ekspert på universell tilgjengelighet og utforming for alle

La Salle Centro Universitario

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

ekspert på universell tilgjengelighet og utforming for alle

La Salle Centro Universitario

Ekspert på universell tilgjengelighet og Design for alle

&nbsp

Godkjenning i Representantenes hus i loven 51/2003 av 2. desember på "Likestilling, ikke-diskriminering og universell tilgjengelighet for mennesker med funksjonshemminger" (LIONDAU), har kommet for å bestemme en kvalitativ endring i behandlingen av tilgjengelighet, ikke som innhold knyttet til feltet av sosiale tjenester i den generelle rammen av velferdsstaten, men som en grunnleggende rettighet for mennesker i form av deres status som borgere.

I anvendelsen av dette nye perspektivet, er avledet fra det faktum av behandlingen tilgjengelighet som integrator og tilrettelegger aspekt av livskvalitet i samfunnet som helhet, ikke som et konsept hvor virkningen prosessorer, rutes til en bestemt del av befolkningen .

Hovedfags "universell tilgjengelighet og Design for alle ", nå i sin sjette utgave og offisielle tittelen på et offentlig universitet, har vært den første formelle initiativet, gjennom spansk territorium, og tilbyr et pedagogisk program utpreget praktisk, ved å gi tilgjengelighet fra et globalt synspunkt, i en kontekst av mainstreaming med grunnleggende formål å fremme livskvalitet, ikke av en bestemt del av befolkningen, men for alle borgere som en helhet.The Graduate, er enig med de strategiske tiltakene fastsatt i Nasjonal Accessibility Plan 2004-2012 av Arbeids-og sosialdepartementet (ACCEPLAN), godkjent Cabinet i juli 2003, spesielt med tanke på de forestillinger: 0201 "Designere og teknisk trening i Design for alle " 0301 "Insertion Strategi Design for alle University Studies " og 0204: Opprettelse av begrepet "Tilgjengelighet Consultant ", som gir tilstrekkelig opplæring til å nye oppgaver progressive faglig utvikling i vårt land.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

  • Å vite egenskaper og funksjonalitet behovene til ulike grupper av mennesker med nedsatt funksjonsevne samt tiltak for å dekningen sin av de viktigste agentene som er ansvarlige for levering av tjenester innen "universell tilgjengelighet" og "Design for alle".

  • Gi innsikt i den nåværende tilstand av regelverket i kraft i vårt lands "universell tilgjengelighet" og "Design for alle" (stat og regionale)

  • Trening for gjennomføringen av grunnlaget og prinsippene som ligger til grunn design for alle mennesker: urban planlegging, bygging og transport, fritid, kultur og positiv bruk av fritid, bruk av nye teknologier og systemer kommunikasjon.

  • Tilby verktøy og metoder spesifikk kunnskap er nødvendig for utviklingsprosjekter og spesielle planer i universell tilgjengelighet

  • Beskrive de metoder og systemer som etablerer elementer av endring å innlemme i et bestemt miljø, produkt, tjeneste eller stykke teknologi, slik at det passer de ulike funksjonene til brukerne.

  • Gi kunnskap om de metodologiske prinsipper, tiltak og prosedyrer for planlegging og gjennomføring av bærekraftige forvaltningsmodeller av universell tilgjengelighet.

&nbsp

&nbsp

OPPTAK

Kan få tilgang til programmet alle de som er i besittelse av et diplom, grad eller Graduate grad.


Det kan frita kandidater fra universitetet grad kravet, forutsatt at det skal være en fantastisk opplevelse å sikre oppnåelse av kompetanse tilgangsprofil innen aktiviteter av kurset

&nbsp


PÅMELDING

Sted Reservasjon


Den forhåndsregistrering periode eller sted reservasjon er åpen året rundt.


Trinnene for å lage det samme er:


1. Fyll ut registreringsskjemaet med de riktige dataene.

2.Gjør et innskudd på 100 euro i reserver

- Enten i kontanter ved Institutt for lærerutdanning IGS

- Eller ved bankoverføring (se reglene for påmelding).

3. Send påmeldingsskjema nevnt sammen med bevis for betaling.

&nbsp


Aksept og registrering


1. Sende følgende dokumentasjon:

- 2 fotokopier av ID eller pass

- 1 pass størrelse fotografi.

- 2 kopier av universitetsgrad.

- BANK (Hvis direkte belastning)

2.Fylle ut påmeldingsskjemaet på autonome universitetet i Madrid (for denne prosedyren er nødvendig å gå til senteret vårt)

&nbsp

&nbsp

Koste

&nbsp

Programmet Prisen er 2300 euro.

Betaling kan gjøres av en av to måter:

  • Enkelt betaling før kurset starter.

  • Avdrag betaling i to terminer med direkte belastning (halvparten i desember og halvparten i februar måned)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
9 måneder
Deltid
Price
Pris
2,300 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen