatiske strukturer gjennom ulike aktiviteter og omfattende praksis.

I avanserte nivåer, er det lagt vekt på nøyaktig bruk av grammatikk i både skriftlig og muntlig kommunikasjon. Teknikker for å skrive sammenhengende essays og kreative papirer er også lært.

Lytte og snakke

I de grunnleggende nivåer, lytte og snakke ferdigheter innført gjennom bruk av dialoger, bilder eller pantomime. Studentene lærer grunnleggende setninger for å håndtere vanlige situasjoner og temaer i et engelskspråklig miljø.

I de mellomliggende nivåene, er kommunikasjon utover hverdagen engelsk hevet som studentene gå videre til mer komplekse språkferdigheter. Klasse materialer fokusere på aktuelle hendelser og emner å øve nylig lært språkfunksjoner.

I avanserte nivåer, er det fokus på både uformelle og formelle presentasjon ferdigheter knyttet til offentlige taler og hverdagen kommunikasjon i den engelskspråklige verden. Studentene skal finjustere sine muntlige kommunikasjonsevner å forbedre både nøyaktighet og flyt av sine engelskspråklige ferdigheter.

Lesing og vokabular

I de grunnleggende nivåer, Reading og ordforråd klasser fokus på overlevelse ferdigheter, som dekker en rekke dagligdagse ord, aktiviteter og funksjoner. Disse presenteres gjennom interessante visuelle og klasseaktiviteter. Lesestrategier fokuserer på grunnleggende forståelse av detaljer.

Mellomseksjonen forsterker grunnleggende leseferdigheter mens presentere nye og mer utfordrende ferdigheter. Klasse aktiviteter er utformet for å oppmuntre til praktisk bruk av nyervervede vokabular i virkelige situasjoner.

I avanserte nivåer, er det lagt vekt på lesing og ordforråd klasse satt på å utvikle analytiske og kritisk tenkning ferdigheter. Materialer omfatter autentisk og faglig lesestoff. Avansert ordforråd og leseferdigheter (som anbefalt av retningslinjene i mange høgskoler) er lært.

See 4 more programs offered by Hamilton College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 12 måneder
Heltid studier
Pris
850 USD
Så lavt som $ 850/4 uker !!!
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato