Les den offisielle beskrivelsen

Eksamenforberedelseskurser (Cambridge ESOL, KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, IBT, TOEIC)

Gateway School Of English tilbyr et bredt spekter av eksamen forberedelse kurs, den mest populære som er IELTS, TOEFL IBT, TOEIC og Cambridge FCE

  • Eksamenforberedelse Gruppekurs 20 leksjoner per uke (tilgjengelig hele året utenom juli
  • Eksamenforberedelse Gruppekurs 30 leksjoner per uke (tilgjengelig hele året utenom juli
  • Kombinasjonsgruppe Generell engelsk 20 leksjoner per uke En-til-en eksamen forberedelse (privatundervisning) 10 leksjoner per uke (tilgjengelig hele året inkludert juli

Kombinasjonskurset til General English One-to-One eksamensforberedelse er ideelt for de studentene som ønsker å forbedre sine generelle engelskspråklige ferdigheter (lytting, snakk, lesing

For eksamensforberedende gruppekurs er maksimal størrelse per gruppe 8 studenter per klasse. Varigheten av hver leksjon er 45 minutter.

Hvis studenten ønsker å sitte på eksamen ved slutten av kurset på Malta, vil vår fagpersonale bistå med registreringsprosessen og hjelpe studenten å fylle ut søknadsskjemaet. Dersom studenten allerede har bestemt seg for eksamensdatoen før ankomst til Malta, og planlegger å sitte på eksamen etter avsluttet kurs, vil våre ansatte trenge på søknadsskjemaet ved bestilling slik at vi kan sende inn søknadsskjemaet til eksamenssenteret . Våre medarbeidere vil veilede studenten og bistå gjennom søknadsprosedyren og vil gi all nødvendig informasjon via e-post.

IELTS eksamen forberedelse kurs

I dette kurset gir læreren effektiv praksis på alle områder som dekkes av eksamenskrav. Læringsprogrammet er organisert på en slik måte at det gir et solid grunnlag i de språklige oppgaver testet av eksaminatorene. Liten gruppeundervisning og individuell oppmerksomhet fra lærerne våre bidrar til motivasjonen som elevene trenger for å maksimere sine bandet score så mye som mulig.

TOEFL® iBT forberedelseskurs

TOEFL ® iBT er en internettbasert test som kan tas på Malta etter at du har fullført kurset. Testen er et opptakskrav for opptak til de fleste tertiære utdanningsinstitusjoner i den vestlige verden - inkludert de beste høyskolene og universitetene i USA, Canada, Storbritannia, Australia og New Zealand. Scoresystemet gir deg poeng ut av 120 og de fleste universiteter krever en poengsum på 85 100.

I dette kurset gir læreren effektiv praksis på alle områder som dekkes av testkravene. Læringsprogrammet er organisert på en slik måte at det gir et solid grunnlag i de språklige oppgaver testet av eksaminatorene. Liten gruppeundervisning og individuell oppmerksomhet fra våre lærere bidrar til motivasjonen som elevene trenger for å maksimere ytelsen i TOEFL ® iBT.

Cambridge ESOL eksamen forberedelse kurs

Cambridge ESOL-eksamener inkluderer forskjellige nivåer som KET, PET, FCE, CAE og CPE. Sertifikater dekker grunnleggende eksamener for de som begynner å lære engelsk, gjennom til avanserte sertifikater for de som har oppnådd høy grad av flyt.

Disse eksamenene blir anerkjent over hele verden av arbeidsgivere, universiteter og regjeringsdepartementer som bevis på evnen til å bruke engelsk.

I disse kursene gir læreren effektiv praksis på alle områder som dekkes av eksamenskrav. Læringsprogrammet er organisert på en slik måte at det gir et solid grunnlag i de språklige oppgaver testet av eksaminatorene.

Liten gruppeundervisning og individuell oppmerksomhet fra lærerne våre bidrar til motivasjonen som elevene trenger for å maksimere sin prestasjon i eksamen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra Gateway School Of English »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato