Ekspert direktør videospill syklus

RUBIKA

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ekspert direktør videospill syklus

RUBIKA

Expert Video Game syklus Supinfogame Rubika har 3 studieretninger: spilldesign, spill kunst og spillprogrammering.

Game Design spesialisering

Spilldesign inkluderer et sett av ferdigheter som er karakteristiske for å skape en morsom interaktiv opplevelse. Undervisning Game Design er flere innsatser: lage en morsom og engasjerende interaktiv opplevelse betyr for et spill system og dets spillmekanikk.

Denne virksomheten benytter en rekke ferdigheter: systemisk og kreative ånd, oppmerksomhet på detaljer, oppnå spillmekanismer, bare følelsesmessig opplevelse, mestring av tekniske verktøy.

Muligheter

  • Spill Designer: Formålet er å definere alle spillets elementer for å skape en morsom og fengslende opplevelse å bruke mekanismene for interaktivitet.
  • Nivå Designer: Det designer og produserer nivåer av omsorgsperson innebærer kurven progresjon av spillet, den fortsatte veksten av sin vanskelighetsgrad, mangfoldet av situasjoner og tempoet i interaktivitet som er underlagt spilleren.

Spill Art spesialisering

The Game Art (eller datagrafikk) omfatter kunst, produksjon av digitale bilder, univers, karakterer og grensesnitt. Formålet er å skape en visuell estetikk som tillater spillere å fordype seg i universet.

Basert på produksjonsbegrensninger identifisert, spill kunst undervist Supinfogame Rubika plasserer studenter i et tett rammeverk av profesjonelle produksjonslinjer.

Fra tradisjonell design for å møte kravene til et tidligere reflektert Game Design, spill kunst omfatter også utforming av tegn, sammenhengende univers, ergonomiske grensesnitt, mestring av animasjon og spesialeffekter, samt kontroll ulike tekniske verktøy (3DS Max, for eksempel).

Muligheter

  • Grafisk 2D / 3D: Den fokuserer på produksjon av digitale bilder i tjenesten av videospill produksjonsegenskaper definert av kunstnerisk leder.
  • Moderator: Det puster liv og bevegelse i spillet Den definerer stilen av animasjon ved å ha en grundig kjennskap til produksjonsbegrensninger av et spill ..

Game Programming Spesialisering

Utbygger setter opp spillmekanikken, sin gjengivelse og kjører spillet. Det spiller en avgjørende rolle i produksjon siden programmering er hjørnesteinen i vellykket drift av et prosjekt.

Ledelsen og programmering industrien er åpen for alle studenter som ønsker å programmere for Video Game. Programmering bestemt til spill inkluderer en rekke spesifikke ferdigheter for å gjøre troverdig og væske spillopplevelse.

For dette, det inkluderer spesifikasjoner som har å gjøre med selve spillet, men med AI verktøy programmering, database programmering eller programmering på sosiale nettverk.

Spesifisiteten av trening Programmering Supinfogame Rubika: sette studentene i spillproduksjon situasjon når de kommer tilbake til skolen.

Muligheter

  • Motor Utvikler: Han organiserer spillet struktur og tilpasser seg målrettede plattformer.
  • Gameplay Utvikler: Sikre kvaliteten på samhandling og innhold. Han håndterer programmering og gjennomføringsspillmekanikk.
  • Utvikler verktøy: Det hjelper i utviklingen av verktøy dedikert til etableringen av spillet til seg oppmerksomheten til utviklingsteamene.
  • Developer Network og nett: Det utvikler databaser og arbeid på protokoller dedikert til multiplayer spill, som TCPIP, Raknet og Facebook SDK.
  • Middleware Utvikler: Det utvikler på eksisterende motorer videospill.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Valenciennes, Hauts-de-France
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Valenciennes, Hauts-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen