Engelsk kurs: mellomliggende og øvre mellomliggende

Links English Language Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Engelsk kurs: mellomliggende og øvre mellomliggende

Links English Language Institute

Engelsk Kurs: Mellomliggende og Øvre Mellomprodukt

Dette kurset vil gjøre deg i stand til å Samhandle med et nivå av flyt og spontanitet Som letter regelmessig samhandling med morsmål og aktivt delta i kjente sammenhenger som uttrykker synspunktet ditt.

Du vil kunne skrive Komposisjoner eller rapporter og gi grunner til støtte for eller mot et bestemt synspunkt. Du vil kunne skrive brev understreker den personlige relevansen av visse hendelser og tidligere erfaringer.

Du vil ha de nødvendige ferdighetene til Forstå utvidet tale Selv når det ikke er tydelig strukturert eller signalert eksplisitt. Du kan forstå og følge tv-programmer enkelt, lange og komplekse litterære tekster, spesialiserte artikler og lengre tekniske instruksjoner, selv om de ikke er relatert til interessepunktet ditt.

Du vil kunne gi presentasjoner og detaljerte beskrivelser av komplekse fag tydelig, skrive velstrukturerte tekster og uttrykke synspunkter i lengden.

Hva kan du forvente med klassene dine?

SNAKKER: Jeg kan håndtere de fleste situasjoner som kan oppstå mens du reiser i et område hvor språket blir snakket. Jeg kan gå uforberedt inn i en samtale om emner som er kjent, av personlig interesse eller relevant for hverdagen (for eksempel familie, hobbyer, arbeid, reise og aktuelle hendelser). Jeg kan koble fra setninger på en enkel måte for å beskrive erfaringer og hendelser, mine drømmer, håp og ambisjoner. Jeg gir en kort begrunnelse og forklaringer til meninger og planer. Jeg kan narrere en historie eller forholde seg til plottet til en bok eller film og beskrive mine reaksjoner.

LYTTER: Jeg kan forstå hovedpoengene til klar standard tale om kjente B1 saker som regelmessig oppstår i arbeid, skole, fritid, etc. Jeg kan forstå hovedpunktet i mange radio- eller TV-programmer på nåværende saker eller emner av personlig eller faglig interesse når leveransen er relativt langsom og klar.

LESNING: Jeg kan forstå hovedpoengene til klar standard tale om kjent materie som regelmessig oppstår i arbeid, skole, fritid, etc. Jeg kan forstå hovedpunktet i mange radio- eller TV-programmer på nåværende saker eller emner av personlig eller faglig interesse når leveransen er relativt langsom og klar.

SKRIFTLIG: Jeg kan skrive enkel tilkoblet tekst om emner som er kjent eller av personlig interesse. Jeg kan skrive personlige bokstaver som beskriver erfaringer og inntrykk.

Faktakurs

Kursoppføring: Nivå 7-8-9 (B1)

Antall leksjoner:

  • Intensiv: 10 timer per uke
  • Superintensiv: 15 timer per uke
  • Intensivt pluss: 20 timer per uke

Klasser er mandag til fredag.

Leksjonslengde: 60 minutter

Klassestørrelse: Gjennomsnittlig 10, maksimalt 12

Aldersgrense: 16 år gammel

Tidsplan: Morgen og kveld.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Newark, New Jersey
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
USA - Newark, New Jersey
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen