ESL - grunnleggende

Generelt

Programbeskrivelse

ESL- Basic

Program:

  • Mandag - fredag ​​(unntatt helligdager)
  • 9 am-1pm
  • 20 timer / uke
  • 1-12 måneders program

En fantastisk kurs for en student med dårlig engelsk, som vil få mye støtte fra profesjonelle instruktører, og du vil være 100% guidet gjennom hele prosessen.

Velg skolen vår for kvalitet! Vi håper å se deg i 2013!

Grammatikk og skriving

I de grunnleggende nivåene, grammatikk klasser fokus på grunnleggende grammatiske strukturer, med vekt på bruk av grammatiske strukturene i dagligdagse aktiviteter.

I de mellomliggende nivåer, grunnleggende grammatikk ferdigheter forsterket mens elevene lærer mer komplekse grammatiske strukturer gjennom ulike aktiviteter og omfattende praksis.

I avanserte nivåer, er det lagt vekt på nøyaktig bruk av grammatikk i både skriftlig og muntlig kommunikasjon. Teknikker for å skrive sammenhengende essays og kreative papirer er også lært.

Lytte og snakke

I de grunnleggende nivåer, lytte og snakke ferdigheter innført gjennom bruk av dialoger, bilder eller pantomime. Studentene lærer grunnleggende setninger for å håndtere vanlige situasjoner og temaer i et engelskspråklig miljø.

I de mellomliggende nivåene, er kommunikasjon utover hverdagen engelsk hevet som studentene gå videre til mer komplekse språkferdigheter. Klasse materialer fokusere på aktuelle hendelser og emner å øve nylig lært språkfunksjoner.

I avanserte nivåer, er det fokus på både uformelle og formelle presentasjon ferdigheter knyttet til offentlige taler og hverdagen kommunikasjon i den engelskspråklige verden. Studentene skal finjustere sine muntlige kommunikasjonsevner å forbedre både nøyaktighet og flyt av sine engelskspråklige ferdigheter.

Lesing og vokabular

I de grunnleggende nivåer, Reading og ordforråd klasser fokus på overlevelse ferdigheter, som dekker en rekke dagligdagse ord, aktiviteter og funksjoner. Disse presenteres gjennom interessante visuelle og klasseaktiviteter. Lesestrategier fokuserer på grunnleggende forståelse av detaljer.

Mellomseksjonen forsterker grunnleggende leseferdigheter mens presentere nye og mer utfordrende ferdigheter. Klasse aktiviteter er utformet for å oppmuntre til praktisk bruk av nyervervede vokabular i virkelige situasjoner.

I avanserte nivåer, er det lagt vekt på lesing og ordforråd klasse satt på å utvikle analytiske og kritisk tenkning ferdigheter. Materialer omfatter autentisk og faglig lesestoff. Avansert ordforråd og leseferdigheter (som anbefalt av retningslinjene i mange høgskoler) er lært.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Beverly Hills International School &nbsp Hamilton College, er en Beverly Hills International School mest beundringsverdige internasjonale skole som henvender til studenter over hele verden. &n ... Les mer

Beverly Hills International School &nbsp Hamilton College, er en Beverly Hills International School mest beundringsverdige internasjonale skole som henvender til studenter over hele verden. &nbsp Skolen er utformet for å forvandle studenter som snakker lite eller ingen engelsk, til å snakke språket flytende, riktig, effektivt og grundig. &nbsp Målet for alle instruktører og ansatte er å utdanne grammatikk, vokabular, skrive, snakke, lytte, osv. Dette er en Elite engelsk skole med fantastisk fakultetet, som ligger i den vakre og prestisjefylte Beverly Hills, CA. &nbsp For de som aldri har vært i Beverly Hills, erfaring som bor og studerer på sitt beste på de mest trygge og luksuriøse byene Los Angeles! Ved siden av UCLA, Hollywood, Santa Monica, Westwood, etc. &nbsp Hele skolens personale deler en parallell filosofi.Det er først og fremst gi alle studenter på alle nivåer, den høyeste utdanningsnivå, lage en morsom og omsorgsfull atmosfære for alle studenter, og viktigst skape minner som vil vare livet ut. &nbsp Utfordres studentene til å lage kreative beslutninger, lære språket raskt, men effektivt, for å kunne anvende det engelske språket i det virkelige liv. &nbsp Studenter nyte mange turer / ekskursjoner over hele USA mens deres opphold. Lær om vår Yoga, Pilates, dykking, Universal Studious, Disneyland turer, og mye mer. &nbsp Vår skole tilbyr 3 nivåer av engelsk: ESL - Basic ESL - Avansert TOEFL (IBT) Hvert program er utformet for å forbedre din engelsk språk, gjennom en nøye utarbeidet læreplan. De fleste studenter delta HC Beverly Hills International School for et år, for å få en endelig American Experience. &nbsp Studenter har mye moro i våre etter skolen programmer. Vi har et bredt utvalg av ekskursjoner, turer og arrangementer, som alle gir en god grunn for student nettverk, møte nye venner, og å øve på engelsk. &nbsp Vi tilbyr trygge og komfortable boliger for våre studenter, som rommer alle elever i den utstrekning. Lær engelsk mens opplever den amerikanske kulturen, i vakre Beverly Hills, CA. Minimér
Los Angeles