Read the Official Description

Om programmet

INTERLINK på St. Ambrose University ligger i Davenport, Iowa, og tilbyr intensiv engelsk instruksjon, faglig forberedelse og tverrkulturell orientering for studenter, lærde og fagfolk på årsbasis. Programmet forbereder studentene for utfordrende karriere, og gir de verktøyene og ferdighetene som trengs for å oppnå suksess i det 21. århundre. INTERLINKs læreplan er streng. De seks nivåene, som tilbys i 9 ukers økter, involverer in- og ut-av-kursoppgaver i å lytte, snakke, lese, skrive og prosjekter som krever aktiv studentdeltakelse. Studentene har full tilgang til universitetets fasiliteter, inkludert muligheter til å møte studenter og professorer, revidere eller ta kurs for kreditt. Programfelturer gir studentene mulighet til å lære på forhånd om staten og lokalsamfunnet. Av særlig fordel for studenter er representasjonen av mange kulturer i programmet. I et variert miljø lærer studentene mer om verden, og i prosessen, om seg selv. Akademisk kvalifiserte studenter nyter fordelene ved å motta betinget opptak før man starter sitt språkprogram på INTERLINK. På INTERLINK , forsøker vi å sikre en minneverdig og transformativ pedagogisk opplevelse for internasjonale studenter. Hvis du er på utkikk etter en engelsk som et annet språkprogram, spesielt hvis du planlegger å studere ved et amerikansk universitet, håper du at du vil vurdere å delta på INTERLINK på St. Ambrose University. INTERLINK Språksenter ved St. Ambrose University (SAU) gir internasjonale studenter ESL (engelsk som andre språk) trening, kulturell orientering og faglig forberedelse, samt hjelp med universitetsplassering og betinget opptak for å sikre en vellykket og minneverdig pedagogisk opplevelse i Forente stater. INTERLINKDAVENPORT

Hvordan søke

For å søke, trenger du alle de følgende:

 • Et utfylt søknadsskjema
 • En offisiell kopi av videregående eller høyskole karakter
 • En offisiell finansiell støtteerklæring fra din bank, sponsor eller verge, som bekrefter at du har minst USD 6 000 tilgjengelig for ditt første semester på INTERLINK.
 • $ 100,00 ikke refunderbart søknadsavgift
 • En kopi av passet ditt (identitetsside)

Før du søker på INTERLINK, les omhyggelig retningslinjene for opptakspolicy.

1. Fyll ut søknaden Hvis du ønsker å sende inn søknaden din på Internett, klikk her for On-Line Application. Hvis du foretrekker det, kan du laste ned og skrive ut studentapplikasjonen her (PDF-versjon eller Word-versjon), fylle den ut med en penn, og send den ved faks på posten. På søknadsskjemaet skriv navnet ditt nøyaktig slik det vises på passet ditt. Hvis mulig, send eller fakse en kopi av passet ditt. Påfør så tidlig som mulig for å sikre at visum er oppnådd i tide.

2. Betalingsmåter Betalinger kan gjøres ved hjelp av et kredittkort på https://interlink.edu/online-payment/ eller ved å sende inn et kredittkort autorisasjonsskjema.

Din søknad vil ikke bli behandlet før søknadsavgiften og (ikke refunderbar) ekspedisjonsavgift, hvis aktuelt, mottas.

3. Hva skjer neste? Etter at vi mottar alle dine søknadsmaterialer, vil vi informere deg om du har blitt akseptert i programmet. Aksepterte søkere vil motta dokumenter og detaljerte instruksjoner om å få et studentvisum. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp under søknadsprosessen, kontakt oss. For ytterligere informasjon for internasjonale studenter som planlegger å studere i USA, besøk USAs innvandrings- og tollhåndhevelse nettsted og klikk på Department of State visum for informasjon om studentvisum (F-1).

4. Betinget opptak Det er mulig å søke om et bachelorstudium på SAU samtidig som du søker på INTERLINK. Finn mer informasjon på https://interlink.edu/distinctions/conditional-admission/.

DATOER

Vår II, 2017Marke 20 - Mai 19Kost

 • Søknadsgebyr (kun én gang) $ 100
 • Heltidsopplæring $ 3000
 • Helseforsikring $ 393
 • Rom (Universitet) $ 1,764 *
 • Styret (Universitetet) $ 1 134 *
 • Campus Aktiviteter Fee (Valgfritt) $ 150

* Daglige priser: Rom = $ 28 / dag, styret = $ 18 / dag

Begrep
Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by American Consortium of Universities (INTERLINK) »

Last updated September 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 2019
Aug. 2019
Duration
9 uker
Heltid studier
Pris
3,000
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Mai 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato