Elektronisk Musikk Artist

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Elektronisk Musikk Artist

Centre for Arts and Technology

BEGRENSET ANTALL stipender for opp til $ 3000 på en første kommer første anrette basis. Gjelder i dag.

Hvis du er klar til å slå kampen, scratch, tweak, balanse, cross-fade, sjonglere, loop, mix, riff, rabbel, trim, og stammer din vei inn i den elektroniske musikk scenen da Electronic Music Artist program på vår Kelowna høyskole er akkurat det stedet du ønsker å være.

Programmet utstyrer deg med de nødvendige verktøy som er grunnlaget for å bygge din karriere som en digital audio sammensetning og performancekunstner. Du vil bli tatt gjennom kunsten produksjonen samtidig lære virksomheten og gründer siden av bransjen. Du vil trene ved hjelp av ledende programvare og teknologi, og arbeider med industri erfarne instruktører som du lærer den sanne artisteri bak live performance.

KELOWNA COLLEGE: Electronic Music ARTIST SERTIFIKAT

Noen gang lurt på hvordan du kan bli en DJ? Kultur og teknologi har konvergert å skape en eksplosjon i digital komposisjon og ytelse. Elektronisk musikk Kunstnere har dukket opp som komponister og stjerner på både levende og virtuelle etapper. Verden har blitt en virtuell scene gjennom som kunstform har overskredet de konvensjonene av en "DJ" og hvor elektronisk musikk artister har blitt artister og musikere i sin egen rett som bringer musikken til massene i unike varianter laget for å lokke, inspirere, og underholde.

Electronic Music Artist

ELEKTRONISK musikk artist KARRIERE

The Electronic Music Artist programmet gir deg de ferdighetene som trengs for å starte din musikk karriere i:

  • Sound Design og Musikk Produksjon
  • MIDI programmering
  • Lyd og komposisjon for Media
  • Sound Designer
  • Lydeffekter og Dialog Editor
  • Audiovisuelle (AV) og Multimedia Produksjon

PROGRAM startdatoer

Det er fire starter innenfor kalenderåret: januar, april, juli og oktober. Mange av våre programmer har flere starter, men ikke alle studiesteder tilbyr alle fire starter og ikke alle programmene tilbys i løpet av hver start. For de mest up-to-date informasjon, ta kontakt med en Program Advisor.

SØKNADSFRISTER

Selv om senteret oppfordrer søkere til å sende inn søknader i minimum seks uker før programmere oppstart, med tillatelse, kan sene søknader fortsatt være tillatt. Alle søknader som mottas mindre enn seks uker før programstart krever plassbestillingen depositum betalt i sin helhet så vel som alle andre opptakskrav for å bli fullført på søknadstidspunktet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen