Elektronisk musikk produsent (EMP) diplom

Garnish Music Production School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Elektronisk musikk produsent (EMP) diplom

Garnish Music Production School

Diplom

For alvorlige elever som ønsker å lære å produsere topp kvalitet elektronisk musikk i klassen størrelser av ikke mer enn seks personer. Du vil ha nytte av å lære profesjonelle teknikker fra de beste DJs og elektronisk musikk produsenter i bransjen, blant annet Grammy-vinnere. Med muligheter til å ta opp og slipp spor, gjennomføre remix prosjekter og skape musikk for medier som reklame og dataspill, får du verdifull jobb ferdigheter for å gi deg den beste muligheten for arbeid etter kurset. Vår Utvidet Diploma bærer opptil 420 SO poeng som tilsvarer tre A * karakterer på et nivå.

Med lekser og 360 timer i klassen tid, med strategisk plasserte veiledningsøkter; du vil skrive, produsere, ingeniør, mix, master, og lære å frigjøre og fremme din egen 4-spors EP.

En iMac lastet med all programvaren som kreves er gitt og dens bruk i økt tid er inkludert i kursavgiften, men vi anbefaler at elevene få inn sine egne bærbare datamaskiner for økter hvis de kan. Vi er en offisiell Ableton Certified Training Centre, og alle GMP elever kvalifisere for en 40% EDU rabatt for Ableton Live 9 programvare.

3

Introduksjon til produksjon med Ableton Live 9

Du vil få tak i denne revolusjonerende DAW i din første modul, med Ableton Live er nervesenteret i din kreativitet. Gjennom våre hands-on instruksjon, vil du oppdage de viktigste begrepene som Ableton Live tilbyr, inkludert økten og arrangement vinduer, klipp, scener og fordreining. Alle GMP elever over hele verden kvalifisere for en 40% rabatt, og du vil alltid være i stand til å oppdatere deg selv med fri tilgang til alle våre gratis intro og betalt avanserte online Ableton tutorials på Youtube under og etter du er ferdig med programmet.

Musikk Foundations

Oversett av mange, men så nyttig i det lange løp, vil vår elektronisk musikk komposisjon delen spare deg timer med "treffer og håpet '! Vi vil gi deg verktøy som viser hvilke akkorder går godt sammen for din stil og viser deg hvordan du kan programmere akkorder som "arbeid", bass-linjer som sporet og føre-linjer som er fengende. Vi har hatt klassisk utdannet elever gjør denne delen av vårt program kommer bort og sier de har fått mye fra våre metoder.

Audio Engineering

En annen oversett område av DJs og dans musikkprodusenter er vitenskapen om lydteknikk. Noen vil si det er kjedelig, men det er lettere å bygge noe flott hvis grunnlaget er solid.

Logic Pro X

Mange elektroniske musikkprodusenter oss Logic Pro X for å produsere musikk i de senere stadier av produksjon for sin "sound", eller for alle ledd i produksjonen. Dette er grunnen til at vi har tatt det i vår diplom. Med vår in-house Grammy-vinneren være en fan av Logic, er det trygt å si at du vil være i gode hender lære hvordan top-notch produsenter bruker Logic i sine produksjoner.

Blanding & Maste

Først går vi ut av hva du vil lære som en profesjonell ingeniør ved å dekke akustikk og hvordan du setter opp hjemme studio miljø riktig. Da er det på til morsomme ting: dyptgående EQ, fylle frekvensspekteret, dynamiske kontrollere, blande vokal, hvordan gjøre bare noen få elementer høres enorme.

Electronic Sound Design

Mange pro elektroniske musikkprodusenter ikke komme forbi subtraktiv syntese i hele sin karriere, men du vil dekke subtraktiv- wavetable, granulat, additiv og frekvensmodulert syntese. De vil også være sampling, resampling, glitch tips og mer avanserte rytme-making teknikker i denne delen som du utvikler din lyd. Vi har et forhold til Umlaut Audio; de trenger flere lyddesignere og ønsker å høre våre elevenes arbeid. Det er en underseksjon på dette området av lyddesign i programmet og gjøre introduksjoner hvis våre elevenes arbeid er egnet.

Avansert Ableton & Synthesis

På dette punktet i programmet vil du ha gått lenger enn mange profesjonelle produsenter med dine gode design ferdigheter. Vi tar det mye lenger og introdusere deg til additiv, kornet, Wavetable syntese, og Max4live enheter. Du vil også dekke avansert sampling, avansert fordreining og Rack & Chains. På slutten av modulen vil du lære hvordan du bruker musikk for media (film og TV).

liveopptreden

Du vil fokusere på å få prosjektene ferdig å dra nytte av skreddersydde tips og råd i en konsentrert eksplosjon av veiledningsøkter. Du vil også bli introdusert til Ableton Live for ytelse ved å forstå hvordan å ta låter på scenen og utføre dem leve for deg selv og for andre artister hvis det er en rute som interesserer deg. Dessuten vil du lære avanserte MIDI teknikker for hver levende scenario er tilgjengelig i dag.

Musikkbransje

For å avslutte programmet, vil du lære å skape en effektiv EPK, marked og merke deg selv, forhandle avtaler, får ekte sosiale medier etterfølgere, og få mest mulig ut av digital distribusjon.

Ekskursjoner

Snarere enn å ha et klasserom utstyrt med hva et lydstudio ville ha i det, tar vi deg med til et fullt kommersielt Miloco platestudio i London, slik at du kan være å lære hvordan signalflyten fungerer på en Neve konsoll mens Florence and the Machine eller Blur spiller inn albumet i rommet ved siden av! Vi besøker også der det hele begynte for skolen, The Briggs Warehouse, hvor du får spille og program i et rom fullt av gamle analoge synther og leker for å finne noen virkelige analoge lyder for sporene. Nye artister i vår gamle studio inkluderer Soul Clap, Robert Owens og Rui da Silva.

360 timer | £ 4999

  • 20 uker non-stop | Ti, Weds, to | 11 - 18:00
  • Start: 02.08
  • Studieår | Tre 10-ukers semestre | Torsdag og fredag ​​| 11 - 18:00
  • Begynn: Tredje to september | 2: Second to av januar | 3: Siste to av april
  • kvelder | Seks 10-ukers semestre | Mandag og tirsdag | 07:30 til 10:30
  • Begynn: Third Man september | 2: Second man av januar | 3: Siste Weds av April (x 2)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
20 uker
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,999 GBP
Information
Deadline