Read the Official Description

Expert i Education Centre

&nbsp

Både sosiale og etterspørselen etter arbeidskraft som det europeiske konvergens prosess for opprettelse av et felles europeisk utdanningsområde krever heve disse videreutdanning programmer basert på kompetanse. Programmet for dette kurset tar hensyn to typer ferdigheter: tastene for å løse en bestemt organisasjon og sosio-pedagogisk sammenheng, danner en bred fagprofil for å møte kompleksiteten i utvikling av post pedagogisk ytelse i hvert scenario.

&nbsp

Gjeldende lovgivning og den sosiokulturelle konteksten kultur kvalitet som kreves av lederen av en fundamental rolle sentre på dagens utdanningssystem og autonomi i skolen.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Målene er etablert som en ekspert i skolen ta opp følgende:

  • Vet de viktigste variablene skolen sosiokulturelle miljøet og være i stand til å analysere dem og ta hensyn til dem når du definerer en strategisk plan for sentrum direktør (juridisk, sosiologiske, mangfold, integrering behov, pedagogiske krav ...)

  • Å vite definere, i form av ferdigheter, jobben ytelse av ledergruppen i et senter (i referanse til den myndighet i forvaltningen av et senter, aktuelle trender og utføre det forskjellige måter), som en måte å bruke ens personlighetstrekk ogICAS deltakere.

  • Lære å utvikle en strategisk plan for skolens ledelse, ved hjelp av Project Management som et verktøy for den funksjonelle organiseringen og ledelsen av senteret og utgangspunkt for design, utvikling, overvåking og evaluering av institusjonelle planer.

  • Beskriv og reflektere over ny praksis for ledelse og organisasjon, markedsføring, human resource management kompetanse og kunnskap ledelse, styring av ressurser og institusjonelle vurdering

  • Forstå institusjonelle evaluering som systematisk prosess med å samle data om utviklingen av institusjonelle planer, som omfatter planlegging for å kontinuerlig forbedre kvaliteten på et senter (modeller og kvalitetskrav) og innovasjon og endring.

  • Oppmuntre og fremme profesjonalisering av skolestyret, for å utvikle de ulike funksjonene deres prestasjoner og deres anvendelse i ulike kulturelle kontekster og realiteter.

&nbsp

&nbsp

OPPTAK

Kan få tilgang til programmet alle de som er i besittelse av et diplom, grad eller Graduate grad.


Det kan frita kandidater fra universitetet grad kravet, forutsatt at det skal være en fantastisk opplevelse å sikre oppnåelse av kompetanse tilgangsprofil innen aktiviteter av kurset

&nbsp

&nbsp

PÅMELDING

Sted Reservasjon


Den forhåndsregistrering periode eller sted reservasjon er åpen året rundt.


Trinnene for å lage det samme er:


1. Fyll ut registreringsskjemaet med de riktige dataene.

2.Gjør et innskudd på 100 euro i reserver

- Enten i kontanter ved Institutt for lærerutdanning IGS

- Eller ved bankoverføring (se reglene for påmelding).

3. Send påmeldingsskjema nevnt sammen med bevis for betaling.

&nbsp


Aksept og registrering


1. Sende følgende dokumentasjon:

- 2 fotokopier av ID eller pass

- 1 pass størrelse fotografi.

- 2 kopier av universitetsgrad.

- BANK (Hvis direkte belastning)

2.Fylle ut påmeldingsskjemaet på autonome universitetet i Madrid (for denne prosedyren er nødvendig å gå til senteret vårt)

&nbsp

&nbsp

Koste

&nbsp

Programmet Prisen er 1800 €

Betaling kan gjøres av en av to måter:

  • Enkelt betaling før kurset starter.

  • Avdrag betaling i to terminer med direkte belastning (halvparten i desember og halvparten i februar måned)

See 6 more programs offered by La Salle Centro Universitario »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
9 måneder
Deltid
Pris
1,800 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato