Eliter og politikk i nye og gamle demokratier

Collegium Civitas

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Eliter og politikk i nye og gamle demokratier

Collegium Civitas

Oversikt

Eliter er organisert minoriteter i stand til å påvirke politiske og politiske resultater av nasjonalstater regelmessig og alvor. De er viktige samfunnspolitiske aktører i alle samfunn og alle politiske regimer, inkludert moderne demokratier.

I nye demokratier i Sentral- og Øst-Europa, har politiske eliter spilt avgjørende rolle i den raske og stort sett fredelig systemisk endring fra Sovjet-type sosialistiske diktaturer til Vest-type kapitalistiske demokratier (1989-1991). De var ansvarlig for konsolidering av demokratiske regimer i CEE, men også for den autoritære skifte i Russland og Hviterussland. Sine beslutninger var avgjørende for videre differensiering i utviklingsveier som svar på den store Tilbakeslag fra 2008-15.

I gamle demokratier, deriblant USA, bredt definerte politiske eliter forme politikken til påfølgende "administrasjoner" (inkludert toppledelsen) samt valg konkurranser hvor disse "administrasjoner" (re-) dukke opp. Dette kurset introduserer begrepet eliter sammen med sin moderne teoretisk rammeverk og skisserer mønstrene av elite og sosial-politiske forandringer i CEE (inkludert Russland) samt de gamle demokratier.

Entry kvalifisering

High school / videregående skole (eller høyere)

Det er ingen forutsetninger for dette kurset. Tidligere kurs og / eller interesse for historie, politikk, sosiologi eller regionen nyttig.

Oppføringen kvalifikasjonsgrunnlaget er akseptert på følgende språk: engelsk.

Ofte kan du få en passende utskrift fra skolen din. Hvis dette ikke er tilfelle, vil du trenge offisielle oversettelser sammen med bekreftede kopier av originalen.

Språkkrav

Norsk

Andre krav

Minst en referanse (r) må oppgis.

En motivasjonsbrev må legges til søknaden din.

Semesteravgift

$ 2,995.00 per program Rabatt påføres hvis kombinere enten Crossroads jeg eller Forbrytelse og straff med Crossroads II.

Programkostnader inkluderer skolepenger for studier som skissert, felles overnatting, pre-avgangsmaterialer, lokal orientering, helse og ulykkesforsikring, flyplassen møte, kulturprogram, og i-land støtte. Lunsjer er inkludert MF og under reise segmenter (når gjeldende) frokost er også inkludert.

  • Søknadsavgift $ 50,00 engangsavgift
  • Innskudd $ 250,00 engangsavgift
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
15 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
2,995 USD
Søknadsavgift $ 50; Innskudd $ 250
Information
Deadline
Locations
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen