Les den offisielle beskrivelsen

Engelsk for akademiske formål 1A - 1B (Avansert)

Det avanserte nivået bruker kreative interaktive aktiviteter som ytterligere forbedrer og forbedrer dine ferdigheter med grammatikk, forståelse, ordforråd og idiomatiske uttrykk. Du vil utvikle Avansert lese-, skrive- og forståelsesferdigheter Trengte å lykkes i avanserte akademiske programmer, høyskoler og universiteter. Grammatikk emner inkluderer nåværende, fortid og fremtid uvirkelige conditionals, nåtid og fortid perfekt tid, direkte og indirekte tale, og andre.

Du har ingen problemer med Forstå noen form for talespråk, Selv når de leveres med høy hastighet av morsmål.

Du vil enkelt kunne lese alle former for skriftlig språk, inkludert abstrakte og komplekse tekster som håndbøker, spesialiserte artikler og litterære verk.

Du kan delta i Enhver samtale uten problemer og være kjent med idiomatiske uttrykk og samtalevansker. Du kan uttrykke deg flytende og omstrukturere utterances slik at andre mennesker ikke vet noe om et problem.

Du kan skrive tydelig i en passende stil som komplekse bokstaver, rapporter eller artikler og presentere et tilfelle med en logisk struktur. Du vil kunne skrive sammendrag og vurderinger av faglige eller litterære arbeider.

Dette programmet er for deg hvis:

 • Ditt engelske nivå er mellomliggende eller avanserte.
 • Du vil fortsette studiene dine på universitet eller høyskole i USA.

Hva kan du forvente med klassene dine:

SNAKKER: Jeg kan samhandle med en grad av flyt og spontanitet som gjør regelmessig samhandling med morsmål høyt mulig. Jeg kan ta en aktiv rolle i diskusjon i kjente sammenhenger, regnskap for og opprettholde mine synspunkter. Jeg kan presentere klare, detaljerte beskrivelser på et bredt spekter av emner relatert til interessepunktet mitt. Jeg kan forklare et syn på et aktuelt problem som gir fordeler og ulemper ved ulike alternativer.

LYTTER: Jeg kan forstå utvidet tale og forelesninger og følge jevne komplekse argumenter forutsatt at emnet er rimelig kjent. Jeg kan forstå de fleste TV-nyheter og aktuelle saker. Jeg kan forstå flertallet av filmer i standard dialekt.

LESNING: Jeg kan lese artikler og rapporter om aktuelle problemer der forfatterne vedtar bestemte holdninger eller synspunkter. Jeg kan forstå dagens litterære prosa.

SKRIFTLIG: Jeg kan skrive tydelig, detaljert tekst på et bredt spekter av emner relatert til mine interesser. Jeg kan skrive et essay eller en rapport, formidle informasjon eller gi grunner til støtte for eller mot et bestemt synspunkt. Jeg kan skrive bokstaver som markerer den personlige betydningen av hendelser og erfaringer.

Faktakurs

Kursoppføring: Engelsk for akademiske formål 1A - 1B (B2)

Antall leksjoner:

 • Intensiv: 2 timer per dag - 10 timer per uke
 • Superintensiv: 3 timer per dag - 15 timer per uke
 • Intensivt pluss: 4 timer per dag - 20 timer per uke

Klasser er mandag til fredag.

Leksjonslengde: 60 minutter

Klassestørrelse: Gjennomsnittlig 10, maksimalt 12

Aldersgrense: 16 år gammel

Tidsplan: Morgen

Ferdigheter Leksjoner

 • akademisk engelsk
 • Skrive og ordforråd
 • Snakker og uttale
 • idiomer
 • Akademisk skriving
 • Lokal kultur
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Links English Language Institute »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato