engelsk for business (efb) nivå 4

Vernon Community College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

engelsk for business (efb) nivå 4

Vernon Community College

English for Business (EFB) Nivå 4

&nbsp

Nivå 4 Certificate in English for Business hjelper kandidatene å utvikle sine lese, skrive, lytte og snakke forretninger engelskkunnskaper. Den er beregnet på folk som er fullt flytende og delta helt i alle områder av virksomheten.

&nbsp

Merke: LCCI IQ

Type: LCCI IQ EKSAMEN

Tilgjengelighet: All Series

Aldersgruppe: 19

&nbsp

&nbsp

Hvorfor velge oss

&nbsp

En fremragende resultater

Våre studenter oppnå fremragende resultater og lykkes videre til arbeid og videre studier. Mange går på å oppnå førsteklasses æresbevisninger grader på de lokale universiteter.

&nbsp


2 Fantastic Support

Vi bevisst holder våre klasser små slik at du kan få tilgang til individuell oppmerksomhet og fremragende veileder støtte - du vil aldri slite for å se en veileder, stille et spørsmål eller tappe inn i våre støttetjenester. Ved å studere på Vernon Community College vil du nyte en mer personlig erfaring sammen med fordelene av å delta på en svært støttende utdanningsinstitusjon.

&nbsp


3 Berik & Forbedre studier

&nbsp

VernonCommunity College tilbyr en rekke berikelse aktiviteter for sine studenter, og gir gode muligheter til å utvikle interesser, utvide ferdigheter, prøve nye aktiviteter og nyte et utvalg av fritids-, rekreasjons-og intellektuelle aktiviteter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
3,500 GBP
Information
Deadline