Elektronisk Musikkproduksjon

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Elektronisk Musikkproduksjon

Centre for Arts and Technology

BEGRENSET ANTALL stipender for opp til $ 3000 på en første kommer første anrette basis. Gjelder i dag.

Elsker å lage eller produsere din egen musikk? Vårt 12 måneders Electronic Music Production Studiet tilbys som en akselerert ferdighet drevet opplæring mulighet gjennom vårt Audio Engineering avdeling i Kelowna, BC. Det er designet for alle som er interessert i en lyd-og musikkproduksjon karriere som har spesiell interesse for digital musikkproduksjon, innspilling, miksing og arrangering.

Electronic Music Production

Audio Engineering COLLEGE KELOWNA - ELEKTRONISK musikkproduksjon

På grunn av den siste utviklingen i spesialiserte lyd programvare, er musikkproduksjon ikke lenger begrenset til de som jobber i avanserte innspillingsstudioer. Mange digitale musikkprodusenter jobber ut av hjemmebasert studioer som gir dem muligheten til å jobbe på en rekke prosjekter samtidig opp sin egen musikk bestrebelser.

Enten du ønsker å jobbe som frilans eller lønnet musikkprodusent, lage beats til DJ, arrangør, låtskriver, eller lyd produsent i filmen, spill eller TV-bransjen, med riktig trening og tekniske ferdigheter ved hjelp av musikk produksjon programvare, kan du nå bruke datamaskinen som en hub for digital musikkskaping.

Elektronisk Musikk Produksjon program høydepunkter inkluderer:

  • Advanced Electronic Music Production trening for å hjelpe deg å utvikle seg som både kunstner og en musikk tekniker til å forfølge din interesse i å skape musikk og personlige prosjekter, samtidig som det gir deg kompetanse til å arbeide som en musikk produsent, mikser, levende lyd tekniker.
  • Opplæring i multimedia, prosjektledelse, problemløsning, feilsøking, business, nettverk og karriereplanlegging og ledelse til å forberede deg for å lykkes som en elektronisk musikkprodusent.

Ved ferdigstillelse av elektronisk musikkproduksjon trening, vil du oppgradere med:

En spesialisert sertifikat i Electronic Music Production fra en ledende lydteknologi skole med spesialisert opplæring i hvordan de skal produsere, markedsføre og selge musikken din mens tiltrekke dine ideelle klienter hvis musikk stiler speile din egen.

Du vil ha muligheten til og verktøy for å lage en polert profesjonell demo hjul.

PROGRAM startdatoer

Det er fire starter innenfor kalenderåret: januar, april, juli og oktober. Mange av våre programmer har flere starter, men ikke alle studiesteder tilbyr alle fire starter og ikke alle programmene tilbys i løpet av hver start. For de mest up-to-date informasjon, ta kontakt med en Program Advisor.

SØKNADSFRISTER

Selv om senteret oppfordrer søkere til å sende inn søknader i minimum seks uker før programmere oppstart, med tillatelse, kan sene søknader fortsatt være tillatt. Alle søknader som mottas mindre enn seks uker før programstart krever plassbestillingen depositum betalt i sin helhet så vel som alle andre opptakskrav for å bli fullført på søknadstidspunktet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen