Les den offisielle beskrivelsen

Vurder skreddersydde kompetanse tilpasset viktige strategiske forretningsbehov. De ansatte vil fortsatt være fokusert på ditt oppdrag og mål som de skaffer seg ny kunnskap og ferdigheter under veiledning av University of Washingtons fremragende fakultet. De skal få verktøy til å realisere selskapets visjon, oppnå konkurransefortrinn, og oppnå bedre resultater på bunnlinjen.

Våre skreddersydde programmer er designet for nasjonale og internasjonale selskaper som ønsker topp kvalitet utdannelse fra ledende business skolen i regionen. Egendefinerte programmer kan ligge ved University of Washington i Seattle campus, på bedriftens anlegg, eller ved en annen off-campus sted. Visiting ledere fra hele verden nyter fordelen ved University of Washington's plassering i Seattle, kjent som et internasjonalt senter for entreprenørskap, handel og kultur.

Hvorfor University of Washington

Med over 50 års erfaring i å tilby skreddersydde kompetanse, har vi etablert et verdensomspennende rykte for å utvikle topp kvalitet programmer for tidligere kunder. Vår erfaring er noe du kan stole på. Vi trenger ikke prøve å selge deg røyk og speil, vi bare fokusere på å skape en god pedagogisk erfaring, fra innholdet og fakultetet til tjenesten og i klasserommet.


Beliggenhet
Seattle, hjemmet til University of Washington, er et senter for handel, high-tech industri, og entreprenørskap. Den UW Business School partnere med mange globale organisasjoner for utdanning og forskning.

Seattles næringsliv tilbyr en unik mulighet for bedrifter å oppleve den lokale økonomien førstehånds ved å delta i lokale bedriftsbesøk, høyttaler hendelser, muligheter for nettverksbygging og mer.

Fakultetet
Vårt fakultet er verdenskjent for sin rådgivning og forskning arbeid, tjene toppkarakterer over hele USA og rundt om i verden. Som erfarne utøvende pedagoger, våre lærere inspirere og motivere voksne til å fortsette å bruke lært teknikker lenge etter at klassen er over.

Du kan se noen kjente navn som du lese våre fakultetet biografier. Noen av fakultetet vårt har erfaring, undervisning kontaktpersoner ved andre toppleder utdanning universiteter, mens andre har bakgrunn i forskning og rådgivning innen områder over hele landet.

Historie og Omdømme
Executive Education har tilbudt pedagogiske tjenester til virksomheter i over 50 år. Som en del av det prestisjetunge University of Washington Business School, har Executive Education utviklet et verdensomspennende rykte for fortreffelighet ved å gi fortsatt støtte til kunder som Boeing, Microsoft, Nordstrom, Adobe og mange andre.

Som eneste Nordvest representant for Unicon (Den internasjonale medlemsorganisasjon for universitets utøvende utdanning) deler vi ideer og teknikker med andre topp kvalitet handelshøyskoler som Darden, Harvard, Stanford, Columbia og Michigan.

Eksempel Programmer

Tilpassede programmer er nettopp det - skikk. Alle takle en bestemt behov eller utfordring av et selskap. Egendefinerte programmer kan variere mye i timing og innhold.

  • En to-dagers seminar om forhandling ferdigheter
  • Et en-ukes program på økonomi og regnskap grunnleggende
  • En tre ukers lederutviklingsprogram hvor deltakerne bor på campus
  • En seks-måneders program møte en gang i uken for å løse en bestemt bedrift problem

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra University of Washington Foster School of Business »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
mars 2020
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato